Walter Szilvia
Budapest

Észak-budai régióvezető

Telefonszáma:
+36309917709

MNB regisztrációs száma:
67488658

Szakértői csapat tagságának kezdete:
2012-12-01

Bemutatkozás:

Pénzügyi tanácsadó vagyok, aki jelzáloghitelezésre és kkv-hitelekre összpontosít, és 18 éves banki tapasztalattal büszkélkedhet. Közgazdász végzettségemmel és a magánszemélyek és vállalkozások segítése iránti elkötelezettségemmel 2006 óta különböző pozíciókat töltöttem be, mint független vállalati hitelszakértő, jelzáloghitel-szakértő a Budapest Bank Ge Capitalnál.
A hitelügyintézésben és a hitelkérelmi folyamatokban szerzett széleskörű tapasztalatom egyedülálló perspektívát biztosít számomra, mivel mind a banki, mind az ügyfél oldalát képviseltem. Büszke vagyok arra, hogy ügyfeleimnek versenyképes kamatokat, díjkedvezményeket, valamint kedvező előtörlesztési és végtörlesztési lehetőségeket tudok kínálni. Folyékonyan beszélek angolul, és számos külföldi magánszemélynek és külföldi tulajdonú vállalkozásnak nyújtottam segítséget a hitelfelvételben.
Minden ügyfél pénzügyi igényeit ügyfélközpontúan közelítem meg, személyre szabott, ingyenes, egyéni igényekre szabott ajánlatokat állítok össze, és a hitelkérelmek benyújtása előtt előminősítést végzek. Teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítok, és elkötelezett vagyok a megbízható és professzionális szolgáltatás nyújtása mellett, a legnagyobb titoktartás mellett. Biztos vagyok benne, hogy tapasztalatom és szakértelmem lehetővé teszi, hogy a legjobb megoldást nyújtsam Önnek minden pénzügyi igényére.
 

Kérje szakértőnk visszahívását


Megközelíthetőség

1036 Budapest, Lajos utca 78..
Előzetes időpont egyeztetés szükséges


Használja kalkulátorunkat

Adja meg milyen feltételekkel szeretne hitelt felvenni, kalkuláljon és kérje szakértőnk visszahívását!

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Miért a Hitelnet?

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Banki előminősítő és összehasonlító lakáshitel kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.