OTP hitelkalkulátor - Hitelnet.hu

OTP hitelkalkulátor

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Lakást szeretne vásárolni, szabad felhasználású hitelre lenne szüksége? OTP hitelkalkulátor segítségével könnyeben tud tervezni, mekkora havi kiadásokkal számolhat, ha hitel felvételét tervezi.

A Hitelnet irodáiban teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással állunk hitelt felvenni kívánó ügyfeleink rendelkezésére. Kollégáink a személyes megbeszélések során során teljes körű felvilágosítást adnak az igényelni kívánt hitelcéllal kapcsolatban elérhető legkedvezőbb lehetőségekről.

Lakástakarék akció és kalkulátor

30 % állami támogatás, akár díjmentes számlanyitás és most Erzsébet utalványt adunk ajándékba

Részletek

Napjainkban már szinte az összes pénzintézet rendelkezik honlapján elérhető hitel kalkulátorral, a Hitelnet kalkulátora által azonban Ön rögtön a legkedvezőbb havi törlesztő részlettel rendelkező hitelkonstrukcióról tájékozódhat, hiszen Hitelkalkulátorunk a legalacsonyabb kamatlábbal rendelkező hitelterméket jeleníti meg pénzügyi partnereink hitelkonstrukciói közül, melyek között az OTP Bank hiteltermékei is megtalálhatók.

2010-től már törvény is szabályozza, hogy egy hiteltanácsadó által átadott hitel ajánlatnak milyen elemeket kell tartalmazni, mik azok a pontok, melyekről minden esetben felvilágosítást kell adni. Kollégáink ezeken a kötelezően előírt pontokon túl személyes tapasztalataikat és saját véleményüket is megosztva javasolnak többféle lehetőséget, melyek közül a döntést természetesen Ön hozza meg.

Kiemelt partnerünknél az alábbi hiteltípusok esetén tudunk teljes körű felvilágosítással és tanácsadással szolgálni:

 • Lakáshitel
 • Szabad felhasználású jelzáloghitel
 • Személyi kölcsön
 • Lakáslízing
 • Adósságrendező hitelek

Kiemelt parterünknél a piaci kamatozású hitelek mellett államilag támogatott lehetőségek is elérhetők, és kollégáink a feltételek pontos ismertetése esetén az előzetes hitelbírálatot is meg tudják oldani irodáinkban, mindenféle előzetes költség megfizetése nélkül.

Pénzügyi partnerünk, az OTP Bank lakáshitelei – az Ön választása szerint – igényelhetők normál, vagyis egyenletes törlesztésű konstrukcióban és lakástakarék-pénztári megtakarítással kombinálva is. Az LTP-vel kombinált konstrukció esetén levezetésre kerül külön a Bank, valamint külön az LTP felé fizetendő havi törlesztés is, továbbá a lakástakarék lejáratakor jóváírt megtakarítási összeg.

Az OTP-nél állami kamattámogatású és piaci kamatozású lakáshitel egyaránt igénybe vehető, melyek igénylési feltételeiről Tanácsadóinknál kérhető részletes felvilágosítás.

Szabadon felhasználható jelzáloghitelre lenne szüksége, esetleg nem akar vagy nem tud a hitel mögé ingatlanfedezetet bevonni és személyi kölcsönt akar igényelni a lehető leggyorsabban? Esetleg a legjobb lakásvásárlási hitel ajánlatok érdeklik?
Mi mindenben tudunk Önnek segíteni és természetesen díjmentesen!

Kollégáink a folyamatos akció figyelésünknek köszönhetően ismertetik az elérhető legkedvezőbb akciós lehetőségeket is, melyekkel akár több százezer forint kezdeti költség megtakarítást tudunk elérni.

Az elérhető legkedvezőbb ajánlatokat keresik. A Hitelnet tanácsadó több éves szakmai tapasztalattal az Ön rendelkezésére is állnak. Irodáinkban szinte valamennyi hazai bank és pénzintézet legkedvezőbb kondíciói érhetők el telkes körű és természetesen díjmenetes ügyintézéssel és tanácsadással.

Személyre szabott ajánlatainkért töltse ki honlapunkon található online ajánlatkérő adatlapunkat és ismertetjük az Ön adottságai alapján elérhető legkedvezőbb lehetőségeket.Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Hozzászólások
 • Kneifel imre szerint:

  2012-ben váltottam át forint alapúra a hitelemet, az akkori összeg 5.400.000 Ft volt. Kérdésem: érdemes-e foglalkozni vele, kiváltani jelenlegi kedvező hitelre, ez mennyibe kerül?
  Kérnék választ.
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Imre!
   Azt, hogy meglévő forint alapú hitelét érdemes-e kiváltani a jelenleg elérhető adósságrendező hitelkonstrukciók valamelyikére, Tanácsadóink a mostani hitelének részleteit ismerve tudják megmondani. Ezért kérjük, válaszoljon online ajánatkérő nyomtatványunk rövid kérdéseire! Amennyiben van kedvezőbb hitelkiváltó kölcsön, személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunkból a hitelkiváltás járulékos költségeit is megismerheti!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket