Aki lakáscélú terveit nem csupán hitelből kívánja finanszírozni, hanem kölcsönét egyben megtakarítással is ötvözné, annak ideális választás lehet az LTP-hez kapcsolódó, azonnal elérhető áthidaló hitel! E finanszírozási forma most 100.000 Ft egyösszegű jóváírással párosul Bankpartnerünknél!

Azonnali áthidaló kölcsön

E konstrukció keretében a bank már a megtakarítási időszak kezdetén megelőlegezi Önnek az állami támogatással és betéti kamattal növelt LTP megtakarítást és az ehhez kapcsolódóan felvehető lakáskölcsönt, így azonnal hozzájuthat akár a teljes szerződéses összeghez! Az áthidaló hitel tehát egy lakástakarékkal kombinált hitelkonstrukció.

Az áthidaló kölcsön 2 időszakra, kölcsönszakaszra osztható:

 • Megtakarítási és áthidaló kölcsön időszaka: Ön ekkor
  • az LTP-hez kapcsolódó megtakarítást (havi betét: maximum 20.000 Ft) és
  • az áthidaló kölcsönhöz kapcsolódó kamatot fizeti.
 • Lakáskölcsön időszaka: Ön ekkor
  • a lakáskölcsön törlesztő részletét fizeti – a megtakarítási időszak lejáratakor a kölcsön előtörlesztésre került az LTP megtakarítással (befizetett betét + 30% állami támogatás + betéti kamatok)

Termékelőny: a kamat az áthidaló és a lakáskölcsön szakaszban is fix! Mértéke már a szerződéskötéskor ismert és nem változik a futamidő alatt akkor sem, ha módosul a jegybanki alapkamat mértéke.

További előny, hogy a Lakáskölcsön időszakban történő elő- és végtörlesztés díjmentes – LTP módozattól függően – 4, 6 vagy 10 év után!

Az áthidaló kölcsön célja

A kölcsön felhasználása sokrétű: bármilyen lakáscélra fordítható, többek között:

 • Lakás, családi ház felújítása
 • Felújításhoz használt eszközök vásárlása
 • Új gépészet beszerzése, beszerelése
 • Beépíthető konyhai eszközök
 • Belső terek, fürdőszoba felújítása, stb.

Az áthidaló hitel összege

A minimálisan felvehető hitelösszeg 1 millió forint, a maximum az LTP szerződés szerződéses összege, vagyis 7.600.000 Ft.  Ennél magasabb összeg igénylése tovább LTP szerződés kötésével oldható meg.

Példa

Hitelösszeg 2.500.000 Ft

*200.000 forintot elérő havi jövedelem jóváírás vállalása esetén

**A THM az alábbiakat tartalmazza: áthidaló hitel és lakáskölcsön kamata, értékbecslés díja, jelzálog bejegyzés díja.

Amennyiben a fentinél alacsonyabb vagy magasabb összegű áthidaló hitelre lenne szüksége, keresse Szakértőinket, akik díjmentes tájékoztatást nyújtanak az Ön számára optimális LTP konstrukcióról.

Áthidaló hitel igénylésekor most 100.000 Ft-ot jóváír Önnek a hitelintézet!

A jóváírásra Ön akkor lehet jogosult, ha 2017. július 1. és 2017. szeptember 30. között áthidaló hitelt igényel, amely legkésőbb 2017. december 31-ig folyósításra kerül.

A Lakástakarék az akciós feltételeknek megfelelő áthidaló/azonnali áthidaló kölcsön/hitel hitelügyletek esetében kizárólag egy hitelcélt szolgáló ügylet(ek)hez igénybe vehető, egyszeri 100 000 Ft összegű számlajóváírást teljesít.

A jóváírást a kölcsön (első) (rész, vagy egyösszegű) folyósítását követően a kölcsön törlesztésül szolgáló bankszámlájára teljesíti.

LTP szerződéskötés 100% számlanyitási díjkedvezménnyel! 

Azonnali áthidaló hitel igénylése esetében Ön most 100 %-os számlanyitási díjkedvezményre jogosult, amennyiben az előírt feltételeket írásban vállalja és hiánytalanul teljesíti.

A feltételekről kérjük, érdeklődjön tanácsadónknál vagy kattintson ide és kérje ajánlatunkat online.

Az elérhető lakástakarék ajánlatokról érdeklődjön kalkulátorunk segítségével akár számlanyitási díj nélkül és ajándék Erzsébet utalvánnyal!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése