A lakástakarék napjainkban az egyik legkedveltebb megtakarítási forma. Előnyeit hosszasan lehetne sorolni (állami támogatás, magas, garantált tőkehozam, sokrétű felhasználás, stb.). Ezúttal azt az előnyét szeretnénk kiemelni, amiről talán kevesebben tudnak. LTP köthető gyermekeknek is, ráadásul erre most díjmentesen van lehetőség Bankpartnerünknél!

Díjmentes „Gyerekszámla” nyitás

Ha Önnek van már lakástakarék számlája, de megtakarítását tovább növelné újabb szerződés kötésével, vagy egyszerűen csak gyermeke számára szeretne találni egy kedvező, hosszútávon megbízható megtakarítási formát, akkor a takarékoskodást kösse össze Bankpartnerünk aktuális díjkedvezményével és nyisson díjmentesen „Gyerekszámlát”!

14 év alatti gyermekek számára is elérhető

LTP számla most díjmentesen nyitható 14 év alatti gyermekek, mint lakás-előtakarékoskodók részére! Díjmentesen eddig csak a 8-14 év közötti gyermekek számára lehetett LTP-t nyitni, de a nyitási akció ideje alatt minden gyermek részére díjmentesen köthető, aki még nem töltötte be a 14. életévét.

Hogyan nyitható díjmentes „Gyerekszámla”?

Díjmentes LTP kötésre online kuponnal van lehetőség. A kupon online csatornákon (weboldal, banki összehasonlító oldalak, stb.) érhető el név, telefonszám és e-mail cím megadásával és visszahívás kérésével. Az online kupont a gyermek törvényes képviselője igényelheti. A regisztráció, illetve igénylés után egy automatikusan generált e-mailben visszaigazolást kap az igénylő.

Online kupon akció időtartama

Kupon igénylése: 2017. november 01-től visszavonásig, de legkésőbb 2017. november 30-ig

Kupon beváltása: 2017. november 01-től visszavonásig, de legkésőbb 2017. december 05-ig.

A díjmentes számlanyitás további feltételei:

  • Az előtakarékoskodó csak 14. életévét még be nem töltött természetes személy lehet
  • 10 éves módozatú LTP köthető
  • Kötelező SMS szolgáltatás és Hűségvállalás
  • Kedvezményezett nem jelölhető meg a számán
  • Egy gyermek számára csak egy kupon igényelhető, ami egy alkalommal használható fel, de a gyermek törvényes képviselője több kupont is igényelhet
  • Az LTP szerződés megkötésekor az érvényes kuponkódot a Hitelnet, mint értékesítési partner részére be kell mutatni!

Mekkora megtakarítást érhet el gyermeke 10 év alatt?

 

Az igényléssel kapcsolatban további részletes tájékoztatás Szakértőinktől kérhető, az országosan elérhető Hitelnet irodákban vagy számoljon lakástakarék kalkulátorunkkal, 10 éves megtakarítási időt kiválasztva és kérje kollégánk visszahívását.!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hölgyem\Uram!
Az érdekelne, hogy a gyerekre kötött LTP-t lejáratkor felhasználhatom-e a meglévő lakáshitelem törlesztéséhez?
Üdv.
Géza