Takarékbank

5 2 ügyfél értékelése alapján

A Takarékbank stratégiai partnere a Hitelnet a lakáshitel, CSOK, szabad felhasználású jelzáloghitelek és személyi kölcsön közvetítés területén. Legyen szó használt lakás vásárlásról, új lakás vásárlásról (pl Zöld hitel) építkezésről, a Takarékbank versenyképes ajánlatai elérhetők a Hitelnet szakértőinél is. Olyan egyedi kamatokkal és soron kívüli ügyintézéssel állnak ügyfeleink részére, melyek közvetlenül a bankfiókokban nem elérhetők.

Kérje egyedi Takarékbank hitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát Takarékbank lakáshitellel, személyi kölcsönnel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt a Takarékbanknál? Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. Hitelnet által közvetített ügyletek esetén van lehetőség egyedi, a hirdetmény szerinti kamatnál kedvezőbb kamatszint elérésére 20M Ft-ot elérő hitelösszeg esetén.
  • Kamatkedvezmény Ügyfeleinknek. A jelzáloghitelekhez kapcsolódóan minden Ügyfelünk számára Arany fokozatú kamatkedvezmény érhető el.
  • Díjkedvezmény Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. Az Takarékbank Ügyfeleinknek biztosítja azt a kiemelt partneri kedvezményt, melynek keretében az értkébecslés díját nem kell megfizetni.
  • Széleskörű ingatlan elfogadás. Fedezetként belterületi lakóingatlan (családi ház, társasházi lakás, ikerház, sorház, vegyes funkciójú ingatlan), zártkerti ingatlan, építési telek, tanya/ külterületi lakóingatlan, üdülő/nyaraló, üzlet/Iroda, garázs (kizárólag lakóingatlannal együtt), termőföld (bármely település) egyaránt elfogadható meghatározott feltételekkel. Elfogad 2. ranghelyi jelzálogjog bejegyzést.

Értékelje partnerünket Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kiss krisztina

Értékelés: 5 Csokk ès egyben hitellel kapcsolatosan szeretnèk èrdeklödni???


László Dobos

Értékelés: 5 Nem jó tapasztalataim vannak. 2 hete igényeltem a folyószámla hitelt. Csütörtökön hívtak hogy elfogadták és aznap folyósítják. Ma hétfő délután van és még mindig nem kaptam meg. Harmadik hét kezdődik.


Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 52062 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!