Aki már egy ideje lakás-takarékpénztári szerződés megkötését tervezi, annak most érdemes ezt megtenni! Bankpartnereink egyike június elsejétől rendkívül kedvező számlanyitási díj mellett kínálja lakás-takarékpénztári termékeit! Mutatjuk a konkrét számokat és a számlanyitás feltételeit!

LTP számlanyitás kedvezménnyel!

A lakás-takarékpénztári szerződések számlanyitási díja – minden ilyen jellegű megtakarítási terméket kínáló hitelintézetnél – normál esetben egységesen a szerződéses összeg 1%-a. A meghirdetett díjkedvezményes időszakokban azonban van lehetőség arra, hogy jelentősen mérsékeljük ezt a költséget.

Kiemelt bankpartnerünk 2018. június elsejétől kezdődően hirdette meg az LTP számlanyitásra vonatkozó kedvezményét, melynek keretében 1% helyett most csupán 0,25%-os mértékű számlanyitási díjat kell megfizetni, így negyedére csökkenthető ez a díjtétel.

Az LTP szerződések 5 különböző megtakarítási időre köthetők, maximum 20.000Ft/hó megtakarítási összeggel. Nézzük, mennyit takaríthatunk meg a számlanyitásnál, ha most kötünk LTP-t!

A díjkedvezmény igénybevétele

A számlanyitási díjkedvezményt természetes személy online kuponnal veheti igénybe. A kupon a Lakástakarék által működtetett online csatornákon (weboldal, landing oldalak, banki összehasonlító oldalak, stb.) keresztül érhető el oly módon, hogy az ügyfelek megadják nevüket, telefonszámukat és e-mail elérhetőségüket visszahívást kérve. Ezt követően egy automatikusan generált e-mailben úgynevezett kuponkódot kapnak, amivel szerződéskötéskor - megbízott értékesítési partnereinknek bemutatva - érvényesíthető a számlanyitási díjkedvezmény.

A kupon nem ruházható át, de egy kuponnal több kedvezményes számlanyitási díjú szerződés is köthető, amennyiben kedvezményezett kerül megjelölésre.

Az akció időtartama

Online kupon igénylése: 2018. június 1. és 2018. június 30. között

Online kupon beváltása: 2018. június 1. és 2018. július 4. között

A díjkedvezmény igénybevételének feltételei

A számlanyitási díjkedvezményt Bankpartnerünk az alábbi feltételek teljesítése esetén biztosítja:

 • Hűségvállalás
 • SMS szolgáltatás igénybevétele

A hűségvállalás keretében a lakás-előtakarékoskodó az alábbi feltételek teljesítését vállalja a megtakarítási időszak alatt:

 • Az LTP szerződés összegét alacsonyabb összegűre nem módosítja.
 • A szerződést nem osztja meg, nem mondja fel.
 • A szerződésből eredő követelését nem engedményezi társasházi vagy lakásszövetkezeti, illetve közmű beruházási projekthez.
 • A szerződésből eredő követelésére nem alapít zálogjogot vagy nem adja óvadékba.
 • A szerződésben nem változtatja meg a lakás-előtakarékoskodó személyét.

A hűségvállalás időtartama a megtakarítási idő kezdetétől a szerződés módozat szerinti megtakarítási idejének végéig tart.

SMS szolgáltatás igénybevétele esetén a lakás-előtakarékoskodó a megtakarítási számlához kapcsolódóan a következőkről kap értesítést:

 • Az LTP szerződés létrejöttéről
 • A megtakarítási idő elindulásáról
 • Az Áthidaló kölcsön igénylési lehetőségéről
 • A havi betétbefizetés elmaradásáról, vagy csak részbeni teljesüléséről, a megtakarítási idő alatt legfeljebb 15 alkalommal
 • A lakáscél igazolás közelgő határidejéről
 • A szerződéses összeg kifizetéséről

Az SMS szolgáltatás egyszeri díját az aktuális banki Hirdetmény tartalmazza, jelenleg 1.017 Ft.

LTP szerződéskötés azonnal Hitelnet irodáinkon keresztül!

Amennyiben szeretné kihasználni ezt a lehetőséget, látogasson számoljon lakástakarék kalkulátorunkkal  vagy keresse Szakértőinket a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodában !

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése