Külföldi munka esetén felvehető hitel telek vásárlására? - Hitelnet.hu

Külföldi munka esetén felvehető hitel telek vásárlására?

Utolsó módosítás: 2013. július 02. kedd

külföldön dolgozom hivatalosan!szeretnék telket venni és részletben fizetni.lehetséges hitelfelvétel?mi szűkséges hozzá?fizetésem papíron 1100 euro neto.előre is köszönöm
Kérdést feltette: Zsolt

Kedves Zsolt!

Lakástakarék akció és kalkulátor

30 % állami támogatás, akár díjmentes számlanyitás és most Erzsébet utalványt adunk ajándékba

Részletek

Pénzügyi Partnereinknél telekvásárlásra is igényelhető hitel. A kölcsön jelzálog alapú, fedezetként elfogadható a megvásárolni kívánt telek, amennyiben építési telekről van szó.

A telekvásárlási hiteleket elsősorban forint alapon nyújtják a pénzintézetek. A vonatkozó jogszabály lehetővé teszi az euró alapon történő hitelfelvételt is, de csak abban az esetben, ha az adós a mindenkori minimálbér 15-szörösével megegyező bruttó jövedelemmel rendelkezik.

A telekre forgalmi értékének legfeljebb 80%-a vehető fel. A többivel készpénz formájában kell rendelkezni, illetőleg van lehetőség kiegészítő ingatlanfedezet bevonására is. A plusz ingatlan lakóingatlan és nyaraló egyaránt lehet. A kiegészítő fedezetnek nem kell saját tulajdonban lenni, hozzátartozói megkötés nincsen, azonban a tulajdonosainak is részt kell venniük a hitelügyletben.

A külföldi jövedelmet a bankok elfogadják, így jövedelmi oldalról nincs akadálya a hitelfelvételnek, ha munkaviszonya legalább 3 hónapja fennáll.

A telekvásárlási hitel akár 35 évre is felvehető. Az aktuális törlesztő részletek megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat.


(A későbbiekben bármikor le tudsz iratkozni)

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket