Budapest Bank

0 0 ügyfél értékelése alapján

A Budapest Bank a a Hitelnet kiemelt partnereként egyedi lakáshitel kamatokat, konstrukciókat és kedvezményes hitel kondíciókat tudunk kínálni ügyfeleink részére. Teljes körű banki lakáscélú hitel (pl Zöld hitel is), szabad-felhasználású hitel (pl személyi kölcsön is) ajánlatok a Hitelnet szakértői kínálatában akár kedvezőbb feltételekkel, mint közvetlenül a bankfiókban, így ügyfeleink akár több ezer forintot is megtakaríthatnak, ha a hitelüket a Hitelnet szakértői intézik.

Kérje egyedi Budapest Bank hitel ajánlatunkat

Kérje szakértőnk egyedi ajánlatát Budapest Bank lakáshitellel, személyi kölcsönnel kapcsolatban. Díjmentesen megkeressük az Ön részére elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

Ajánlatot kérek

Vett már fel korábban lakáshitel vagy szabad felhasználású jelzáloghitelt a Budapest Banknál? Írja meg nekünk véleményét tapasztalatait a kapott ajánlattal, ügyintézéssel kapcsolatban.


Amiben jók vagyunk

  • Egyedi kamat a Hitelnet Ügyfeleinek. A Hitelnet által közvetített ügyletek esetén van lehetőség egyedi, a hirdetmény szerinti kamatnál kedvezőbb kamatszint elérésére.
  • Gyors bírálati idő. Gyors, 5 munkapapos döntési ciklusidő alatt megtudhatjuk a hitelbírálat eredményét. Előzetes hitelképesség vizsgálat lehetőségével a kiszámítható jelzáloghitelezést hivatott elősegíteni.
  • A Budapest Bank egyedülálló a hitelpiacon azzal a termékével, melynek keretében a lakáshitelt megtakarítással ötvözve az eredetileg vállalt futamidő helyett előbb jár le kölcsönünk.

Értékelje a bankot Ön is

Értékelje Ön is a bankot. Írja le röviden tapasztalait.

Az én értékelésem:Eddigi értékelések

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 48526 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!