fbpx

CIB Bank

0 0 ügyfél értékelése alapján

Egyedi kedvezményes CIB lakáshitelek a Hitelnet ügyfeleinek kiemelt stratégiai partnerként. Teljes körű lakáscélú hitel, állami támogatás ügyintézés egyedi kedvezményes kamatokkal. Ügyfeleink részére egyes hitelek akár kedvezőbb költségekkel és törlesztő részletekkel érhetők el, mintha közvetlenül a bankfiókhoz fordulnának.

Kérje egyedi CIB Bank hitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát CIB banki hitelekkel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt a CIB Banknál? Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Kamatkedvezmény a Hitelnet Ügyfeleinek.A CIB Bank lakáscélú és szabad felhasználású jelzáloghitelei Ügyfeleink számára 0,15% kamatkedvezménnyel érhetők el 15 és 20M Ft közötti hitelösszeg esetén. 20M Ft feletti hitel igénylésekor ugyancsak érvényesíthető e kamatkedvezmény meghatározott feltételekkel.
  • Díjmentes elő- és végtörlesztés Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. A bank az első két részleges/teljes előtörlesztési díj mértékéből 100% kedvezményt biztosít, kivéve, ha az elő-, vagy végtörlesztés részben vagy egészben más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik, vagy az előtörlesztés a folyósítás napját vagy szakaszos folyósítás esetén az utolsó részfolyósítás napját követő 5 naptári éven belül történik.
  • Átutalási díjkedvezmény Hitelnet által közvetített jelzáloghitelek esetén. A CIB kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából (a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalása, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalás) a Bank 100% kedvezményt biztosít. A Bank a kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából biztosított kedvezményt a kedvezménnyel érintett kölcsön folyósítását követő 30 napon belül az ügyfél kölcsön folyósítására szolgáló lakossági bankszámláján írja jóvá.
  • CIB Bank szabad felhasználású jelzáloghitele felújítási kedvezménycsomagban is igényelhető. A konstrukció kedvező kamatot biztosít, ugyanakkor mentes a támogatott otthonfelújítási hitelek kötöttségeitől.

Értékelje partnerünket Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 51995 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!