fbpx

Erste Bank

5 1 ügyfél értékelése alapján

Egyedi kamatkedvezmény Erste Bank lakáshitel igénylésekor a Hitelnet ügyfeleinek. Kiemelt partnerként ügyfeleinknek bizonyos feltételek teljesülésekor egyedi kamatkedvezményt biztosít a Bank, melynek köszönhetően kedvezőbb feltételekkel érhetők el egyes banki kondíciók, mintha az ügyfél közvetlenül a bankfiókhoz fordulna. Lakáscélú hitelek ( Erste Zöld hitel is), Szabad felhasználású hitelek a Hitelnet szakértői kínálatában, kérje egyedi ajánlatunkat.

Kérje egyedi Erste Bank hitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát Erstebank lakáshitellel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt az Erste Banknál? Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. Ügyfeleink részére egyedi kamat kérhető 20M Ft elérő hitelösszeg esetén.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. Ügyfeleink számára az első ügyleti év kezdetétől számított 5 év utáni első részleges vagy teljes előtörlesztés (végtörlesztés) esetén nem kerül felszámításra elő- vagy végtörlesztési díj.
  • Az Erste Bank áthidaló hitele átmeneti lehetőséget biztosít lakáscsere esetén a célingatlan finanszírozására akkor is, amikor a meglévő ingatlanunkat még nem sikerült értékesíteni.

Értékelje partnerünket Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 51987 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!