Milyen feltételei vannak 400 ezer Forint személyi hitel felvételnek?

Üdvözletem!

Sürgősen szükségem lenne 400 000 forintra albérletváltásból adódó kiadásaim kifizetésére. Rendszeres jövedelemmel rendelkezem, 109 000 nettóval, viszont nem tudom, hogy kell-e ekkora összegnél bármiféle fedezet, vagy anélkül is megkaphatom. Szükség van-e esetleg adóstárs vagy kezes bevonására?

Jó lenne minél kisebb törlesztő részlet, mert már fizetek diákhitelt, valamint személyi kölcsönt, amelyek együttesen havi 18 000 forintot tesznek ki. Problémát jelenthet ez a hitelfelvételnél? Ha igen, akkor esetleg annyival több hitelt vennék fel, amiből a személyi kölcsönt ki tudom fizetni. Van erre lehetőség?

Mekkora futamidővel kaphatok hitelt?
Milyen hitel típus a legmegfelelőbb számomra, ha döntésemtől függően szeretném felhasználni az összeget?

Köszönöm a tájékoztatást.
Kati

Kedves Kati!

Az igényeinek megfelelő hiteltípus a szabad felhasználású lenne, ezen belül is a fedezet nélküli személyi kölcsön. Ezt döntésétől függően bármire felhasználhatja, a bankok nem kérik a kölcsön felhasználásának igazolását. 400 ezer forintos hitelösszegnél nincs szükség ingatlanfedezetre. Bankpartnereink jelzálog alapon nyújtott szabad felhasználású hiteleinél 1 millió forint a minimálisan felvehető hitelösszeg.

A személyi hitel keretében felvehető összeg nagyságát az igénylő nettó jövedelme határozza meg és ezt befolyásolhatja az adós már meglévő hiteltörlesztése. A nettó keresetnek maximum a 30-33%-a fordítható összességében hiteltörlesztésre. 109 ezer forintos nettó jövedelméből Ön tehát legfeljebb 36 ezer forintot költhet törlesztő részletre. Ebbe a keretbe elvileg beleférhet még a 400 ezer forintos hitel. A végső hitelbírálat eredményét azonban egyéb tényezők is befolyásolják, például az adós életkora, hitelmúltja, stb. Azt tehát, hogy valóban elérhető-e az Ön számára a kívánt összeg, csak a hitelbírálat után tudják Szakértőink megmondani.

Pozitív hitelbírálat esetén a fedezet nélküli hitelek maximum 7 éves futamidőre vehetők fel. A kölcsön a futamidő lejárata előtt is visszafizethető szerződésmódosítási díj ellenében, melynek aktuális mértékét a banki Hirdetmények tartalmazzák.

Amennyiben a szükséges hitelösszeg nem kerül jóváhagyásra, akkor társigénylő bevonásával nyílhat lehetőség magasabb összeg igénybevételére.

Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat, mely alapján Tanácsadóink tájékoztatják a konkrét lehetőségekről. Amennyiben személyre szabott, ingyenes hitelajánlatunk elnyeri tetszését, Kollégáink tájékoztatni fogják a szükséges dokumentumokról is!


Utolsó módosítás: 2013. szeptember 26. csütörtök

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Norbert szerint:

2014-12-22 - 14:32

Tisztelt szakértő!
300 ezer Ft személyi kölcsön igénylése esetén probléma lehet-e folyószámlahitel, mely mínuszos (keret 300e, egyenleg -200e)? Havi nettó jövedelem 95 ezer Ft, egyéb hitel: fél éven belül lejáró 10 ezer Ft havi törlesztésű áruhitel. Munkaszerződés határozatlan idejű, több mint 5 éve ugyanaz.

Hitelnet.hu szerint:

2014-12-22 - 14:47

Kedves Norbert!
A hitelbírálat során a bankok az igénylő valamennyi hitelének törlesztő részletét figyelembe veszik, ezért a már meglévő kölcsön törlesztésére fordított összeg negatívan befolyásolhatja a bírálat eredményét. Pontos tájékoztatást az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudnak adni Szakértőink.

Erika szerint:

2013-05-16 - 11:29

Tiszteletem!
Szeretnék érdeklődni, hogy férjem Ausztriában dolgozik, a kapcsolatunk megromlott, de hitelt szeretne felvenni. Folyamatban van neki gyerektartási ügye a gyámhivatalnál, de ezt biztosra tudom, hogy fizeti. A mai napon szólt, hogy a gyámügy kéri a házassági kivonatunkat és a jövedelemigazolást tőlem. Ezt nem igazán akarom elhinni, szerintem a kölcsönhöz kellenek ezek a papírok. Úgy is felvehet, ha nem vagyok jelen? Nem szeretnék adóstárs lenni.
Válaszát előre is köszönöm!

Hitelnet szerint:

2013-05-17 - 14:23

Kedves Erika!
Ahhoz, hogy Ön is szerepeljen a hitelügyletben, szükség lenne a személyes okmányaira és a kölcsönszerződést is alá kellene írnia.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések