3 gyermekemmel, élettársammal jelenleg albérletben lakunk. Élettársam fél háztulajdonnal rendelkezik, az egész ház jelenleg 5-6millió Ft értékű, 120nm, téglaépítésű. Szeretnénk megvenni a ház másik felét és az egész házat felújítani, ami ha kész lenne 8-10 millió Ft-ot érne.

Én 3 éve kölcsönt vettem fel (70 ezer Ft) a Providenttől, amit egy darabig törlesztettem, de mára valószínű bar-listán vagyok. Szeretném rendezni, de pillanatnyi anyagi helyzetem végett nem tudom.

Kérem, segítsenek, mit tehetek, hogy a szocpolt igénybe vehessem, vagy valami más megoldás is érdekelne.
Köszönöm segítségüket.
Bernadett

Kedves Bernadett!

A tulajdoni hányad megvásárlására lakásvásárlási, a felújításra szintén lakáshitel lenne igényelhető, ha az Ön adatai nem szerepelnének a BAR listán. Jelenleg ugyanis az aktív és passzív BAR státusz egyaránt kizárja a hiteligénylés lehetőségét.

Lakásépítési támogatás (szocpol) az Ön által kért lakáscélra nem igényelhető! A szocpol igénylési feltételeit tartalmazó részletes írásunkat IDE kattintva olvashatja.
Oldalunkon természetesen a legalacsonyabb hitel törlesztő részletek is megtekinthetők.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Èrdeklődni szeretnék, hogy szocpolt vehetnèk-e fel negyed házrèsszel rendelkezem ès ezt az ingatlant szeretnék felújítani vagy bővíteni van 3 gyerekem mindegyik kis korú ès mèg nem igènyeltünk semmilyen támogatást!?

Lakást szeretnék vásárolni, de báros vagyok. A párom gyesen van és ő is báros. Van három gyermekünk és a párom szüleinél lakunk. Kicsi ez a ház ennyiünknek. Remélem tudnak segíteni.

Jó napot! A hitelről szeretném megkérdezni, hogy mik a feltételek, hogy fel lehessen venni lakáshitelt? Fedezetünk az nincsen.
Válaszát előre is köszönöm.