K&H Bank

5 1 ügyfél értékelése alapján

Egyedi kamatozású K&H Bank lakáshitel ajánlatok a Hitelnet szakértői kínálatában. Akár kedvezőbb költségekkel, feltételekkel és kondíciókkal veheti fel lakáshitelét, amennyiben hitelének ügyintézését szakértőinkre bízza. egyedi összehasonlító elemzéseinkben megmutatunk mindent részletesen. Legyen szó lakáscélú hitelekről (pl Zöld hitel is), állami támogatásokról vagy szabadon felhasználható szemályi kölcsönről, a K&H Bank kiemelt ajánlatai szinte minden esetben kedvezőek.

Kérje egyedi K&H Bank hitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát K&H Banki hitelekkel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt a K&H Banknál? Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. Ügyfeleink részére egyedi kamat kérhető 20M Ft elérő hitelösszeg és az igénylők 500.000 Ft-ot elérő igazolt nettó jövedelme esetén.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. Az elő- és végtörlesztési a Futamidőnek a folyósítás napját követő 5. naptári év letelte után fennálló teljes időtartama alatt a Bank által nem kerül felszámításra, amennyiben az elő -, vagy végtörlesztés részben, vagy egészben nem más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik.
  • Vállalkozásból származó jövedelmet már abban az esetben is figyelembe tud venni a bank jövedelemvizsgálat során, ha a vállalkozói jogviszony még nem áll fenn 1 teljes éve, de az igénylő rendelkezik lezárt adóévvel, melyben legalább 9 hónap működési múltja van.
  • A banknál a lejáratkori maximális életkor 75 év, ellentétben a bankpiacon jellemző 70 éves életkorhatárral.
  • Van lehetőség úgynevezett „Kötelező érvényű személyre szóló ajánlat” kiadására. Ennek lényege, hogy a bank a jelzáloghitelt igénylő ügyfelek részére az általuk nyilatkozott adatok alapján egy olyan kötelező érvényű ajánlatot készíthet, amely - a rögzített adatok megfelelő dokumentumokkal történő igazolása esetén - a Bank oldaláról garantált szerződéskötési szándékot jelent, az ajánlatban szereplő kondíciókkal. Ez a lehetőség csökkenteni tudja a hitelbírálat kimenetelével kapcsolatos bizonytalanságot, továbbá kiszámítható árazási garanciát biztosít.

Értékelje partnerünket Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Lakatos Edina

Értékelés: 5 Jo napot szeretnèk èrdeklödni ,hogy nem rendelkezem bejelentet munkahelyel ,ugy vehetek e fel jelzàlog hitelt sajàt ingatlanomra?


Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 52062 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!