Vehetek fel bővítésre hitelt, ha Angliában dolgozom?

Tiszelet Hitelnet!

Angliában dolgozom. Folyamatosan immár négy éve. Munkahelyem is négy éve változatlan, folyamatos munkaviszonyom van. Minden papírom legális és törvényes. Gondolok itt az adó okmányokra, egészségügyi papírokra, munkáltatói igazolásokra.

Magyarországon él a párom, ott van lakásunk, amit folyamatosan szépítek és bővítek. Már csak egypár simítás lenne rajta, azt szeretném egyben letudni. És ehhez kellene anyagi segítség. Egyébként egy hotel éttermében vagyok szakács és ott is vagyok elszállásolva.

Az lenne a kérdésem, hogy ilyen feltételekkel jogosult vagyok-e valamelyik pénzintézetnél hitelkérelemre?

Segítségüket köszönöm.
Tisztelettel.
Csaba.

Kedves Csaba!

A külföldi – jelen esetben angliai – munkaviszony nem kizáró ok a hitelfelvétel során, van olyan kondíció ami megoldható az Ön számára. A négy éve fennálló munkaviszonyával jogosult lehet lakáshitel felvételre. Az ehhez szükséges dokumentumokról Szakértőink készséggel tájékoztatják a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztása után. A hitelügyletben párjának is részt kell vennie, mivel mindketten tulajdonosok az ingatlanban és kötelező is az élettársat bevonni a jelzáloghitelbe.

Lényeges kérdés azonban, hogy pontosan milyen munkálatok vannak még hátra, ettől függ ugyanis az, hogy milyen típusú lakáshitelhez juthatnak hozzá. Lakásbővítési hitel igényléséhez jogerős bővítési engedélyre van szükség és azon munkálatokat finanszírozza a bank, amelyek még nem készültek el. Bővítésre a piaci kamatozású lakáshitel mellett állami kamattámogatású kölcsön is igényelhető. Ennek jogszabályi feltételeiről honlapunkon olvashat.

Ha a hozzáépítés már megtörtént és felújítási jellegű munkálatokra szeretnének kölcsönt felvenni, akkor piaci kamatozású lakásfelújítási hitelt igényelhetnek. A lakáshitelek forint alapon érhetők el és a havi törlesztő részletet is forintban kell befizeti a hitelnyújtó banknál meglévő vagy a hiteligénylés során nyitott bankszámlára. A futamidő akár 40 év is lehet, de viszonylag kisebb összeget nem éri meg túl hosszú futamidőre felvenni. Az előtörlesztési lehetőség minden pénzintézetnél adott, az aktuális elő- illetve végtörlesztési díj megfizetése mellett.

A megfelelő hitelcél kiválasztásával online lakáshitel kalkulátorunkkal kiszámolhatja az aktuális törleszt részleteket. Ahhoz, hogy az elérhető legkedvezőbb, konkrét konstrukciókról, annak kondícióiról, költségeiről egy személyre szabott hitelajánlatban tájékoztatni tudjuk, kérjük, küldje el online ajánlatkérését! Hitelajánlatunk – mint ahogy a teljes körű hitelügyintézés is – díjmentes!


Utolsó módosítás: 2020. március 22. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Ádám szerint:

2018-04-11 - 08:34

Érdeklődni szeretnék, Angliában élek és dolgozom. 2 éve állandó munkahelyem határozatlan idős. Jövedelmem éves szinten 17.000 font. Angol bankszámlára érkezik havonta.
Hol és mennyi lakáshitelt vehetek fel? 24 éves vagyok. Amit eddig nézelődtem neten pl. egy 9-10 milliós háznál egy 6-7 millió hitelre lenne szükség. Olyan lakáshitel, melyet ha lehetséges hamarabb is visszafizethetem egy maximum 10 éves futamidővel számolva.
Várom válaszukat.
Üdv.
Ádám

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-11 - 15:18

Kedves Ádám!
Szakértőink készséggel tájékoztatják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő lakáshitelekről bővebb információk ismeretében. Ehhez első körben kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes. Az aktuális törlesztő részletekről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat. Előtörlesztésre minden banknál van lehetőség.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések