Bankpartnerünk az eredetileg 2017. november 30-ig meghirdetett, díjmentes „Gyerekszámla” akcióját meghosszabbítja, valamint a köthető számlamódozatok körét is szélesíti. Ez újabb lehetőségeket teremt gyermekeink számára takarékoskodni. Mutatjuk, hogy a kibővült módozatokkal mekkora összegű megtakarítást érhetünk el!

Díjmentes „Gyerekszámla”

Mint ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, lakás-előtakarékosság keretein belül most díjmentesen köthetünk 14 év alatti gyermekünk számára megtakarítási szerződést online kuponnal, amely online csatornákon érhető el. A kuponról a gyermek törvényes képviselőjének regisztrációja után e-mailben kap visszaigazolást az igénylő. Az akciót Bankpartnerünk 2017. november 30.-ei igénylési határidővel hirdette meg, ám a nagy népszerűségre való tekintettel ez a díjkedvezmény meghosszabbításra került.

A meghosszabbított online kupon akció időtartama

Kupon igénylése: 2017. december 01-től visszavonásig, de legkésőbb 2017. december 31-ig
Kupon beváltása: 2017. december 01-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. január 04-ig.

A díjmentesen nyitható „Gyerekszámla” módozatainak bővülése

A korábban meghirdetett akció keretében a díjmentes „Gyerekszámlát” 120 hónapos megtakarítási idővel köthettük meg. A termékskála bővülésének köszönhetően most már rövidebb időtávra is indíthatunk díjmentesen gyermekünk számára LTP megtakarítást.

Különböző megtakarítási idő alatt elérhető összeg

A választható legrövidebb megtakarítási idő 46 hónap. Ezen időszak végén felvehető megtakarítás összegét – havi 20.000 Ft betételhelyezés esetén - a következő táblázat mutatja:

Amennyiben 6 év lenne gyermeke számára az optimális megtakarítási idő, úgy az alábbi várható megtakarítási összegre lehet számítani a kiutalást követően:

A kiutaláskor felvehető megtakarítási összeg nagysága függ attól, hogy mekkora összegű betételhelyezést vállalunk havonta. Havi 20.000 Ft-nál alacsonyabb összegű befizetés is vállalható. Ez esetben ennek megfelelően, alacsonyabb összegű megtakarítással kalkulálhatunk. 10.000 Ft/hó összegű betételhelyezés esetén gyermekünk megtakarítása az alábbiak szerint alakul, ha a leghosszabb megtakarítási időt választjuk:

Ha pedig a legmagasabb, 20.000 Ft összegű havi betételhelyezést vállaljuk, s a választható maximális ideig takarékoskodunk, úgy gyermekünk 10 év után az alábbi megtakarítási összeget használhatja fel lakáscélú terveinek megvalósításához:

A díjmentes számlanyitás további feltételei:

  • Lakás-előtakarékoskodó: természetes személy, aki a szerződéskötési ajánlat megtételének napján még nem töltötte be a 14. életévét.
  • SMS szolgáltatás igénylése és Hűségvállalási kötelezettség.
  • Kedvezményezett jelölés nem lehetséges.
  • A kupon igénylője a lakás-előtakarékoskodó törvényes képviselője lehet.
  • Egy gyermek számára csak egy kupon igényelhető, ami egy alkalommal használható fel, de a gyermek törvényes képviselője több kupont is igényelhet.
  • A kupon nem ruházható át.
  • Az LTP szerződés megkötésekor az érvényes kuponkódot a Hitelnet, mint értékesítési partner részére be kell mutatni!

„Gyerekszámla” igénylése

Számoljon lakástakarék kalkulátorunkkal és kérje ajánlatunkat online. Szakértőink az Online kupon beszerzésében is segítséget nyújtanak.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése