K&H Bank

0 0 ügyfél értékelése alapján

A K&H Bank a C&I Hitelnet Kft kiemelt, stratégiai partnere.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. Ügyfeleink részére egyedi kamat kérhető 20M Ft elérő hitelösszeg és az igénylők 500.000 Ft-ot elérő igazolt nettó jövedelme esetén.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. Az elő- és végtörlesztési a Futamidőnek a folyósítás napját követő 5. naptári év letelte után fennálló teljes időtartama alatt a Bank által nem kerül felszámításra, amennyiben az elő -, vagy végtörlesztés részben, vagy egészben nem más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik.
  • Vállalkozásból származó jövedelmet már abban az esetben is figyelembe tud venni a bank jövedelemvizsgálat során, ha a vállalkozói jogviszony még nem áll fenn 1 teljes éve, de az igénylő rendelkezik lezárt adóévvel, melyben legalább 9 hónap működési múltja van.
  • A banknál a lejáratkori maximális életkor 75 év, ellentétben a bankpiacon jellemző 70 éves életkorhatárral.
  • Van lehetőség úgynevezett „Kötelező érvényű személyre szóló ajánlat” kiadására. Ennek lényege, hogy a bank a jelzáloghitelt igénylő ügyfelek részére az általuk nyilatkozott adatok alapján egy olyan kötelező érvényű ajánlatot készíthet, amely - a rögzített adatok megfelelő dokumentumokkal történő igazolása esetén - a Bank oldaláról garantált szerződéskötési szándékot jelent, az ajánlatban szereplő kondíciókkal. Ez a lehetőség csökkenteni tudja a hitelbírálat kimenetelével kapcsolatos bizonytalanságot, továbbá kiszámítható árazási garanciát biztosít.

Értékelje a bankot Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 45167 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!