NOK: Nemzeti Otthonteremtő Közösség - Hitelnet.hu

NOK: Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Megoldásaink ingatlanvásárláshoz: NOK Klasszik vagy NOK Rapid

CNOK ajánlatok általános jellemzői

 • A közösség tagjainak célja új építésű ingatlan vásárlás
 • Közösségi finanszírozás
 • Rugalmas, egyedi lehetőségekhez alkalmazkodó
 • Kamatmentes, változatlan, rögzített havi részletek
 • Szerződéses érték 10 millió és 40 millió Ft között szabadon választható
 • A megtakarítások kiegészülnek akár 30%-os állami támogatással
 • Az állami támogatás mértéke elérheti a 4.500.000 Forintot
 • A NOK a 2016. évi XV. törvénnyel és 115/2016. (VI.6.) Kormány-rendelettel szabályozott
 • A NOK működését a Magyar Nemzeti Bank folyamatosan felügyeli

NOK Klasszik

 • Célirányos, valódi megtakarítási forma, mert az előtakarékossági befizetései és a kamatmentes közösségi finanszírozás megteremti az ingatlanvásárlásához szükséges összeget.
 • A NOK Klasszik megoldással havi részleteket fizetve vásárolhat új ingatlant, ráadásul befizetései akár 30%-os állami támogatással, havonta 25.000 Forinttal egészülhetnek ki.
 • Az állami támogatás összege elérheti a 4.500.000 Forintot.
 • Amikor előtakarékossági befizetései elérik a választott szerződéses érték 20%-át, lehetősége van ingatlanvásárlási jogosultság megszerzésére.
 • A NOK Klasszik termék rugalmasan támogatja az Ön ingatlanvásárlását, havi részleteken túl, rendkívüli előtakarékosságot is teljesíthet, negyedévente előtakarékossági licitajánlattal is ingatlanvásárlási jogosultságot szerezhet.
 • Válassza a NOK Klasszik megoldást, mert a futamidő végéig nem változik a havi részlete, több millió Forintos önerő külön befizetése nélkül is vásárolhat új ingatlant, ráadásul befizetései akár 30%-os állami támogatással egészülhetnek ki.

Regisztrációs díj: A szerződéses érték 0,5%-a, ami egyszeri díj, amelynek megfizetése az Előzetes megállapodás hatályba lépésének feltétele. A teljes futamidő alatti NOK befizetés a regisztrációs díjat nem tartalmazza.

Vagyonbiztosítás díja: az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően a külön a Szervező útján megkötött vagyonbiztosítás díja, melynek mértéke a biztosított vagyon értékétől függ és amely a havi részlet részévé válik. A vagyonbiztosítás díját a Tag a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizeti meg. A teljes futamidő alatti NOK befizetés a vagyonbiztosítás díjat nem tartalmazza.

NOK Rapid

Hamarabb érheti el céljait, mert a NOK Rapid megoldással kihasználhatja a rendkívüli előtakarékosság előnyeit, ezáltal jelentősen rövidíti az ingatlanvásárlási jogosultsághoz jutás idejét.

A NOK Rapid egyedi szabályokkal rendelkező közösség. Tagjai vállalják, hogy minden naptári évben az első kiválasztásig – beleértve a jogosultság megszerzését követő időszakot is – a hátralévő befizetési kötelezettségük 40%-át rendkívüli előtakarékosságként befizetik.

Valamint vállalják, hogy minden kiválasztáson az aktuális hátralévő befizetési kötelezettségük 60%-ának megfelelő előtakarékossági licitajánlatot tesznek.

A NOK Rapid közösség egyedi vállalásait teljesítő tagok 47 hónap alatt ingatlan-vásárlási jogosultságot szerezhetnek.

Válassza a NOK Rapid terméket, mert a tagok

 • 63 %-a 2 hónap alatt
 • 96%-a 26 hónap alatt

ingatlanvásárlási jogosultságot szerezhet.

Természetesen forrásai a NOK Rapid termék esetében is 30%-os állami támogatással, akár 4.500.000 Forinttal egészülhetnek ki.

A NOK Rapid közösség jellemzői

A közösség tagjai minden naptári évben az első Kiválasztásig – beleértve a hiányzó tagi befizetés megelőlegezésére vonatkozó jogosultság megszerzését követő időszakot is – a hátralévő befizetési kötelezettség 40%-ának megfelelő alaprészletet és a hozzá tartozó szervezési díjat rendkívüli előtakarékosságként, illetve előtörlesztésként igazolható módon befizetik a Közösség számlájára.
A közösség tagjai minden Kiválasztáson a hátralévő befizetési kötelezettségük 60%-ának megfelelő licitajánlatot tesznek.

Regisztrációs díj: A szerződéses érték 1%-a egyszeri díj amelynek megfizetése az Előzetes megállapodás hatályba lépésének feltétele. A teljes futamidő alatti NOK Rapid befizetés a regisztrációs díjat nem tartalmazza.

Vagyonbiztosítás díja: az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően a külön a Szervező útján megkötött vagyonbiztosítás díja, melynek mértéke a biztosított vagyon értékétől függ és amely a havi részlet részévé válik. A vagyonbiztosítás díját a Tag a Szervezőn keresztül a biztosítónak fizeti meg. A teljes futamidő alatti NOK Rapid befizetés a vagyonbiztosítás díjat nem tartalmazza.

További kérdései lennének a témában? Kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot az Ön lakhelye szerinti tanácsadónkkal vagy kérjen visszahívást.

kalkulátor

Hitelkalkulátor

Számoljon hitelkalkulátorunkkal, tekintse meg egyedi kedvezményeinket

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Utolsó módosítás: 2019. január 27. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA