A lakás-előtakarékosság minden célcsoport számára kiemelkedő hozamot biztosító megtakarítási lehetőségként ismert. Felhasználása széleskörű, nem csak akkor érdemes kötni, ha otthonteremtés előtt állunk, hanem akkor is, ha a kívánt lakáscélt lakáshitel igénybevételével valósítjuk meg, hiszen a lejárt szerződésből keletkező megtakarítással csökkenthetjük fennálló tartozásunkat.  Most pedig itt egy újabb érv, ami LTP szerződés kötése mellett szól!

Lakástakarék szerződéskötési akció

díjmentes Lakástakarék szerződéskötési lehetőséget kínál a Hitelnet ügyfelei számára.

Bankpartnerünk által nyújtott lakáshitelek mellé köthető LTP szerződés speciális feltételei:

  • Az előtakarékoskodó természetes személy a lakáshitel adósa vagy adóstársa lehet
  • Díjmentes szerződéskötésre a lakáshitel befogadását követően a szerződéskötés időpontjától számított 30 naptári napig, de legkésőbb december 31-ig van lehetőség.
  • A lakáshitel beadási dátuma legkésőbb november 30.
  • LTP szerződés engedményezése kizárólag lakástakarékkal kombinált lakáshitel igénylés esetén, az újonnan igényelt kombinált lakáshitelre lehetséges. Legalább egy szerződés engedményezése kötelező.
  • Kombinált lakáshitelre engedményezett szerződésen kedvezményezett megjelölése nem lehetséges.

Újdonság! Díjmentes LTP szerződéskötés Áthidaló hitel esetén is!

A díjmentes szerződéskötési lehetőség akkor is biztosított, ha Ön azonnali, Áthidaló kölcsönt kíván igényelni! Ebben az esetben a kölcsön biztosítékául szolgáló megtakarítási szerződés köthető meg díjmentesen!

Feltétel:

  • LTP szerződéskötést követően 3 munkanapon belüli Áthidaló kölcsönigénylés benyújtása

Az áthidaló kölcsön lényege, hogy a hitelintézet már a megtakarítás kezdetekor megelőlegezi a lakás-előtakarékoskódnak az állami támogatással és betéti kamattal növelt megtakarítást és az ehhez felvehető lakáskölcsönt. Ennek köszönhetően Ön azonnal felhasználhatja a LTP teljes szerződéses összegét! 

A konstrukció előnye, hogy a kamat mértéke – mind az áthidaló, mind a lakáskölcsön időszakában fix, akkor sem módosul, ha a futamidő alatt változik a jegybank alapkamat mértéke!

További előny

Lakáshitel felvételével egyidejűleg kötött lakástakarék esetén további előnyt jelent, hogy Bankpartnerünk a kölcsönszerződés közjegyzői okiratba foglalásának teljes költségét átvállalja, ha legalább 12.000 Ft havi betétösszegű megtakarítási szerződést kötünk. A részletekről érdeklődjön Szakértőinknél! 

Az akció visszavonásig, de legkésőbb november 30-ig beadott lakáshitel igénylések esetén 2017. december 31.-ig érvényes!

Online ajánlatkérés

Lakástakarék ajánlataink megismeréséhez KATTINTSON IDE , válassza a megfelelő ajánlatot és kérjen visszahívást!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése