CIB Bank

0 0 ügyfél értékelése alapján

A CIB Bank a C&I Hitelnet Kft kiemelt, stratégiai partnere


Amiben jók vagyunk

  • Kamatkedvezmény a Hitelnet Ügyfeleinek.A CIB Bank lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghitelei Ügyfeleink számára 0,15% kamatkedvezménnyel érhetők el 15 és 20M Ft közötti hitelösszeg esetén. 20M Ft feletti hitel igénylésekor ugyancsak érvényesíthető e kamatkedvezmény meghatározott feltételekkel.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. A bank az első két részleges/teljes előtörlesztési díj mértékéből 100% kedvezményt biztosít, kivéve, ha az elő-, vagy végtörlesztés részben vagy egészben más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik, vagy az előtörlesztés a folyósítás napját vagy szakaszos folyósítás esetén az utolsó részfolyósítás napját követő 5 naptári éven belül történik.
  • Átutalási díjkedvezmény Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. A CIB kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából (a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalása, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalás) a Bank 100% kedvezményt biztosít. A Bank a kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából biztosított kedvezményt a kedvezménnyel érintett kölcsön folyósítását követő 30 napon belül az ügyfél kölcsön folyósítására szolgáló lakossági bankszámláján írja jóvá.
  • CIB Bank szabad felhasználású jelzáloghitele felújítási kedvezménycsomagban is igényelhető. A konstrukció kedvező kamatot biztosít, ugyanakkor mentes a támogatott otthonfelújítási hitelek kötöttségeitől.

Értékelje a bankot Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 45982 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!