Élettársammal szeretnénk lakóingatlant venni, melynek vételára 5 M Ft. Szocpolt szeretnénk igénybe venni kettő gyerekre. Első házvásárlás.
A szocpolhoz szeretnénk igénybe venni lakásvásárlási hitelt úgy, hogy a szocpol és a hitel összege elérje a 2 Millió 100 ezer forintot.

Valamint érdekelne további igénybe vehető támogatás első lakásvársárláshoz.
József

Kedves József!

A vételár kiegyenlítéséhez szocpolt sajnos nem tudnak igénybe venni, mivel a támogatás használt lakás vásárlásához jelenleg nem jár. Az első lakásszerzéshez kapcsolódó támogatásokról a területileg illetékes önkormányzatnál érdeklődhetnek.

A lakásvásárlási hitelből történő finanszírozásnak nincsen akadálya, amennyiben megfelelnek a személyi, jövedelmi feltételeknek, valamint az ingatlan is megfelel a banki elvárásoknak. Ahhoz, hogy Hitelszakértőink személyre szóló ajánlatot tudjanak készíteni Önöknek szükség lenne tehát további információkra, melyeket online adatlapunk kitöltésével adhatnak meg. Ezt követően Tanácsadóink ismertetni fogják az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő konstrukciókat, melyek jelenleg forint alapon érhetők el.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Nem vagyok házas, 3 gyermekem van. Párom aktív BAR-os. Nekem csak családi pótlékom, gyet-em van, összesen:88.000 Ft. Sehol nem fogok hitelt kapni emiatt? A szocpol igényléshez feltétlenül szükség van hitelre? Mi számít ÚJ háznak?
Köszönöm.

Jó napot!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék lakást venni ingatlanfedezet és önerő nélkül? 1 gyermekem van, s a második is úton van. Igénybe vennénk a szocpolt s ezáltal lehetséges-e valamit rendezni?