Szabad felhasználású hitel kezes és ingatlanfedezet nélkül?

Tisztelt Hitelnet!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy milyen lehetőségeim vannak hitelfelvételre. A szabadon felhasználható hitel az, amire szükségem lenne, egészen pontosan 500 000 forintra. Havi jövedelmem jelenleg 83 000 forint, munkaviszonyom másfél éve tart. Egyedülálló vagyok, gyermekem nincsen. A szüleimmel élek egy háztartásban. Nincsen hitelem, szüleim sem rendelkeznek kölcsönnel. Ha lehetséges, egyedül szeretném felvenni a hitelt.

Van arra lehetőség, hogy bármiféle biztosíték, kezes, vagy ingatlanfedezet nélkül megkapjam ezt az összeget?
Egyedülálló hitelfelvevőként lehetséges, hogy biztosítást kell kötnöm? Ha igen, akkor milyet és mennyi ennek a havi díja?
Ha nem kaphatok 500 000 forintot, akkor mekkora az a szabad felhasználásra kapható hitelösszeg, amelyet igényelhetik ennyi jövedelemmel?

Köszönöm a tájékoztatást!
Üdvözlettel: Andrea

Kedves Andrea!

500 000 Ft összegű szabad felhasználású hitel felvételének legegyszerűbb módja a személyi kölcsön igénylése. Ehhez alapesetben sem kezes, sem ingatlanfedezet nem szükséges. A nettó munkabérnek kb. az 5-6-szorosával lehet kalkulálni, mivel nincsen egyéb hiteltörlesztése. Tehát kb. 400-500 000 Ft körüli összeg lehet elérhető a 83 000 Ft-os keresetével, pozitív hitelbírálat esetén.

A hitelbírálat során lényeges az igénylő életkora. Ha még nem múlt el 21 éves, akkor bankpartnerünknél csak társigénylő bevonásával vehet fel személyi kölcsönt. A társigénylő 21. életévét betöltött személy lehet, aki a hitelfelvétellel kapcsolatos egyéb feltételeknek is megfelel. Fiatal korú hiteligénylők esetén azonban azzal is számolni kell, hogy nagyobb a hitelkérelem elutasításának esélye. Ebben az esetben az egyik szülő adóstársként történő bevonása jelenthet megoldást.

Hitelfedezeti biztosítás megkötését nem írja elő a pénzintézet. Természetesen van rá lehetőség. Nemcsak életbiztosítás köthető, hanem létezik a munkanélküliség illetve keresőképtelenség kockázatára vonatkozó hitelfedezeti biztosítás is, mely munkanélküliség esetén jelenthet nagy segítséget az adós számára. A biztosítás díja a havi törlesztő részlettel együtt fizetendő. Mértéke a hitelösszeg meghatározott százaléka.

A biztosítás díjáról – csakúgy, mint a várható havi törlesztő részlet összegéről – Hitelszakértőink készséggel tájékoztatják Önt személyre szóló hitelajánlat formájában. Ehhez online adatlapunkat kellene kitöltenie. Az ajánlatérés díjmentes!

További kérdés esetén Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére!


Utolsó módosítás: 2013. február 05. kedd

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

pisti szerint:

2014-02-22 - 12:58

Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik valami megoldás, ha valaki bárlistán van?

Hitelnet.hu szerint:

2014-02-24 - 15:57

Kedves Pisti!
BAR lista esetén sajnos jelenleg nincs hitelfelvételi lehetőség egyik pénzintézetnél sem.

Pisti szerint:

2014-02-18 - 15:02

Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek nincs ingatlana fedezetként, az kaphat-e valamilyen formában hitelt, ha bárlistás?

Hitelnet.hu szerint:

2014-02-19 - 13:47

Kedves Pisti!
Ingatlanfedezet bevonása nélkül személyi kölcsönt lehetne felvenni, de bárlistás személynek egyik bank sem nyújt hitelt, ezért sajnos nem tudunk Önnek segíteni.

Szabolcs szerint:

2013-07-20 - 13:36

Szeretném megkérdezni, hogyha szeretnénk felvenni önöktől kettőmillió forintos személyi hitelt, ezt a kezes és fedezet nélküli szabad felhasználású hitelt, ennek mik a feltételei?

Hitelnet.hu szerint:

2013-07-22 - 22:57

Kedves Szabolcs!
2 millió Ft összegű hitel felvételéhez ingatlanfedezet szükséges. Ingatlan nélkül a nettó keresetnek körülbelül az 5-6-szorosa vehető fel, így a 2 milliós fedezet nélküli hitel jóváhagyásához legalább nettó 400.000 Ft-os jövedelmet kell igazolni, s a havi törlesztő részlet összege nem haladhatja meg a fizetés 30%-át. A várható törlesztés összegéről online Hitelkalkulátorunk segítségével tájékozódhat.
Ingatlanfedezet bevonásával már minimálbéres jövedelemmel is elérhető lehet a 2 millió Ft.
Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkat online ajánlatkérő adatlapunk kitöltésével kérheti!

László szerint:

2013-02-12 - 11:42

Tiszteletem!
Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy kaphatnék-e 5-6száz ezer Ft kölcsönt? Báros vagyok, letiltásom nincs. Nyugdíjas vagyok. 206.000 a nyugdíjam. Ingatlanfedezet és kezes nélkül szeretném.
Nem tudom, hogy tudnának-e segíteni.
Köszönettel: László.

Hitelnet szerint:

2013-02-12 - 11:45

Kedves László!
Báros igénylőnek egyik pénzügyi partnerünk sem nyújt hitelt, így sajnos nem tudunk Önnek segíteni az ingatlanfedezet és kezes nélküli hitelfelvételben.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések