Oberbank

4.1666666666667 6 ügyfél értékelése alapján

Az Oberbank lakossági termékei már több éve elérhetők a Hitelnet tanácsadóinak kínálatában. Rendkívül kedvező árazás, egyedi ajánlatok, gyors személyre szabott tanácsadás. A fióki ügyintézést minden esetben az ügyfélközpontúság és ügyfélbarátság jellemzi minden területen. Pénzügyi szakértőink teljes körű Oberbank lakáshitel ügyintézésben állnak az Ön rendelkezésére.

Kérje egyedi Oberbank lakáshitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát Oberbank lakáshitellel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt az Oberbanknál. Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. Ügyfeleink részére van lehetőség egyedi, a hirdetmény szerinti kamatnál kedvezőbb kamatszint elérésére egyéni elbírálás alapján.
  • Rugalmas ügyintézés
  • Ügyfélbarát ügyintés, egyedi ügyletkezelés.

Értékelje a bankot Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Hitelnet.hu

Kedves József! Van olyan bankpartnerünk, ahol passzív KHR esetén megoldható személyi hitel felvétele, ha a korábbi mulasztás maradéktalanul, az elmúlt 1 éven belül visszafizetésre került. Ha ezek a feltételek teljesülnek, kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!


József

Értékelés: 5 Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy passzív bárlistásoknak adnak-e hitelt?


Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 49038 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!