Személyi hitel bankszámlakivonat nélkül? - Hitelnet.hu

Személyi hitel bankszámlakivonat nélkül?

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 26. csütörtök

Hitelkérelme azért került elutasításra, mert folyószámla kivonattal nem tudta alátámasztani rendszeres havi jövedelmét?

Személyi hitel igénylése bankszámla kivonat nélkül
Fedezet nélküli személyi hitel igénylésekor a pénzintézetek többsége előírja, hogy a leendő adósnak folyószámlára érkezzen a jövedelme. Ez alól egyetlen bankpartnerünk tesz kivételt, melynél úgy is igényelhető személyi kölcsön, hogy az ügyfél nem bankszámlára, hanem kézbe kapja havi rendszeres jövedelmét.

Lakástakarék akció és kalkulátor

30 % állami támogatás, akár díjmentes számlanyitás és most Erzsébet utalványt adunk ajándékba

Részletek

Ebben az esetben is rendelkeznie kell azonban a hiteligénylőnek aktív bankszámla kivonattal, ami azt jelenti, hogy havonta legalább 3-4 átutalást arról bonyolít le az ügyfél. A pénzintézet legalább 3 havi ilyen aktív folyószámla kivonat meglétét írja elő. A minimálisan elvárt nettó jövedelem összege ebben az esetben havi 70 ezer forint.

Jelzáloghitel igénylése bankszámla kivonat nélkül
Szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelek igénylése esetén még kevésbé jelent problémát a bankszámla kivonat hiánya. A jövedelem igazolására ugyan itt sem elegendő önmagában a munkáltató által kiállított igazolás, azonban a munkabért tartalmazó bankszámla kivonat a következő dokumentumok valamelyikével is helyettesíthető:

 • APEH jövedelemigazolás
 • Bérjegyzék

Ha Ön bankszámla kivonat nélkül szeretne hitelhez jutni, akkor kérjük, töltse ki a honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatványt, s a pontos adatok ismeretében Kollégáink megkeresik az Ön igényeinek megfelelő hitelkonstrukciót, legyen szó akár fedezet nélküli személyi kölcsönről, akár szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelről.

A díjmentes ajánlat tartalmazza az Önnek megfelelő hiteltermék devizanemét, aktuális kamatát, a teljes hiteldíj mutató (THM) mértékét, a havi törlesztő részlet összegét, valamint a hitelfelvétel járulékos költségeit.

Ha egyéb kérdése lenne a bankszámla kivonat nélkül igényelhető hitelekről, kérdezze Hitelszakértőnket!Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Hozzászólások
 • Enikő szerint:

  Melyik bankok adnak személyi kölcsönt? Van folyószámlám, de nem arra érkezik a fizetésem!

 • Molnár Zsuzsa szerint:

  Jó napot.
  A páromnak nincs bankszámlája, de nekem van. Ő igényelt hitelt, én vagyok az adóstárs. Az én számlámra utalhatják az összeget vagy neki nyitnia kellene egyet?
  Előre is köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsuzsa!
   Véleményünk szerint az adósnak rendelkeznie kell lakossági bankszámlával a hitelnyújtó banknál, hiszen nemcsak a kölcsönt utalják arra a számlára, hanem a havi törlesztő részletet is arra kell befizeti.
   Pontos tájékoztatást az érintett hitelintézet tud Önöknek adni.

 • Tamás szerint:

  Jó napot!
  Személyi kölcsönt szeretnék felvenni, de nincs folyószámlaszámom, se bankkártyám. Nettó 85 ezer a fizetésem és igazolásom is van róla, de a bankok elutasítanak. Nincs semmi hitelem, se tartozásom.
  Mit tudok tenni?
  Köszönöm válaszukat.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Tamás!
   Saját névre szóló lakossági bankszámla kivonat hiányában sajnos nem lehetséges bankpartnereinknél személyi kölcsön felvétele.

 • Gabriella szerint:

  Az lenne a kérdésem, hogy 4 órás bejelentett munkaviszonnyal és kereseti igazolással lehet-e személyi kölcsönt igényelni, vagy csak akkor, ha folyószámlám van. Nincs folyószámlám egyik banknál sem, így csak kereseti igazolással tudom igazolni a munkaviszonyom.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Gabriella!
   Saját névre szóló, legalább 2 hónapja meglévő lakossági bankszámla nélkül sajnos nem lehetőséges személyi kölcsön felvétele.

 • Adrienn szerint:

  Üdvözlöm!
  Mi a teendő abban az esetben, ha kérésemre a bankom nem küld havi kimutatást, ugyanis online szoktam bankolni?
  Köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Adrienn!
   Hiteligénylés során a pénzintézetek olyan internetbankos számlakivonatot is elfogadnak, melyet Ön nyomtat ki.

 • Csőgör Judit szerint:

  A Párom az Édesanyja számlájára utaltatja a fizetését, fel is van rajta tüntetve a neve, összeg, cég ahol dolgozik, akkor igényelhet-e személyi kölcsönt?!

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Judit!
   Személyi hitel felvételénél nem feltétel a bankszámlára érkező jövedelem. Azonban elvárás, hogy az igénylő rendelkezzen valamely hazai banknál nevére szóló lakossági bankszámlával. Az igényléshez legalább 2 havi folyószámla kivonatra van szükség.

 • Sándor szerint:

  Nincs folyószámlára utalt fizetésem, de dolgozom és be is vagyok jelentve. Tudok-e így felvenni hitelt?
  Köszönöm! Sándor

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Sándor!
   Sem fedezet nélküli személyi kölcsön, sem jelzáloghitel esetén nem jelent problémát, ha nem folyószámlára érkezik a fizetése. Személyi hitel igénylése esetén azonban feltétel, hogy az adós saját névre szóló, aktív, legalább 2 hónapos bankszámla múlttal rendelkezzen valamely magyarországi pénzintézetnél.
   Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről.

 • Katalin szerint:

  Tisztelt Hitelnet! Reménytelen helyzetünk oka a következő: katasztrófális anyagi problémáinkon nem tudunk keresztüllendülni, mivel tehermentes, belvárosi ingatlanunkra -aktiv bankszámlakivonat hiányában- nem tudunk szabadfelhasználásu jelzáloghitelt felvenni. APEH 0-ás igazolás van, + van megfelelő APEH jövedelemigazolás is, ámde nincs forgalmat lebonyolitó folyószámlánk. Előzetes hitelbirálat során a Bank megfelelőnek találta az terhelendő ingatlan értékét és a hozzá kapcsolódó jövedelem nagyságát felvenni kivánt hitel ősszegével, ámde nincs forgalmat lebonyolitó lakossági folyószámla… Van megoldás? Osztrák Banknál az olvasottak alapján nincs… Kérem, segitsen!
  Kőszőnettel: Katalin

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Katalin!
   Számos olyan partnerünk van, ahol nem feltétel jelzáloghitel igénylése esetén az aktív bankszámla, ha APEH igazolás is csatolható. Kérem töltse ki a kapcsolat menüpont alatt található online ajánlatkérő adatlapunkat vagy forduljon az Ön lakhelyéhez legközelebb fekvő irodánkhoz és kollégáink vagy partnereink ismertetni fogják a lehetőségeket.

 • János szerint:

  Elgondolkoztam hogy mi értelme van ennek a fórumnak ha senkinek sem tudnak segíteni ? Nyilvánvaló hogy itt kiskapukat próbálnak keresni az emberek .Ha Többmilliós tehermentes ingatlannal ,meg jó fizetéssel rendelkeznének nem írna ide senki….Én úgy gondolom ez az igazi kihívás egy banki tanácsadó számára : Az itt érdeklődő hiányos feltételű emberek problémájára megoldást találni !!! Már elnézést kérek de szerintem ezeket a sablon megoldásokat mindenki ismeri .

  • Hitelnet szerint:

   Kedves János!
   Mi nem varázslók vagyunk. Ha valaki nem fele meg a feltételeknek, akkor nem tudunk segíteni, csaláni hazudni nem fogunk. Kérem inkább azokra a tanácsadókra ügyeljen, akik gátlástalanul és felelőtlenül ígérnek meg mindent, persze jó pénzért és természetesen a végeredmény ugyanaz.

 • Margit szerint:

  T.Cim!Közalkalmazott vagyok,66000ft a netto bérem. a párom 27000ft-ot kap rokkant nyugdijat.A két összeget összevonval tudnánk-e valamelyik banknál kölcsönt felvenni. Tisztelettel Margit

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Margit!
   Személyi kölcsön igénylés esetén a jövedelmeknek külön külön is meg kell felelni a minimálisan elvártnak. Sajnos mindkettejük jövedelem alacsonyabb, mint amit a bank elvár, így nem oldható meg a hiteligénylés.

 • János szerint:

  T.Cím ! Melyik lenne az a bankpartner ?

 • János szerint:

  T cím ! Van bankszámlám de a jövedelmem nem erre érkezik így van e lehetőség hitelre ? keresetem kb 120 ezer Kérem válaszoljon

  • Hitelnet szerint:

   Kedves János!
   Egy olyan bakpartnerünk van jelenleg, ahol kézbe kapott jövedelemmel igényelhető személyi kölcsön, de csak aktív bankszámla esetén. (havi 3-4 jóváírás vagy terhelés)

 • k.néjohanna szerint:

  tcím,milyeb bankszámla kivonat nélküli hitelekről ír nak a fentebbi cikkben,ha az azt következő kérdésekre folymatosan az ellenkezőjét válaszolják? Most akkor tudnakilyen hitelt ajánlani vagy nem????

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Johanna!
   Ha rendelkezik aktív bankszámlával (lásd fent), akkor elvileg igényelhető személyi kölcsön, de bankszámla mindenképpen kell. Enélkül sajnos nem tud hitelt igényelni sehol sem.

 • antok zoltán szerint:

  tisztelt cím, 500 000 ft-ot szeretnék felvenni de bakszámla kivonatom nincs apeh igazolást tudok adni bejelentett munkahelyem van 90 000 rel vagyok bejelentve hitelem sehol sincs nem vagyok báros van e lehetőség ebben tud e segiteni

  • Hitelnet szerint:

   Tisztelt Antok Zoltán!
   Bankszámla kivonat nélkül jelenleg sehol sem tud személyi kölcsönt igényelni. Ez mindenhol kizáró okot jelent.

 • deak lajos szerint:

  tisztelt cim bankszamla kivonat nelkéül szeretnek személyi kölcsönt felveni kb-800000ft-ot rentszeres munkaviszonyal rendelkezem keresetem 90-110-ezer forint között mozog kezest is be tudok voni közüzemi szamlaval rendelkezem

  • Hitelnet szerint:

   Tisztelt Deák Lajos!
   Sajnos bankszámla kivonat nélkül sehol sem igényelhető személyi kölcsön.

 • F. É szerint:

  Tisztelt Ügyintéző! Abban az ügyben szeretnék tanácsot kérni, hogy hol, hogyan kaphatnék folyószámla kivonat nélkül személyi kölcsönt kétmillió forint értékben.Havi rendszeres jövedelemmel rendelkezem. Munkáltatói igazolást.APEH jövedelemigazolást fel tudok mutatni.Kérem,hogy adjon tanácsot van-e lehetőségem ennek a dolognak a megoldására. Ha itt nem lehetséges a válasz kérem az email címemre küldje a választ vagy telefonszámot.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket