Ernszt Anikó
Gencsapáti

Lakáshitel és támogatás szakértő

Telefonszáma:
+36309486009

MNB regisztrációs száma:
29037539

Szakértői csapat tagságának kezdete:
2002-01-07

Bemutatkozás:

Közgazdász diplomával rendelkezem, mégis a véletlen sodort a hitelközvetítői pályára több mint 20 évvel ezelőtt. Ugyanennyi ideje vagyok a Hitelnet elhivatottja is. A kezdetektől részese voltam, ahogy a Hitelnet Kft. országos hitelközvetítő irodává nőtte ki magát. Minden szakmai ismeretemet és tudásomat a Hitelnet oldalán szereztem meg. A cég iránti lojalitásban nagy szerepet játszott a cégvezetés emberközpontú szemlélete, alázata és elkötelezettsége a szakma iránt. Én magam is ezt képviselem.

Kiváló szakemberektől sajátítottam el a hitelügyintézés alapjait. Sokukkal közel 2 évtizedes munkakapcsolat köt össze. Jó kapcsolatot ápolok a fióki Ügyintézőkkel és a központi banki Kollégákkal egyaránt. Igyekszem naprakész lenni minden bankpartnerünk hitelkonstrukcióját, díjkedvezményét illetően. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a Hitelnet honlapján elérhető, valamint Partnereink által használt összbanki hitelkalkulátort én tartom naprakészen.

De ültem már ügyféloldalon is. Intéztem saját része szocpolt, lakásvásárlási hitelt, majd később CSOK és építési hitelügylet szereplője is voltam. Banki és ügyféloldalról egyaránt átlátom a hitelügyintézés folyamatát. Ez kívülállóként sokszor bonyolultnak tűnhet, de tapasztalt, gyakorlott hitelügyintéző segítségével egyszerűen, stresszmentesen bonyolítható.

Kiemelt partnerként sok esetben egyedi kamatot, díjkedvezményeket, kedvező elő- és végtörlesztési lehetőséget tudok kínálni Ügyfeleimnek. A személyre szabott, díjmentes ajánlatokat egyedi igényeknek megfelelően állítom össze. A hitelkérelmek benyújtása előtt előminősítést végzek. S nem utolsó  szempont: a teljes körű hitelügyintézés díjmentes! Forduljon hozzám Ön is bizalommal!

Kérje szakértőnk visszahívását


Megközelíthetőség

9721 Gencsapáti,


Használja kalkulátorunkat

Adja meg milyen feltételekkel szeretne hitelt felvenni, kalkuláljon és kérje szakértőnk visszahívását!

Partner pénzintézetek

A Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Miért a Hitelnet?

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Professzionális lakáshitel kalkulátor

Banki előminősítő és összehasonlító lakáshitel kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.