Gyors hitel

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 27. péntek

Néhány napon belül kölcsönhöz szeretne jutni? Igényeljen gyors hitelt, mely fedezet nélkül és ingatlanfedezet bevonásával egyaránt elérhető.

Fedezet nélküli személyi kölcsön esetén az átfutási idő jellemzően 3-4 nap. A gyors ügyintézés elsősorban annak köszönhető, hogy ingatlanfedezet bevonására nem kerül sor, így elkerülhető az értékbecslés, ami jelzáloghitelek esetén jellemzően öt munkanapot vesz igénybe. Személyi hitelt közjegyzői okiratba sem kell foglalni, így Ön nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat.

Fedezet nélküli gyors hitel igénylése az alábbiak szerint történik: a honlapunkon lévő Hitelkalkulátor segítségével Ön kiszámolja a bankpiac legkedvezőbb személyi kölcsönének várható törlesztő részletét. Ezt követően Hiteltanácsadóink segítésével megismeri a hiteligénylés feltételeit és a hitelkérelemhez szükséges dokumentumokat. Következő lépésben az Ön lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodába benyújtja az előzetes bírálathoz szükséges – 30 napnál nem régebbi – jövedelemigazolást, az utolsó 3 havi – forgalmazó – bankszámla kivonatát, egy díjrendezett közüzemi számlát az előző hónapról, valamint a személyes okmányokat. Az előminősítést Ügyintézőnk néhány percen belül elvégzi. Pozitív eredmény esetén eljuttatjuk kérelmét a választott pénzintézethez, ahol sor kerül a végeleges bírálatra is.

Kizáró ok az lehet, ha életkora nem éri el a 23. életévet, igazolt nettó jövedelme pedig a bank által előírt jövedelem összegét, és jelenlegi munkahelyén nincs meg legalább a féléves munkaviszonya. A BAR lekérdezést ugyancsak elvégezzük: . Amennyiben rendelkezik már hitellel, akkor előírás a problémamentes hitelmúlt is.

Miután a fedezet nélküli hitelszerződések aláírásra kerültek, közjegyzői okiratba foglalás és földhivatali jelzálogbejegyzés nélkül, akár másnap sor kerülhet a gyors hitel folyósítására.

Amennyiben nagyobb összeghez kíván jutni, akkor az ügyletet ingatlannal is biztosítani kell. Ennek ellenére gyorsított hitelügyintézéssel ez esetben is néhány napon belül hitelhez lehet jutni. Attól függően, hogy milyen sürgősen van szüksége készpénzre, eldöntheti, hogy pozitív hitelbírálat esetén a kérelem beadását követő 3. vagy 7. napon szeretné aláírni a hitelszerződést.

Gyorsított ügyintézés esetén pénzügyi partnerünk gyorsasági díjat számít fel, melynek összegéről Hitelirodáink adnak felvilágosítást. A díjtétel a gyorsaság függvényében változik.

A jelzálog alapú gyors hitelek várható törlesztő részletéről személyesen, telefonon vagy egyénre szabott ajánlat formájában egyaránt érdeklődhet. A személyre szóló gyors hitel ajánlathoz kérjük, töltse ki online nyomtatványunkat.

A gyors hitelekkel kapcsolatos kérdéseit online Hitelszakértőnknek is felteheti!

Hozzászólások
 • Horváth József szerint:

  E hónap végéig kell végtörleszteni.

 • Horváth József szerint:

  Ha lehet, mielőbbi választ kérek.

 • Lajos szerint:

  Gyorskölcsön kellene nagyon gyorsan, 100.000 Ft.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Lajos!
   Bankpartnereinknél 300.000 Ft a minimálisan felvehető gyorskölcsön összege. Személyre szabott, díjmentes hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat, hogy Tanácsadóink tájékoztatni tudják az Önnek megfelelő konstrukciókról!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket