Sike Attila
Győr

Hitelszakértő

MNB regisztrációs száma:
66796512

Szakértői csapat tagságának kezdete:
2018-09-01

Bemutatkozás:

Sike Attila vagyok, pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezem. Több mint 12 éve foglalkozom pénzügyi termékek és szolgáltatások értékesítésével, 2018-tól a Hitelnet partnereként hitelek közvetítésével is.
Szakmai tudásanyagom és tapasztalataim révén arra törekszem, hogy a Hitelnet nyújtotta kedvezményeken és lehetőségeken túl az ügyfeleim pénzügyi igényeit ne egy termékre, hanem a pénzügyi probléma, kitűzött cél leghatékonyabb, legügyfélbarátabb megoldására összpontosítsam. Ebbe beletartozik a költségek minimalizáslása, de az is, hogy a lehető legtöbb pénzt hagyjam ügyfeleim pénztárcájában. Jó döntéseket csak több lehetőség megismerésével hozhatunk. A már megkeresett pénzzel pedig csak felelősséggel szabad bánni. A pénzügyek sok embernek szürke zóna az életében, de ahol mások tanácstalanok, én ott segíthetek a legtöbbet a megoldásban.
Miért velem?
A dolog egyszerű! Mert szeretném a lehetőségeidből az általam ismert legjobb megoldásokat kihozni. Miután megismertem az igényeidet és a lehetőségeidet, nálam első a tervezés… együtt haladva a jó pénzügyi döntés felé. Ez az én erősségem: átlátni, megtervezni, kiszámolni, megmutatni az utat, és segíteni azon végig menni. 

Kérje szakértőnk visszahívását


Megközelíthetőség

9026 Győr, Bácsai utca 39.


Használja kalkulátorunkat

Adja meg milyen feltételekkel szeretne hitelt felvenni, kalkuláljon és kérje szakértőnk visszahívását!

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Miért a Hitelnet?

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Banki előminősítő és összehasonlító lakáshitel kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.