3-éve elváltam. Egy gyermekünk született a házasságunkból. Mivel nem vettük akkor igénybe a szocpolt, most korszerűsítésre igénybe vehetem? A volt Férjemmel még közös a lakástulajdonunk. Szeretném, ha válaszolnának a kérdésemre.
Maradok tisztelettel. Zsuzsanna

Kedves Zsuzsanna!

A szocpolt új lakás vásárlásához és új lakóingatlan építéséhez lehet majd igényelni, így korszerűsítéshez sajnos nem tudja igénybe venni.
Lakáskorszerűsítésre állami kamattámogatású és piaci kamatozású lakáshitel egyaránt igényelhető. Ha szeretné megismerni pénzügyi Partnereink lakáskorszerűsítési konstrukcióit, akkor kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Tanácsadóink ismertetni fogják a lehetőségeket.

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tiszteletem!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy én a szocpol támogatást hamarosan születendő gyermekemre fel tudjam venni? Én 1981-ben születtem, jelenleg élettársammal közös gyerekünket várom (2014. 05. 17-re vagyunk kiírva). Van egy régi típusú családi házunk, melyet szeretnénk bővíteni, korszerűsíteni. Ehhez szeretném igénybe venni a szocpolt! Ön szerint lehetséges? Kérném szíves tájékoztatását!
Köszönettel: Gabriella

Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lehet-e igénybe venni a szocpolt korszerűsítésre? És ha lehet, mégis mit tartalmaz a korszerűsítés címszó?

Tisztelt Szakértő!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet szocpolt igényelni meglévő lakás korszerűsítésére? Hiszen az a kikötés, hogy az igénylőnek ne legyen lakástulajdona. Igényelhető-e a szocpol úgy, hogy nekem nincs lakástulajdonom, de a férjemnek van?
Köszönettel: Katóka

Vásárlásra már igényeltük 1 gyerekre a szocpolt, most az érdekelne hogy 2009. 07. 14-én született második gyerekünkre igényelhető-e a szocpol lakásfelújításra, nyílászáró cserére?