Személyi kölcsön kézbe kapott fizetéssel

Tisztelt Hitelnet!

24 éves vagyok, és szeretnék felvenni 1,2 millió forint személyi kölcsönt. Az eddig felkeresett bankok azért utasítottak el, mert a fizetésemet nem bankszámlára kapom. Egyébként rendelkezem vele, folyamatosan teszek is rá pénzt, de a fizetést kézbe kapom.

Jövedelemigazolással megoldható, hogy megkaphassam a személyi kölcsönt? Két éve dolgozom ugyanott, fizetésem 123 000 forint.
Valamint még azt kérdezném, hogy kell fedezet személyi kölcsön felvételkor?

Üdvözlettel: Péter

Kedves Péter!

Partnerbankunknál nem okoz gondot a nem bankszámlára, hanem kézbe kapott munkabér. A lényeg, hogy rendelkezzen legalább 2 hónapja saját névre szóló lakossági bankszámlával. Mivel az életkorát és a bankszámla múltját tekintve megfelel az előírásoknak, ezért jogosult lehet személyi kölcsön igénylésére.

Személyi hitel felvételénél az adós nettó keresete a kölcsön visszafizetésének legfőbb biztosítéka. Megfelelő jövedelemmel igényelhető a személyi hitel ingatlanfedezet bevonása nélkül. A maximálisan felvehető hitelösszeget a bank jellemzően az igénylő nettó jövedelmének 5-6-szorosában határozza meg. Ez alapján 123.000.- Ft-ost fizetéssel az 1,2 millió forint valószínűleg nem érhető el.

Ha kisebb összeg is elegendő, akkor adóstárs bevonása nélkül juthat hozzá. Amennyiben mindenképpen szüksége lenne az 1,2 millió forintra, akkor társigénylőt kell bevonni a hitelügyletbe. A társigénylőnek is meg kell felelni minden szempontból az igénylési feltételeknek. A jelenlegi munkahelyen minimum 3, a folyamatos munkaviszonyt tekintve legalább 6 hónapot kell igazolni.

Ha nincs lehetősége társigénylő bevonására, de szüksége van a fenti hitelösszegre, akkor ingatlanfedezet bevonásával még mindig hozzájuthat. Ekkor szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelhet.

Javasoljuk, hogy töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat, s Tanácsadóink tájékoztatni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciókról!


Utolsó módosítás: 2012. november 23. péntek

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Attila szerint:

2018-08-28 - 19:09

Jó estét kedves hitelnet!
Én is mint sokan mások borítékban kapom a fizumat, de szeretnék hitelt igényelni. Én saját névre szóló számlával rendelkezem, amire persze semmilyen folyósítás nem érkezik még. A napokban egyenlegem – volt. A nettó fizetésem 156.000 Ft. Nem tudom, hogy megadható lenne számomra is a hitel?
Köszönettel.
Attila

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-29 - 06:09

Kedves Attila!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a bővebb információk ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető személyi kölcsönökről.

Miklós szerint:

2013-05-02 - 13:54

Tisztelt Hitelnet!
A jelenlegi munkahelyemen pont egy éve dolgozom, hirtelen jött kiadás miatt szükségem lenne 200-260 000 forintra. Nem nagy összeg, de a bankszámlára érkező nettó jövedelmem 75 000 Ft. Ezen felül a kézbe kapott rész 205 000 Ft, ez összesen 280 000 Ft. Valószínűleg a bankom is tud adni személyi kölcsön formájában ekkora összeget (ismerősöm tényleges minimálbérrel kapott ennyit korábban), hétfőre kaptam időpontot, de jó lenne valami információ arra az esetre, ha valami közbejönne, tehát hogy létezik-e egyéb opció.
Köszönettel: Miklós

Hitelnet szerint:

2013-05-03 - 16:13

Kedves Miklós!
A leírtak alapján Bankpartnerünknél is elérhető lehet a kívánt összeg. Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkat online adatlapunk kitöltésével kérheti.

Jani szerint:

2013-03-29 - 15:35

Kellemes estét önöknek!
Május 7-én lesz meg majd a féléves munkaviszonyom a jelenlegi munkahelyemen, első hivatalos munkahely. A jövedelmet kézbe kapom, nem bankszámlára, viszont van egy közös bankszámlaszám az édesanyámmal ha ez jelent valamit. A nettó keresetem 100-120 ezer forint között szokott lenni. Rövid futam idővel szeretnék személyi kölcsönt. Lenne-e erre lehetőségem, ha meg van a féléves munkaviszony? És mekkora lehet a maximum összeg amit felvehetnék?
Előre is köszönöm a választ: János

Hitelnet szerint:

2013-03-29 - 15:41

Kedves János!
A leírtak alapján a féléves munkaviszony megléte után igényelhető a személyi kölcsön. A felvehető hitelösszeg általában a nettó fizetésnek az 5-6-szorosa lehet maximum, ami az Ön esetében 5-600.000 Ft-ot jelent. A ténylegesen jóváhagyható összegről pontos tájékoztatást hitelbírálat után tudunk adni. A bírálat eredményét ugyanis egyéb tényezők is befolyásolják, például: az adós életkora (21 év alatt kizárólag társigénylő bevonásával nyújtható a kölcsön), meglévő törlesztési kötelezettségek, stb.
Javasoljuk, hogy a féléves munkaviszony megléte után töltse ki online adatlapunkat, s Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitellehetőségekről!

Tibi szerint:

2012-11-28 - 14:50

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődnék, hogy 21 éves vagyok és 1 éves munkaviszonyom van, ami határozatlan időre szól. A gond, hogy a munkabér nem folyószámlára érkezik. Szeretnék valamilyen hitelt felvenni adóstárs “kezes” és fedezet nélkül. Mit ajánlanának?

Hitelnet szerint:

2012-11-28 - 15:26

Kedves Tibi!
Amennyiben betöltötte már 21. életévét, akkor adóstárs, kezes és fedezet nélkül személyi hitelt igényelhet. Ennek felvételénél nem kizáró ok, hogy nem folyószámlára érkezik a munkabére, de előírás a saját névre szóló bankszámla megléte. Ha megfelel az előbbi feltételeknek, kérjük, töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat, s Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Tibi szerint:

2012-11-23 - 11:48

Tisztelt Hitelnet!
Én kézbe kapom a fizetésem és nincs is bankszámlám. Így nem is tudok személyi hitelt felvenni?
Köszönettel.
Tibi

Hitelnet szerint:

2012-11-23 - 11:50

Kedves Tibi!
A kézbe kapott fizetés még nem lenne probléma személyi hitel igénylésénél, ám az kizáró ok, hogy nincsen saját névre szóló bankszámlája. Mivel a hiteligényléskor az utolsó kéthavi folyószámla kivonatot be kell nyújtani, ezért ennek hiányában sajnos nem számíthat pozitív hitelbírálatra.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések