Passzív BAR listával megoldható lakáshitel felvétele?

Tisztelt Szakértő!

Párommal lakást szeretnénk majd vásárolni. (Nem vagyunk házasok, de van egy közös gyermekünk.) Sajnos párom szerepel a KHR listán, de már született részletfizetési megállapodás, ami pontosan törlesztve is van és májusban telik le. Hallottam olyanról, hogy vannak pénzintézetek, ahol már a lekerülés után fél évvel igényelhető hitel. Ez valóban így van? Szeretnénk minél hamarabb saját lakáshoz jutni, mert a törlesztőrészlet kedvezőbb lenne, mint a jelenlegi albérletünk. Én jelenleg GYED-en vagyok, páromnak több éve fix munkahelye van, szerencsére jó fizetéssel.

Kérdéseim:
A ház csak az ő nevére kerülne, elég ha ő szerepel a hitelügyletben vagy nekem is mindenképp szerepelnem kell benne?
Kezes mindenképp szükséges, vagy ingatlanfedezetnél ha elég az ingatlan értéke, akkor nem?
Illetve egy picit speciálisabb kérdés: párom munkahelyén is igényelhető kamatmentes kölcsön, aminek összege természetesen jelzáloggal be lenne jegyezve a majdani lakásra, de az ott igényelhető összeg nem elég a lakáshoz, ez a jelzálogbejegyzés kizárja a lakáshitelt, vagy emellé még igényelhető?

Előre is köszönöm válaszát!
Judit

Kedves Judit!

Amennyiben a hátralékos tartozás megfizetésre kerül és párja KHR státusza passzívvá válik, akkor 6 hónap elteltével lehetne jogosult hitelfelvételre. Egyetlen olyan bankpartnerünk van, ahol elfogadható passzív KHR státusszal a hiteligénylés, de csak akkor, ha ez a státusz legalább fél éve fennáll.

Amennyiben a házvásárláshoz nem kívánnak CSOK-ot igénybe venni (1 gyermek után 600.000 Ft), akkor nem feltétel, hogy mindketten tulajdonrészt szerezzenek a célingatlanban, tehát párja 1/1-ben is lehet tulajdonos. A házastársat azonban kötelező bevonni a hitelügyletbe akkor is, ha nem szerez tulajdoni hányadot a vásárolandó ingatlanban. A házastárs csak abban az esetben hagyható ki a hitelből, ha házassági vagyonjogi szerződést kötnek. Ennek tartalmáról, lényegéről IDE kattintva tájékozódhat.

Amennyiben nem kötnek vagyonjogi szerződést, akkor Önnek is szerepelnie kell a hitelben. A gyedet párja fő jövedelme mellett kiegészítő jövedelemként figyelembe veszik a bankok. Ha párja egyedül veszi fel a hitelt, akkor további adóstárs, kezes bevonásának szükségessége párja hitelképességétől függ. Erre Szakértőink előzetes hitelbírálat után pontos választ tudnak adni.

Lakáshitel és munkáltatói kölcsön együttesen is igényelhető. Javasoljuk, hogy a 6 havi passzív KHR státusz elérése után, töltsék ki online adatlapunkat vagy keressék fel személyesen a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabott, díjmentes hitelajánlatot tudnak Önöknek készíteni.


Utolsó módosítás: 2016. március 04. péntek

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Andi szerint:

2020-05-13 - 10:16

Passzív KHR-es vagyok (magren-nel).
Mely bankok azok, ahol így is kaphatok hitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-13 - 15:14

Kedves Andi!
Fenti esetben bankpartnereink egyikénél megoldható lehet babaváró és lakáshitel felvétele is. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tamás szerint:

2019-03-25 - 08:55

Erste Bankos hitelemet veszteséggel (megegyezéssel) záradékkal szerepeltetik a KHR-ben.
Van-e lehetőségem lakásépítési hitelt kapnom?
Előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-25 - 09:10

Keves Tamás!
Legalább 6 hónapja lezárt hitelmulasztás esetén van lehetőség piaci kamatozású lakásépítési hitel felvételére bankpartnereink egyikénél. További, személyre szabott díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Krisztina szerint:

2018-12-12 - 09:29

Üdvözlöm!
Szeretném tudni, hogy kaphat-e hitelt vagy személyi kölcsönt a férjem + a csokot szeretnénk megigényelni! A probléma az, hogy passzívként fent van a férjem a bárlistán! Nekem van egy hitelkártya tartozásom, amivel részletes megállapodásban vagyok az Otp Factoringal!
Tudunk bármilyen kedvező hitelt igényelni használt házvásárlásra, vagy személyi kölcsönt? Férjem nettó jövedelme 280.000 Ft vagy ennél több! Van egy közös gyermekünk és a második közös gyermekünket várjuk! Szeretném tudni, hogy van-e esély bármire is?

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-12 - 09:58

Kedves Krisztina!
Legalább 6 havi passzív KHR esetén már lehetőség nyílhat lakáshitel felvételére. A hitelbírálat szempontjából azonban meghatározó, hogy milyen típusú és mekkora összegű kölcsön miatt szerepel férje a BAR listán. Ha a hitelkártya tartozás miatt az Ön adatai is negatív információval szerepelnek az adatbázisban, az sajnos kizáró okot jelent. Ezt a banknál meg tudják nézni Önnek. Elsőként ennek kellene utánanézni, majd kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják az esetleges lehetőségeket!

Zoltán szerint:

2018-04-22 - 04:32

Jó napot.
Lakáshitelt szeretnék felvenni, de passzív bár listás vagyok. Hol tudnák hitelt felvenni? Meg ha meg kérhetem önöket, meg tudnák nézni nekem, meddig leszek a listán? Az Erste Bank tett fel.
Előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-22 - 04:37

Kedves Zoltán!
Lakáshitel felvételére legkorábban 6 havi passzív KHR státusz esetén nyílhat lehetőség. Ha ez a feltétel teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról! A KHR lekérdezést a személyes adatok megadásával a hitelintézeteknél kérheti.

Zsuzsa szerint:

2018-03-21 - 16:53

Üdvözlöm!
Passzív barosok vagyunk, devizahitel miatt elvesztettük házunkat, jelenleg a fiam lakásában élünk. Használt házat szeretnénk vásárolni, természetesen a fiam bevonásával, akinek itt van állandó lakcíme, bár külföldön dolgozik. /Fiam soha nem szerepelt negatív adós listán./
Kérdésem, hogy kaphatunk-e hitelt. 2-3 millió forintról lenne szó. Stabil munkahellyel rendelkezünk.
Köszönöm válaszát előre is.

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-22 - 06:22

Kedves Zsuzsa!
Legalább 6 havi passzív BAR lista esetén bankpartnereink egyikénél megoldható lehet lakáshitel felvétele. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni az elérhető hitelkonstrukciókról!

Petra szerint:

2018-02-09 - 04:23

Tiszteletem!
Érdeklődnék, hogy bármilyen lehetőség, megoldás van-e arra, ha én passzív BAR listás vagyok. Férjem tiszta. Szeretnék Csok-ot felvenni és hitelt is, hogy vegyünk lakást/házat.

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-09 - 04:36

Kedves Petra!
Bankpartnereink egyikénél megoldható lehet lakáshitel és CSOK felvétele egyaránt, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű CSOK és hitelügyintézés díjmentes!

Zsolt szerint:

2018-01-28 - 07:14

Üdvözlöm!
Lakáshitelt szeretnénk a párommal igényelni. Mindkettőnknek biztos jövedelme van. Kb. 2M forint önerőnk lesz, de a párom passzív bárlistás, már rendezte a tartozását.
Az a kérdésem, hogy ki kell-e várni az egy évet míg lekerül a listáról?

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-28 - 07:42

Kedves Zsolt!
Legalább 6 hónapja passzív KHR státusz esetén bankpartnereink egyikénél már lehetőség nyílhat lakásvásárlási hitel felvételére. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, keressék a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát vagy töltsék ki online adatlapunkat!

