fbpx

Raiffeisen Bank

5 6 ügyfél értékelése alapján

A Raiffeisen Bank kiemelt, egyedi kamatozású lakáshitel ajánlatai a Hitelnet szakértőinek kínálatában. Rendkívül kedvező kamat/kamatfelár ajánlatok ügyfeleinknek igény szerint kapcsolódó kedvezményes számlavezetéssel. Szakértőink részletes, mindenre kiterjedő Raiffeisen Bank összehasonlító elemzésekkel állnak az Ön rendelkezésére is.

Kérje egyedi Raiffeisen Bank lakáshitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát Raiffeisen Bank lakáshitellel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt az Raiffeisen Banknál? Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. Hitelnet által közvetített ügyletek esetén van lehetőség egyedi, a hirdetmény szerinti kamatnál kedvezőbb kamatszint elérésére.
  • Széleskörű kamat/kamatfelár kedvezmény igénybevételének lehetőségét kínálja. Az igénylő által vállalt jóváírás és hitelösszeg alapján járó kamatkedvezményen túl további kamatkedvezmény biztosított az igénylő nettó jövedelmétől, valamint a hitelösszeg/ingatlanérték arányától függően.

Értékelje partnerünket Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Gábor Sári

Értékelés: 5 150.000 kőlcőnt szeretnék


Gábor Sári

Értékelés: 5 150.000 kőlcőnt szeretnék


Gábor Sári

Értékelés: 5 150.000 kőlcőnt szeretnék


David Tibor

Értékelés: 5 Szeretnek hitelt felveni önöktöl adosag rendezes celjabol van rendes jövedelmem köszönöm


Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 51535 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!