Gyors hitel magánszemélyeknek - Hitelnet.hu

Gyors hitel magánszemélyeknek

Utolsó módosítás: 2013. december 29. vasárnap

A lehető leghamarabb kíván kölcsönhöz jutni? Magánszemélyként gyors hitelre lenne szüksége? Forduljon a Hitelnethoz, ahol Kollégáink minden megtesznek azért, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül hitelhez juthasson.

Magánszemélyként igényelt hitelek esetében is mindig szükség van jövedelemigazolás benyújtására, melyek az alábbiak lehetnek:

Lakástakarék akció és kalkulátor

30 % állami támogatás, akár díjmentes számlanyitás és most Erzsébet utalványt adunk ajándékba

Részletek
 • 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás alkalmazottak esetén
 • APEH jövedelemigazolás és igazolás nemleges adótartozásról egyéni és társas vállalkozások esetén (SZJA bevallás, Beszámoló,
 • Mérleg benyújtását szintén előírhatják a pénzintézetek hitelkonstrukciótól függően)
 • Nyugdíjas igazolvány, nyugdíjszelvény, nyugdíjat tartalmazó bankszámla kivonat

Az alkalmazotti jövedelmet folyószámla kivonattal vagy APEH jövedelemigazolással is szükséges alátámasztani.

Ha Ön fedezet bevonási nélküli személyi hitelt választ, akkor gyorsan kölcsönhöz juthat, hiszen ebben az esetben csupán a megfelelő jövedelemigazolás, valamint személyes okmányok és közüzemi számla benyújtása szükséges. Személyi hitelek esetén általában 3-4 napos átfutási idővel lehet számolni.

Jelzáloghitelek átfutási ideje ennél hosszabb, hiszen ilyenkor ingatlanfedezet is kerül bevonásra, melynek értékbecslését is el kell végezni, ezen kívül a kölcsönszerződéseket közjegyzői okiratba kell foglalni, ami ugyancsak igényel némi időt.

A jelzáloghitelek átfutási ideje függ a kölcsön típusától is, hiszen például csak a hitelkiváltás – attól függően, hogy hazai vagy osztrák pénzintézet hitelének kiváltásáról van-e szó – akár 3-10 napot is igénybe vehet.

Általánosságban azonban elmondható, hogy jelzáloghitelek tekintetében a 2-3 hetes átfutási idejű kölcsönt gyors hitelnek tekinthetjük.

Amennyiben nemcsak a hitelek átfutási idejére, hanem a havi törlesztő részlet összegére is kíváncsi, akkor használja honlapunkon elérhető Hitelkalkulátorunkat, mellyel akár otthonából is könnyen kiszámolhatja a havi törlesztéseket mind személyi kölcsön, mind jelzáloghitel esetén.

Konkrét kölcsönügylet esetén pedig töltse ki ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Kollégáink egy munkanap alatt elkészítik az Önnek megfelelő hitelkonstrukciókat tartalmazó ajánlatot díjmentesen.Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Hozzászólások
 • bencze róbert szerint:

  milyen kölcsönt vehetek föl 4 havi jövedelemmel?

 • bencze róbert szerint:

  Az lenne a kérdésem hogy 4 honap munka viszonnyal juthatok e kölcsönhöz??Elötte is volt már három honap munka viszonyom de közte volt egy ki esés!

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Róbert!
   Személyi kölcsön esetén általában 6 havi elvárás van az utolsó munkahelyen.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket