fbpx

MKB Bank

0 0 ügyfél értékelése alapján

Kedvező egyedi kamatozású lakáshitelek az MKB Bank kínálatában a Hitelnet ügyfeleinek. A bank stratégiai partnerei vagyunk ezért ügyfeleink akár kedvezőbb feltételekkel igényelhetnek lakáscélú jelzáloghitelt bizonyos hitelösszeg vagy rendelkezésre álló jövedelem esetén. Kérje szakértőnk egyedi, névre szóló MKB Bank hitelajánlatát online.

Kérje egyedi MKB Bank hitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát MKB Bank lakáshitellel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt az MKB Bankál? Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek, A Hitelnet által közvetített ügyletek esetén van lehetőség egyedi, a hirdetmény szerinti kamatnál kedvezőbb kamatszint elérésére 10M Ft-ot elérő hitelösszeg és 500.000 Ft-ot elérő jövedelem érkeztetés vállalása esetén.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. A bank elengedi a kölcsöntartozás előtörlesztéséhez kapcsolódóan felszámított szerződésmódosítási díj, zárlati díj 100%-át (bármennyi elő-, végtörlesztés esetén), amennyiben az elő- vagy végtörlesztés a szerződéskötést követő 5. év után történik, függetlenül attól, hogy az elő-, végtörlesztésre szánt összeg milyen forrásból származik.
  • Rugalmas hitelbírálat. Széleskörű jövedelem elfogadás jellemző. Nincs korlátozás a jövedelemtípusokban: határozatlan és határozott idejű, belföldi és külföldi munkaviszony egyaránt elfogadható szektor kizárás nélkül.
  • Az MKB Banknál Áthidaló hitel igényelhető, mely átmeneti lehetőséget biztosít ingatlanvásárlás/építés esetén a célingatlan finanszírozására akkor is, amikor a meglévő ingatlanunkat még nem sikerült értékesíteni.
  • Ingatlanhitel előnyök: nem lakáscélú ingatlan (apartman, apartman házban lévő, önállóan használható rendeltetési egység, üdülő, hétvégi ház, zártkert, külön helyrajzi számon szereplő garázs) tervek finanszírozása (vásárlására, felújítására, korszerűsítésére) széles ingatlantípus elfogadással.

Értékelje partnerünket Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 51969 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!