Milyen hitel igényelhető kezdő vállalkozáshoz a legjobb feltételekkel?

Tisztelt Hitelnet!

Vállalkozáshoz szeretnék kérni 1.500.000 Ft-ot. Nem tudom milyenek a feltételek. Most kezdeném a vállalkozást, mert munkanélküli lettem. 30 éves férfi vagyok, de nincs internetem, ezért a nagynéném kéri meg helyettem.

Futamidő érdekelne, havi törlesztés. Az édesapám lenne a kezesem. Nyugdíja 110.000 Ft/hó. Pontos válasz szeretnék, mivel Kazincbarcikán lakom és nem könnyű az utazgatás. Nem volt még hitelem, ezért kérek teljes körű tájékoztatást.

Köszönöm válaszukat.
Tisztelettel.

Kedves Érdeklődő!

Munkanélküliként Önnek sajnos nincs lehetősége hitelfelvételre. Mind személyi hitel, mind jelzáloghitel igénylése esetén feltétel a jövedelemigazolás. Vállalkozóknak legalább 1 éves vállalkozói jogviszonyt kell igazolniuk, kezdő vállalkozáshoz lakossági hitel tehát nem vehető fel.

Édesapja 110 ezer forintos nyugdíjjal igényelhetné a kölcsönt, de egyéb feltételeknek is meg kell felelni. Ha nincs ingatlanfedezetük, akkor a nyugdíj összegének körülbelül az 5-6-szororsa vehető fel, vagyis legfeljebb 5-600.000 ezer forint. Ha édesapja betöltötte már a 66. életévét, akkor a személyi hitel felvételére is csak – megfelelő jövedelemmel rendelkező – 21 és 66 év közötti társigénylő bevonásával van lehetőség. A személyi hitelek maximális futamideje – az adós életkorának figyelembevételével – maximum 7 év.

Amennyiben lenne lehetőség ingatlanfedezet bevonására – fedezetként elsősorban lakóingatlan, hétvégi ház, nyaraló fogadható el – akkor könnyebben elérhető lenne a 1,5 milliós hitel. Ingatlanfedezetre 110 ezer forintos nyugdíjjal kezes vagy adóstárs nélkül is felvehető lenne a kívánt összeg. Ami az életkori feltételeket illeti, a hitel lejáratakor az adós életkora nem lehet több 70 évnél. Meghatározó tehát az édesapja életkora. Szabad felhasználású jelzáloghitel akár 20-25 éves futamidőre is felvehető.

A személyi kölcsönt és a jelzáloghitelt egyaránt forint alapon nyújtják a pénzintézetek. Az aktuális törlesztő részleteket online hitelkalkulátorunk segítségével Ön is kiszámolhatja. A hitelkalkulátorból válassza ki a megfelelő hitelcélt: “Személyi kölcsön fedezet nélkül” vagy a “Szabad felhasználás ingatlanfedezettel”, adja meg a hitelösszeget és a futamidőt, majd kattintson a Kalkuláció gombra!

Amennyiben fenti feltételek teljesülnek és szeretnék igényelni a személyi kölcsönt édesapja adósként történő bevonásával vagy ingatlanfedezettel, akkor online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése után Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot küldenek Önnek!


Utolsó módosítás: 2014. január 21. kedd

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Arnold szerint:

2018-02-03 - 04:31

Jó napot kívánok?
Most indítok saját vállalkozást és hitelt szeretnék intézni és a párom cseden van.
Elfogadható társkölcsönösnek?

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-03 - 04:43

Kedves Arnold!
Vállalkozóként legalább egy lezárt üzleti évvel szükséges rendelkezni, a csed pedig önálló jövedelemként nem fogadható el, így sajnos a leírtak alapján nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukci8ót ajánlani.

János szerint:

2018-01-29 - 17:07

Értem, és annak a lezárt évnek mit kell mutatnia a számok tükrében? Van egy minimum bevétel szint?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-30 - 04:17

Kedves János!
Vállalkozói hitel esetén a hitelezés árbevétel arányos, tehát minél nagyobb az árbevétele, annál magasabb összegű hitelt kaphat.
Ha magánszemélyként igényelne szabad felhasználású jelzáloghitelt, úgy bankonként eltérő elvárások lehetnek a legalább havi 75.000 Ft-os nettó jövedelemtől kezdve, a minimálbéren át a minimum 100.000 Ft-ig.

János szerint:

2018-01-28 - 07:12

Teljesen kezdő vállalkozásként szeretnénk ingatlanfedezettel hitelt felvenni. Hitel összege: 3-4 millió forint, a lakás értéke 15 millió Ft.
Ezekkel a paraméterekkel lehetséges? Milyen feltételekkel, futamidővel?
Köszönöm segítségüket.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-29 - 15:14

Kedves János!
Hitelfelvételhez legalább egy lezárt évvel kell rendelkezni, így az induló vállalkozáshoz sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani megfelelő jövedelemigazolás nélkül.

Klára szerint:

2014-10-04 - 14:15

Kedves Hitelnet!
Személyi kölcsönt szeretnék egy vállalkozás beindításához kb 2,5 millió Ft-ot. Mi a megoldás? Anyukám nettó 95 ezret keres, de van hitele, a párom gyesen van, de 110 ezer a nettója, én munkanélküli vagyok, most szeretnék vállalkozást, a nagyim 83 éves és fedezet nincs. Hogyan tovább?
Köszönettel.
Klára

Hitelnet.hu szerint:

2014-10-05 - 12:44

Kedves Klára!
A 2,5 millió forintos kölcsön felvétele ingatlanfedezet nélkül nem oldható meg. Ingatlanfedezet bevonása esetén is csak anyukája jövedelme fogadható el, mert sem gyessel, sem munkanélküliként nem igényelhető kölcsön. A 83 éves nagyi életkora miatt nem lehet hitelfelvevő.

Cintia szerint:

2014-04-07 - 22:53

Tisztelt szerkesztők!
Németországban vállalkozást szeretnénk indítani jó háttérkapcsolatokkal! Keresésünk csak szemelyi kölcsönre irányul. Mindketten német bejelentett munkaviszonnyal rendelkezünk és jövedelmünk együttesen 600 000 Ft megközelítőleg. Információt szeretnénk kérni, mivel az oldaluk azt jelzi, hogy nem foglalkoznak ilyen nemű dolgokkal jelenleg. Fontos lenne, a nyári szezonban már kezdeni szeretnénk, ezért kérem a mélyen tisztelt szerkesztőket, hogy mielőbb jelezzenek felénk választ.
Előre is köszönjük.

Hitelnet.hu szerint:

2014-04-08 - 13:29

Kedves Cintia!
Bankpartnereink külföldi jövedelemre nem nyújtanak ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönt, így német bejelentett munkaviszonnyal sem igényelhető ilyen hitel. A hitelfelvételben akkor tudunk segíteni Önöknek, ha az ügyletbe bevonható magyarországi ingatlanfedezet.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések