Lakástakarék kötéséhez kapcsolódóan Bankpartnerünk január elsejétől többfajta díjkedvezményt biztosít, így azoknak, akik LTP szerződés kötését tervezték a közeljövőben, most érdemes lépni. Mutatjuk, mely szerződés milyen díjkedvezménnyel nyitható a díjkedvezményes időszakban!

LTP szerződéskötés díjkedvezménnyel

1 havi betéttel egyező mértékű számlanyitási díj

2018 január elsejétől természetes személy által nyitott Start U termékcsalád esetén az 1%-os mértékű számlanyitási díj helyett 1 havi betéttel megegyező mértékű számlanyitási díjjal köthető valamennyi LTP módozat.

Ez egy 10 éves megtakarítási idejű, havi 20.000 Ft-os betét esetén - melynek szerződéses összege 7.500.000 Ft - azt jelenti, hogy a 75.000 Ft-os számlanyitási díj helyett most 1 havi betéttel egyező mértékű díjat, vagyis 20.000 Ft-ot kell megfizetni.

Feltétel az SMS szolgáltatás igénylése és a Hűségvállalási kötelezettség.

0,5 %-os számlanyitási díj

Továbbra is hűségvállalási kötelezettség nélkül, 0,5%-os számlanyitási díjjal köthetik természetes személyek a START U termékcsalád 6, 8 és 10 éves módozatát.

Ez szintén egy 10 éves megtakarítási idejű, havi 20.000 Ft-os betét esetén - melynek szerződéses összege 7.500.000 Ft - azt jelenti, hogy az 1%-os, 75.000 Ft-os számlanyitási díj helyett most 0,5%, vagyis 37.500 Ft fizetendő.

Hűségvállalási kötelezettség ez esetben nincs, ellenben az SMS szolgáltatás igénylése kötelező. A szerződés közmű beruházáshoz nem engedményezhető.

0,5 %-os számlanyitási díj – társasházak, lakásszövetkezetek lakástulajdonosai számára

Társasházi lakástulajdonosok – mint természetes személyek - a közös tulajdonban álló épületrészek felújítására és korszerűsítésére 0,5 %-os számlanyitási díjjal nyithatják a START U termékcsalád 4 és 5 éves módozatát.

Ez 5 éves megtakarítási idejű, havi 20.000 Ft-os betét esetén - melynek szerződéses összege 3.600.000 Ft - azt jelenti, hogy az 1%-os, 36.000 Ft-os számlanyitási díj helyett most 0,5%, vagyis 18.000 Ft fizetendő.

SMS szolgáltatás igénylése kötelező, valamint a szerződést társasház, illetve lakásszövetkezet javára szükséges engedményezni.

Fenti díjkedvezmények 2018. január elsejétől visszavonásig, de legkésőbb 2018. február 28-ig érvényesek!

Társasház vagy lakásszövetkezet, mint lakás-előtakarékoskodó szintén 0,5%-os számlanyitási díj megfizetése mellett nyithatja a START U termékcsalád valamennyi módozatát 2018. január elsejétől visszavonásig.

Díjmentes számlanyitás

Munkáltatói együttműködés keretében - Munkáltatói Arany, Platina vagy Gyémánt ajánlatban, illetve Munkavállalói ajánlatban - a START U termékcsalád valamennyi módozata díjmentesen érhető el 2018. január 31-ig, ám február elsejétől a díjmentes akció kizárólag START 4 U módozatban lesz elérhető.

A lakás-előtakarékoskodónak - hűségvállalás és SMS szolgáltatás igénylése mellett - rendelkeznie kell olyan lakossági bankszámlával, melyre szerződött munkáltatójától jövedelem érkezik.

Bankpartnerünk lakáshiteleinek adósa, adóstársa most szintén díjmentesen köthet bármilyen módozatú LTP szerződést, ha lakáshitel kérelmét 2018. január 01. és február 28. között nyújtja be.

Díjmentes LTP kötésére az új lakáshitel megkötésétől számított 30 naptári napig, lekésőbb 2018. március 31-ig van lehetőség. Az LTP szerződés nem engedményezhető.

Amennyiben LTP-vel kombinált hitel igénylése történik, az LTP szerződést a kombinált lakáshitel szerződés megkötéséig kell megnyitni. Az LTP-t ez esetben kötelező engedményezni az újonnan igényelt, LTP-vel kombinált lakáshitelre.

Mindkét esetben feltétel a hűségvállalási kötelezettség és az SMS szolgáltatás igénylése.

Áthidaló kölcsön igénybevétele esetén az ügyfelek ugyancsak díjmentes számlanyitással köthetnek LTP szerződést valamennyi módozat esetén akkor, ha 3 munkanapon belül az áthidaló kölcsönkérelem is benyújtásra kerül.

A szerződés nem engedményezhető, ugyanis az az áthidaló kölcsön biztosítéka. Hűségvállalás és SMS szolgáltatás igénylése kötelező.

Egy 10 éves megtakarítási idejű, havi 20.000 Ft-os betételhelyezéssel - melynek szerződéses összege 7.500.000 Ft - most fenti esetekben 75.000 Ft-ot takaríthatunk meg, mivel díjmentesen nyithatjuk meg a számlát.

Díjmentesen nyitható LTP számla a Bank új ügyfelei, valamint lakossági direkt szerződéssel rendelkező ügyfelei, továbbá új egészségpénztári tagok számára. Ez utóbbi esetben kizárólag a START 4 U módozat érhető el díjmentesen. Hűségvállalás és SMS szolgáltatás igénylése minden esetben kötelező.

Díjmentes „Gyerekszámla”

A 14 éven aluli gyermekek – mint kedvezményezettek - számára online csatornákon indított LTP szerződésre vonatkozó akció január 8-ától folytatódik. Az akció keretében továbbra is díjmentesen köthető LTP szerződés a START U család valamennyi módozatára.

Ehhez a lakás-előtakarékoskodónak a Bank által működtetett online csatornák valamelyikén meg kell adnia nevét, telefonszámát, e-mail címét és visszahívást kell kérnie vagy új LTP szerződést kell igényelni online, majd ezt követően egy visszaigazolást kap, amely tartalmazza az úgynevezett online kuponkódot, mellyel a kedvezmény érvényesíthető.

Az online kupon 2018. január 08-tól visszavonásig, de legkésőbb 2018. január 31-ig igényelhető, és 2018. január 08-tól visszavonásig, de legkésőbb 2018. február 05-ig váltható be.

LTP szerződéskötés

A legkedvezőbb lakástakarék szerződésekről értesüljön első kézből, s ehhez használja LTP kalkulátorunkat! Az egyes LTP szerződések igénylési feltételeiről Szakértőink készséggel adnak további bővebb felvilágosítást. A szerződéshez most Erzsébet utalványt kaphat ajándékba! A részletekről érdeklődjön Hitelnet irodáinkban!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Korábban feltettem a kérdést, hogy szabad felhasználású jelzáloghitel kifizethető-e LTP-vel, melyre meg is kaptam a nemleges választ. Elővettem a szerződésem, hogy megnézzem a hitel pontos nevét. Az egyik: Devizában nyilvántartott lakáshitel felújítási célra, ami persze forintosítva lett, és a forintosításkor azt az információt kaptam a bankban, hogy felhasználó. Ebben kérem a véleményüket. A másik hitelem neve: forintban nyilvántartott jelzálog típusú kölcsön. Az első hitelnél ugyan nem kellett számlákkal igazolni, de egy nyilatkozatot kellett tenni, hogy a felújítást megcsináltuk. Ezt 2006-ban vettük fel. A másodiknál nem volt ilyen.
Köszönöm a válaszukat.

Azt szeretném kérdezni, az LTP szabad felhasználású jelzáloghitel törlesztésre felhasználható-e?
Köszönöm!

Mi a munkáltatói csomag?
Kérem, küldjenek tájékoztatót.
Köszönettel.