Németh Tamás
Dunaharaszti

lakáshitel és támogatás szakértő

MNB regisztrációs száma:
59277958

Szakértői csapat tagságának kezdete:
2020-10-01

Bemutatkozás:

Több mint 20 éve dolgozom ügyfelekkel, az ügyfelekért. Korábban több magyarországi bankban dolgoztam középvezetőként, hitelezési területen. A munkám során mindig is a megoldásokban hittem, és abban, hogy az ügyfeleimnek úgy tudom a legjobbat  nyújtani, ha teljeskörűen megismerem a lehetőségeiket, terveiket és ahhoz igazítva készítem el számukra a rájuk szabott megoldást. Ennek a szellemében döntöttem úgy, hogy független hitelszakértővé válok és a megoldást immár a teljes banki palettáról szállítom az ügyfeleimnek.
Dolgozom együtt ingatlanpiaci és biztosítási szakemberrel is, annak érdekében, hogy egy kézben tudjak segíteni, akár ingatlan értékesítésben/keresésben, és a hozzá kapcsolódó hitelekben állami támogatásokban is.
Ha még csak tervezi a vásárlást, vagy kérdése van a témában keressen bizalommal, díjmentesen a segítségére leszek a pénzügyi felkészülésben.
Vagy, ha már minden rendelkezésre áll a vásárláshoz, akkor is forduljon hozzám bizalommal annak érdekében, hogy a piacon elérhető legjobb ajánlatot hozhassam el Önnek, akár egyedi banki feltételekkel.

Kérje szakértőnk visszahívását


Megközelíthetőség

2330 Dunaharaszti, Kócsag utca 3.


Használja kalkulátorunkat

Adja meg milyen feltételekkel szeretne hitelt felvenni, kalkuláljon és kérje szakértőnk visszahívását!

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Miért a Hitelnet?

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Banki előminősítő és összehasonlító lakáshitel kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.