Zsolt szerint:

2018-01-24 - 05:32

Tisztelt Hitelnet!
A kérdésem: Melyik bank ad passzív KHR listásnak lakáshitelt?
Előre is köszönöm válaszukat,
Üdvözlettel.
Zsolt

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-24 - 05:57

Kedves Zsolt!
Passzív KHR esetén csak abban az esetben nyílhat lehetőség lakáshitel felvételére, ha a korábbi tartozás legalább 6 hónapja rendezett. A hitelnyújtás ez esetben sem automatikus, a konkrét ügylettől függ. Meghatározó például az, hogy az igénylő mekkora összeggel és milyen típusú hitel miatt szerepel a negatív adatbázisban.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Petra szerint:

2018-01-17 - 05:42

Üdv,
2017 januárjában kaptam az értesítést, hogy tartozásom van egy régi Generalis ügy miatt, ahol tanácsadó voltam és visszaírás történt, még 2012-ben, én el is felejtettem már. Azonnal elkezdtem fizetni a végrehajtónál egy ügyvéd nevére. Ez a tartozás 2017 novemberében járt le, havi 30 ezret fizettem. De emiatt a tartozás miatt felraktak a KHR listára.
Az a kérdésem, meddig leszek rajta? Most aktív vagy passzív vagyok-e?
Hogyan tudnék 5 millió forintot felvenni tetőtér beépítésére?
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-17 - 05:46

Kedves Petra!
Ha a tartozást megfizette, úgy adatai passzív státuszban szerepelhetnek a KHR rendszerben. Teljesítéssel lezárt ügylet esetén 1, veszteséggel vagy megegyezéssel lezárt ügylet esetén az információk további 5 évig látszódik a rendszerben. Erről pontos tájékoztatást a Saját hiteljelentés lekérésével kaphat.
Lakáshitel felvételére bankpartnereink egyikénél nyílhat lehetőség akkor, ha legalább 6 hónapja rendezett a tartozás. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Szilvia szerint:

2018-01-11 - 06:29

Jó napot!
Lakást vagy kisebb házikót szeretnék venni, de BAR listán vagyok Provident hitel miatt. Most ebben a hónapban fizetem az utolsó részletet, így elvileg passzív leszek úgy tudom. Viszont most jelenleg szüleimnek segítek be munkába és csak 4 órába vagyok bejelentve. Tavasszal szeretnék elköltözni Pápára, ott végleg letelepednék. Egyedülálló vagyok, még így szeretnék segítséget kérni.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-11 - 15:02

Kedves Szilvia!
Lakáshitel felvételére legkorábban 6 havi passzív KHR státusz esetén nyílhat lehetőség, vagyis ha a tartozás rendezése óta legalább 6 hónap eltelt. Egyedülállóként azonban előző feltétel teljesülése esetén sem lesz sajnos hitelképes, ha a 4 órás minimálbér összegére van bejelentve.

Éva szerint:

2018-01-10 - 19:40

Tisztelt Hitelnet!
Férjemnek 10 évvel ezelőtt volt egy meg nem szüntetett folyószámlája (14.600 Ft), amit a bank eladott egy behajtó cégnek. A behajtó cég felrakta a BAR listára 24.600 Ft-os tartozással.
Kérdésem az lenne, hogy ez jogos-e? Mert olvastam, hogy csak a minimálbért meghaladó tartozás kerülhet fel erre a listára. Igaz ez? Vagy jogos volt? És mi a teendő?
Üdvözlettel: Éva

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-12 - 12:52

Kedves Éva!
Információink szerint hitelmulasztás miatt akkor lehet felkerülni a BAR listára, ha a tartozás összege több mint 90 napon keresztül eléri a mindenkori minimálbér összegét. További tájékoztatást ez ügyben a KHR rendszert üzemeltető BISZ Zrt. tud adni.

Zsuzsanna szerint:

2018-01-05 - 06:06

Kedves Hitelnet.hu!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha volt egy olyan tartozásom, ami miatt felkerültem a KHR listára, de ezt már visszafizettem és jelenleg passzív státuszban vagyok akkor 6 hónap múlva jogosult lehetek lakáshitel igénybevételére? Páromnak semmilyen tartozása nincsen, viszont még nem vagyunk házasok.
Köszönettel:
Zsuzsanna

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-05 - 06:16

Kedves Zsuzsanna!
Bankpartnereink egyikénél legalább 6 hónapja fennálló passzív KHR státusz esetén már lehetőség nyílhat lakáshitel felvételére. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Erzsébet szerint:

2017-12-15 - 06:35

Azt szeretném kérdezi, BAR listán vagyok, de ki van fizetve, már kaphatok hitelt házvásárlásra?
Köszönöm.
Erzsébet

Hitelnet.hu szerint:

2017-12-16 - 05:22

Kedves Erzsébet!
Passzív KHR esetén akkor igényelhető lakásvásárlási hitel, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. Amennyiben ez a feltétel teljesül, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Richárd szerint:

