Kaphatunk-e magánhitelt 3 napon belül?

Most vásároltunk 1 családi házat, amire felvettünk 3,95 millió Ft jelzáloghitelt. Az eladott házunkon lévő CHF-os hitel azonban elvitte az összes pénzünket. Sajnos BAR listások vagyunk, viszont mindketten jövedelemmel rendelkezünk. A jelzáloghitelt is csak 3. adós bevonásával tudtuk felvenni. November 30-ig le kellene tennünk az önerőt, már minden reményünk elszállt. Csak magánhitelben tudunk gondolkodni. 5 millió forintra lenne szükségünk, amiből minden hitelünket ki tudnánk fizetni és még annyi maradna is, hogy a házat felújítsuk. A ház 12 milliót ér. Éva

Kedves Éva!

BAR lista esetén sajnos egyik pénzintézetnél sincs hitelfelvételi lehetőség. Csak olyan személy igényelhet kölcsönt, akinek adatai sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelnek a BAR listán.
Továbbá 5 millió forint összegű hitel felvételéhez ingatlanfedezetre is szükség lenne. A jelzáloghitelek átfutási ideje azonban 3-4 hét. 3 napon belül tehát nem folyósítható a kölcsön.
Hitelajánlatot csak abban az esetben tudunk adni, ha van olyan személy, aki adósként bevonható a hitelügyletbe. Ha ez megoldható, akkor kérjük, töltsék ki online adatlapunkat, s Tanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről!


Utolsó módosítás: 2013. június 23. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések