fbpx

UniCredit Bank

4.5555555555556 9 ügyfél értékelése alapján

Az Unicredit Bank a Hitelnet kiemelt stratégia partnere már több éve, akár egyedi kedvezményes Unicredit kondíciókat tudunk ajánlani az ügyfeleink részére és természetesen teljes körű, valóban díjmentes ügyintézés is a mi feladatunk. Pénzügyi szakértőink teljes körű Unicredit Bank lakáshitel és személyi kölcsön ügyintézésben állnak az Ön rendelkezésére.

Kérje egyedi Unicredit Bank ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát Unicredit Banki hitelekkel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy személyi kölcsönt az Unicredit Banknál? Írja meg nekünk véleményét a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. Hitelnet által közvetített ügyletek esetén van lehetőség egyedi, a hirdetmény szerinti kamatnál kedvezőbb kamatszint elérésére.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. A Bank 4. év után bármely Lakástakarék-pénztári megtakarításból történő betörlesztés esetén nem számít fel elő- vagy végtörlesztési díjat.
  • Építési célú jelzáloghitelek rugalmas ügyintézése.

Értékelje partnerünket Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Erika Kovács

Értékelés: 5 Üdvözlöm! Érdekelne felmondott hitel, illetve tulajdon rész kiváltására milyen lehetőségeim vannak.


Endre K.

Értékelés: 1 A bank elutasította a lakáshitelünket, ezután fordultunk a Hitelnethez.


Kiss Tamás

Értékelés: 5 Gyorsan megvolt a bírálat és a folyósítás, nagyon kedvező kamatokkal jutottunk hozzá a lakáshitelünkhöz. Köszönöm a Hitelnet szakértőinek a segítséget.


Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 51987 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!