2017-08-17 - 11:37

Tisztelt Hitelnet!
Használt lakást szeretnék vásárolni. Jövedelmem nettó 126-140 ezer forint, jelenlegi munkahelyemen 2016.04.22-óta dolgozom. Fél évente kapok hosszabbítást újabb fél évre. Sajnálatos módon passzív bár listás vagyok egy folyószámla hitelkeret miatt, amit teljesítéssel rendeztem. Egyéb hitelem semmilyen pénzintézetnél nincs. Másfél millió forint önerővel rendelkezek, viszont eddigi hitelkérelmemet a bár lista miatt visszautasították.
Esetlegesen önök tudnak-e valamilyen módon segíteni új otthonom megvásárlásában?
Segítségüket előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-17 - 11:39

Kedves Richárd!
Legalább 6 hónapja rendezett tartozás esetén passzív KHR státusszal is megoldható lehet lakáshitel felvétele, akár félévente hosszabbított munkaszerződés esetén is.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Andrea szerint:

2017-08-04 - 07:33

Tiszteletem!
Kérdésem:
Melyik bank fogadja el lakáshitel-kérelmemet passzív KHR esetén?

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-05 - 13:50

Kedves Andrea!
Passzív KHR esetén is csak legalább 6 hónapja rendezett tartozás esetén igényelhető lakáshitel bankpartnereink egyikénél, meghatározott feltételek teljesülése esetén.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Szilvia szerint:

2017-07-06 - 11:17

Tisztelt bank!
Passzív baros vagyok. Vehetek fel hitelt önöknél
Tisztelettel.
Szilvia

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-06 - 11:22

Kedves Szilvia!
Passzív BAR lista esetén bankpartnereink egyikénél van lehetőség hitelfelvételre akkor, ha a tartozás a hitelkérelem benyújtásától számított legalább 6 hónapja (szabad felhasználású hitelcél esetében 12 hónapja) rendezett. Amennyiben ez a feltétel teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink készséggel tájékoztatják a részletekről!

Pisti szerint:

2017-06-19 - 06:12

Üdvözlöm.
Arról szeretnék érdeklődni, ha passzív KHR listán vagyok már több mint fél éve, akkor van-e lehetőség lakáshitelt felvenni? Vagy csak azután, ha eltelik az egy év?
Előre is köszönöm megtisztelő válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-19 - 06:21

Kedves Pisti!
Legalább 6 havi passzív KHR státusz esetén bankpartnereink egyikénél már megoldható lehet lakáshitel felvétele. A hitelképességet az is befolyásolja, hogy hány, milyen típusú és mekkora összegű kölcsön miatt szerepel a negatív adatbázisban. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető lakáshitelekről!

László szerint:

2017-02-15 - 15:17

Passzív KHR esetén és ha a feleségem nincs a listán, lakáshitelt igényelhetünk? 4 millió Ft önerőnk van, de az én fizetésem a magasabb.

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-15 - 16:19

Kedves László!
Bankpartnereink egyikénél legalább 6 havi passzív KHR státusz esetén is igényelhető lakáshitel. Kérjük, töltsek ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát és Szakértőink készséggel tájékoztatják!

Anna szerint:

2017-01-27 - 18:10

Szeretnék érdeklődni, passzív bárlistán vagyok, 2016.06. hóban visszafizettem a tartozásomat, vagyis 6 hónap eltelt. Lakáshitelt szeretnék felvenni, de nem tudom, hogy melyik bankhoz fordulhatok. A lakáshitel 3.000.000,- Ft + 600.000,- Ft CSOK, amit szeretnék igényelni.
Tisztelettel kérem a segítségét abban, hogy a jelenlegi bankok közül, melyik az az egy akinél van lehetőség lakáshitel igénylésre akkor is, ha KHR státuszom passzív.
Előre is köszönöm a segítségét.
Tisztelettel: Anna

Hitelnet.hu szerint:

2017-01-29 - 15:46

Kedves Anna!
Bankpartnereink egyikénél valóban megoldható passzív KHR státuszú ügyfél hitelfelvétele, ha a tartozás legalább 6 hónapja kiegyenlítésre került. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatásért kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

László szerint:

2016-08-17 - 11:41

Köszönöm a válaszát!
Lenne egy újjabb kérdésem is, ha szabad.
Ugye 73 815 Ft a keresetem. Passzív Bár listás esetén (6 hónap elteltével) kisebb személyi kölcsönhöz is hozzá tudok jutni pl. 500 000 Ft-hoz? Illetve melyik Banknál és Otp-nél is fel tudnék, ha lenne rá mód?

Hitelnet.hu szerint:

2016-08-17 - 12:17

Kedves László!
Passzív BAR lista esetén bankpartnereinknél ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön felvételére sajnos nincs lehetőség.

László szerint:

2016-08-17 - 10:27

Érdeklődni szeretnék, hogy passzív bár listán vagyok sajnos. Szeretnék egy házrészt megvásárolni 1 millió 200 ezer Ft-ért. Nettó jövedelmem 73 815 Ft.
Lenne esélyem rá hitelt kapni vagy várjam meg az 1 év leteltét míg törlésre kerülök a KHR-en?

Hitelnet.hu szerint:

2016-08-17 - 10:32

Kedves László!
Bankpartnereink egyikénél vehető fel lakáshitel legalább 6 havi passzív BAR státusz esetén. Ennél a banknál azonban 2 millió forint a minimálisan felvehető hitelösszeg. Mivel a tulajdonrész vételára (1,2M Ft) ennél kisebb összeg, ezért ez a konstrukció jelen esetben nem működhet. Így célszerű lenne megvárni, míg a negatív adatok véglegesen törlésre kerülnek a KHR-ből. Továbbá a hitelfelvételt nagyban befolyásolja, hogy milyen értékű lenne a fedezetül szolgáló ingatlan. A fedezetül szolgáló ingatlan értékének legalább a 3-3,5M Ft-ot el kell érni.

Kata szerint:

2016-06-01 - 13:23

Férjemmel szeretnénk lakáshitelt felvenni Csokkal együtt, de én passzívan szerepelek a KHR listán már 2 éve és így elutasították a kérelmünket.
Kérdésem: melyik bank az, amelyik így is adna, mert nagy szükségünk lenne rá, ugyanis van egy tartósan beteg 22 hónapos gyermekünk, aki sajnos féloldali bénulásban szenved?
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel: Kata

Hitelnet.hu szerint:

2016-06-01 - 13:34

Kedves Kata!
Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink tájékoztatni tudják Önöket a legalább 6 havi passzív KHR esetén elérhető lakáshitelekről!

G.-né szerint:

2016-05-24 - 12:55

Kérdésem az lenne, ha a párom 6 hónapja passzív listás, kaphatunk lakáshitelt? 3 gyermekünk van. Használt lakásra kapunk csokot és esetleg kaphatunk hitelt mellé?

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-24 - 12:57

Kedves Asszonyom!
6 havi passzív BAR listával elvileg igényelhető lakáshitel. A hitelképesség azonban függ az ingatlan értékétől, a felvenni kívánt hitel összegétől és a háztartás jövedelmi helyzetétől. Ezeket az információkat online adatlapunk kitöltésével küldheti el, majd ezt követően Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető lakáshitelekről!

Mónika szerint:

2016-05-12 - 14:48

Szeretnék érdeklődni hogy új építésű 10+10 is igénybe vehető 6 hónapja eltelt passzív bár esetén. Mi kell hozzá mennyi jövedelem meg munkaviszony? Három gyerek esetén lehet-e 57 nm az ingatlan? Ez a legolcsóbb, a többi 20 millió fölött van jóval!
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-12 - 15:41

Kedves Mónika!
A 10 milliós CSOK igénylésénél nem akadály a negatív tartalmú BAR lista, de a hozzá kapcsolódó 10 milliós kamattámogatott hitel igénylésénél feltétel, hogy a korábbi lejárt tartozás a hitelkérelem benyújtásától számított legalább 1 éve rendezett legyen. 6 havi passzív státusszal tehát ez a típusú kölcsön nem igényelhető.
3 gyermek esetén a minimális hasznos alapterületnek el kell érnie a 60 m2-t.

Mónika szerint:

2016-05-12 - 10:39

Tisztelt címzett!
Kérdésem az lenne, hogy szeretnék vásárolni egy ingatlant, ami 11-12 millió alatt nem kapható itt ahol lakunk. A férjem dolgozik, minimálbérre van bejelentve én most jelenleg táppénzen vagyok, mert a harmadik babát várjuk. Szocpolt igénybe vennénk plusz a hivatal is adna valamennyit! Lehetséges-e így, ha a férjem augusztusban lesz 6 hónapja passzív báros! Én nem vagyok báros! Nekem pedig a táppénzem 60.000 Ft.

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-12 - 11:31

Kedves Mónika!
Hitelfelvételre a leírtak alapján legkorábban augusztusban, 6 havi passzív BAR státusz esetén lesz lehetőség. Ha ez meglesz, kérjük, küldjék majd el online ajánlatkérésüket, s az ügylet további részleteinek ismeretében Szakértőink pontos tájékoztatást tudnak adni arról, hogy mekkora összegű lakáshitel felvételére lesznek jogosultak.

Tibor szerint:

2016-05-11 - 14:21

BAR (KHR) listán vagyok, de már visszafizettem tartozásom, kaphatok-e hitelt?
Van erre megoldás vagy nincs?

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-11 - 14:39

Kedves Tibor!
Passzív KHR lista esetén jelzáloghitel igénylésére van lehetőség abban az esetben, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. Amennyiben ez a feltétel teljesül, kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink tájékoztatni fogják!

Péter szerint:

2016-05-03 - 09:40

T. Szakértő!
Érdeklődni szeretnék, hogy lekérdeztem a KHR státuszomat a bankomtól, az eredmény, hogy rajta vagyok a listán, kb. 12.000 Ft hátralékkal (melyet nem tartok jogosnak, de nem egy nagy összeg), melyet most elkezdtem letörleszteni, jövő hónapban kifizetem.
Kérdésem, hogy akkor most kapatok-e lakáshitelt vagy nem? 10 M Ft önerőm lenne, és kb. 8,5 M Ft-ot szeretnék felvenni.
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-03 - 10:01

Kedves Péter!
Hitelfelvételre akkor lesz lehetősége, ha a tartozás a hitelkérelem benyújtásától számított legalább 6 hónapja rendezett. Ha tehát jövő hónapban rendezi tartozását, akkor onnantól számított 6 hónap múlva lehetséges a hiteligénylés.

Mónika szerint:

2016-04-21 - 15:02

Üdv!
Szeretném segítségét kérni, egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék venni egy családi házat. Van 2 gyermekem saját! Van egy férjem, akivel az idén házasodtam, közös gyermekünk nincs! A párom kint volt Franciaországba dolgozni, tudatlansága miatt 70.000 forint tartózás miatt bárlistára tették. Én ezt rendeztem is, ahogy tudomásunkra jutott!
Az lenne a kérdésem, hogy így milyen lehetőségek vannak, hogy hitel kaphassunk! Mind a ketten dolgozunk!
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2016-04-21 - 15:05

Kedves Mónika!
Passzív BAR lista esetén akkor igényelhető lakáshitel, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. Amennyiben ez a feltétel teljesül, kérjük, küldje el online ajánlatkérését vagy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát.

Erzsébet szerint:

2016-04-04 - 14:46

Kérdésem az lenne, hogy ez az intézkedés helyes volt-e? Mivel szeretnék kb 6-7 M-t felvenni ingatlan vásárláshoz és ahogy olvasom a KHR miatt nem valószínű, hogy kaphatok. Tudnak-e olyan pénzintézetet, amely ez esetben finanszíroz lakáshitelt vagy ha a 200-t visszafizettem azt követően melyik Banknál igényelhetek lakáshitelt? Jelenleg ismét dolgozom és a munkabér utaláshoz ott szeretnék lakossági számlát nyitni ahol későbbiekben a hitelt is tudok igényelni.
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel.
Erzsébet

Hitelnet.hu szerint:

2016-04-04 - 14:49

Kedves Erzsébet!
Hitelfelvételre akkor lesz lehetőség, ha a tartozást visszafizeti és a KHR rendszerben passzív státuszú lesz legalább 6 hónapja. További információért kérjük, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát.

Ilona szerint:

2016-03-31 - 14:16

Passzív baros vagyok. A kérdésem az lenne, hogy így kaphatnék-e hitelt, ha a megvásárolandó ingatlan lenne a fedezet?!

Hitelnet.hu szerint:

2016-03-31 - 14:19

Kedves Ilona!
Passzív BAR listásként abban az esetben nyílhat lehetőség lakáshitel felvételére, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. Amennyiben igen, akkor kérjük, küldje el online ajánlatkérését vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink pontos tájékoztatást tudnak adni Önnek.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések