Megoldható az osztrák hitel 2014-ben?

Osztrák hitelt felvételén gondolkodik? Szeretné tudni a feltételeket és az elérhető havi törlesztő részleteket. Oldalunkon mindent megtudhat a témában.

Osztrák hitelt szeretne igényelni, mert Magyarországon elutasították hitelkérelmét? Esetleg a magyar bankoknál kedvezőbb kamatokat szeretni elérni osztrák bankoknál? A legkedvezőbb hitelt szeretné megtalálni ingatlanfedezettel?

Osztrák hitel igénylés esetén olyan személyeknek is lehetett korábban megoldást kínálni, akik a BAR/KHR lista miatt hazai bankoknál nem tudnának hitelt jelzáloghitelt igényelni.

Mindenek előtt felhívjuk figyelmét, hogy osztrák bank által magyar ügyfelek részére folyósított ingatlanfedezet nélkül felvehető személyi kölcsön csak abban az esetben elérhető, ha az adós Ausztriában dolgozik és kinti folyószámlára kapja a jövedelemét vagy azt a z adóhatóság le is igazolja.

Ingatlan fedezet mellett évekkel ezelőtt számos olyan esetben tudtunk megoldást kínálni, amikor a hazai bankok már rég elutasították volna a hitelkérelmet, jelenleg azonban a jogszabályi korlátok miatt nem lehetséges a hitelfelvétel osztrák pénzintézetnél.