Szabadfelhasználású ingatlanlízing

Ha Ön szabadon felhasználható pénzösszeghez szeretne jutni, akkor nem csupán a szabad felhasználású hitel jelenthet megoldást, hanem igényelhet szabad felhasználású lízinget is. Hallott Ön már a szabad felhasználású lízingről? Szeretné megismerni a szabad felhasználású lízing legfontosabb jellemzőit? Kérjük, tekintse át összefoglalónkat!

A szabad felhasználású lízing tehát a jelzálog alapú kölcsönökhöz hasonló konstrukció. Szabad felhasználású lízing igénylésével Ön szabad felhasználású hitelhez juthat. A lízing fedezetéül ez esetben az Ön tulajdonában lévő terhelt vagy terheletlen lakóingatlan szolgál. Vezető pénzügyi partnereink egyikénél lakása forgalmi értékének akár az 55 százalékát is felveheti, s így szabadon elkölthető pénzhez juthat.

De nem csak abban az esetben célszerű a szabad felhasználású lízinget választani, ha készpénzre van szüksége, hanem akkor is, ha korábban felvett, kedvezőtlen kamatozású kölcsönét kedvezőbbre szeretné váltani, illetőleg egyéb fennálló adósságát kívánja rendezni. Ehhez ingatlanára szabad felhasználású lízingszerződét kell kötnie, majd az adott bank elsőként kiegyenlíti a fennálló tartozásokat, ezt követően pedig a korábbi hitel megszűnésének igazolása után folyósítja Önnek a fennmaradó szabad felhasználású összeget.

A szabad felhasználású lízingnek számos előnye van, melyek közül néhányat az alábbiakban ismertetünk:

  • Nincsen felső korhatára, vagyis az igénylő életkorától függetlenül akár a maximális 35 éves futamidő is igénybe vehető.
  • Bankpartnerünknél nincsen sem egyszeri, sem havi kezelési költség.
  • A szabad felhasználású lízinggel terhelt ingatlan is bérbe adható.
  • Ha Ön a szabad felhasználású lízing devizanemeként eurót választ, akkor lehetőség van az euróban történő törlesztésre is.
  • Amennyiben Ön időközben úgy dönt, hogy lakását értékesítené, lízingátvállalással ez minden további nélkül megoldható.
  • Szabad felhasználású lízing finanszírozásának felső határa nincsen, alsó határa 3 millió forint.
  • Maradványérték lehetőségével alacsonyabb összegű törlesztő részlet érhető el.
  • A szabad felhasználású lízing elő- és végtörleszthető.

Ha Ön szabad felhasználású lízingkonstrukciót kívánt igényelni, akkor juttassa el a Hitelnethoz ajánlatkérését, s Lízingtanácsadóink ismertetik Önnel a lehetőségeket.


Utolsó módosítás: 2020. március 22. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Mátyás szerint:

2012-02-14 - 22:00

Üdvözlöm!
5.700.000.- Ft szabad felhasználású hitelt vettem fel 2006. 06 hóban 20 év lejáratra svájci frank alapon, akkori 164 Ft-os árfolyammal.
Jelenleg fizetési könnyítési és újrakezdési hitelbírálatunk van folyamatban, elfogadták, már csak az aláírásokra várunk. Az én nevemen van a hitel, a feleségem adóstárs, mindketten aktív bár listások vagyunk, de nem a lakáshitelből kifolyólag, hanem folyószámla hitel, aminek részletekben történő megfizetése a pénzintézettel szintén folyamatban van és rendezésre fog kerülni.
Érdeklődnénk esetünkben van-e lehetőség visszlízingre?
Családi házunk kettőnk nevén van, a bank akkori értékbecslése szerint 17 millió Ft, de azóta még történtek értéknövelő felújítások.
Válaszát köszönöm:
Üdvözlettel:Mátyás

Hitelnet szerint:

2012-02-14 - 22:04

Kedves Mátyás!
A pénzintézetek ingatlanlízing igénylése esetén is végeznek BAR lekérdezést. Mind az aktív, mind a passzív BAR státusz kizáró okot jelent a lízing felvételénél, akárcsak hitelfelvétel esetén.
Így sajnos nincs lehetőség arra, hogy aktív bárlistásként visszlízinget vegyenek igénybe.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések