MKB Bank

0 0 ügyfél értékelése alapján

Az MKB Bank a C&I Hitelnet Kft kiemelt, stratégiai partnere


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek, A Hitelnet által közvetített ügyletek esetén van lehetőség egyedi, a hirdetmény szerinti kamatnál kedvezőbb kamatszint elérésére 10M Ft-ot elérő hitelösszeg és 500.000 Ft-ot elérő jövedelem érkeztetés vállalása esetén.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. A bank elengedi a kölcsöntartozás előtörlesztéséhez kapcsolódóan felszámított szerződésmódosítási díj, zárlati díj 100%-át (bármennyi elő-, végtörlesztés esetén), amennyiben az elő- vagy végtörlesztés a szerződéskötést követő 5. év után történik, függetlenül attól, hogy az elő-, végtörlesztésre szánt összeg milyen forrásból származik.
  • Rugalmas hitelbírálat. Széleskörű jövedelem elfogadás jellemző. Nincs korlátozás a jövedelemtípusokban: határozatlan és határozott idejű, belföldi és külföldi munkaviszony egyaránt elfogadható szektor kizárás nélkül.
  • Az MKB Banknál Áthidaló hitel igényelhető, mely átmeneti lehetőséget biztosít ingatlanvásárlás/építés esetén a célingatlan finanszírozására akkor is, amikor a meglévő ingatlanunkat még nem sikerült értékesíteni.
  • Ingatlanhitel előnyök: nem lakáscélú ingatlan (apartman, apartman házban lévő, önállóan használható rendeltetési egység, üdülő, hétvégi ház, zártkert, külön helyrajzi számon szereplő garázs) tervek finanszírozása (vásárlására, felújítására, korszerűsítésére) széles ingatlantípus elfogadással.

Értékelje a bankot Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 45952 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!