BAR listás vagyok, de személyi hitelt szeretnék felvenni

Tisztelt Címzett!
Sajnos önhibánkon kívül nem tudtuk fizetni a korábban felvett személyi kölcsönünket. Engem is és a páromat is elbocsájtottak az állásunkból és volt egy olyan 6 hónapos időszak, amikor semmilyen bevételünk nem volt. Sajnos ezalatt a felvett személyi hitelt sem tudtuk törleszteni és a bank felmondta azt, mi pedig BAR listára kerültünk. Több helyen is érdeklődtem már, de mindenhol elutasítás volt az eredmény. Nincs akkor számunkra semmilyen megoldás? Kihez tudunk fordulni? Esetleg ki lehet váltani ezt a felmondott személyi hitelt valahogy? Most már mind a ketten dolgozunk, tehát már tudjuk vállalni a részleteket.

Kérdést feltette: K. Edina

Kedves Edina!

Sajnálattal olvastuk írását és sajnos az Ön helyzete nem egyedi. Elég sokan járnak hasonló cipőben, de ebben az esetben nem tudunk Önnek jelenleg megoldást javasolni. Mivel a hitel nem fizetése miatt BAR listára került. ezért jelenleg nem tud egyik hazai banknál sem új kölcsönt igényelni, mivel ez kizáró okot jelent minden esetben. Esetleg forduljon a hitelt folyósító bankhoz és kérje a hitel visszaállítását, hiszen most már tudják vállalni a havi törlesztő részletek fizetését.


Utolsó módosítás: 2013. szeptember 26. csütörtök

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Angéla szerint:

2013-07-27 - 15:03

150.000 Ft-ra lenne szükségem, de nem kapok gyesre hitelt, pedig azt szeretném sürgősen kifizetni.
Kérem segítsenek!

Hitelnet.hu szerint:

2013-07-29 - 11:51

Kedves Angéla!
Gyesre egyik pénzintézet sem folyósít kölcsönt, így sajnos nem tudunk segíteni Önnek a hitelfelvételben. A negatív tartalmú BAR lista ugyancsak kizáró okot jelent hitelfelvételnél még akkor is, ha azt a kölcsönt szeretné kiváltani, amelyik miatt BAR listára került.

Meli szerint:

2013-02-04 - 09:55

Ha kivan írva, hogy aktív és passzív bárosoknak hitel, akkor miért kérdezik meg, hogy szerepel-e bár listán? Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, valami megoldást találni, hogy hitelt tudjak felvenni. Már sok hitelt megpróbáltam, de semmi, sajnos csak elutasítanak.

Hitelnet szerint:

2013-02-04 - 09:58

Kedves Meli!
Irodánk nem hirdet hitelt bárosoknak. Éppen ellenkezőleg, ebben a témában feltett kérdésekre minden esetben azt válaszoljuk, hogy aktív és passzív BAR lista esetén sajnos nincs hitelfelvételi lehetőség egyik pénzügyi partnerünknél sem.

LÁSZLÓNÉ szerint:

2013-01-21 - 09:09

Érdeklődni szeretnék. Passzív bárlistás kaphat-E SZEMÉLYI HITELT és mennyi összegben?
Köszönöm.

Hitelnet szerint:

2013-01-21 - 19:11

Tisztelt kérdező!
Banki partnereinknél sajnos személyi kölcsön igénylés esetén mindenhol kizáró okot jelent a BAR lista (negatív KHR státusz)

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések