Mit tehetek, ha lakáshitel kérelmemet elutasította a bank? - Hitelnet.hu

Mit tehetek, ha lakáshitel kérelmemet elutasította a bank?

Kb 8-10 éve unoka húgom lakás vásárlásánál adóstárs vagyok. Tartozása soha nem volt.Havonta rendszeresen fizeti, kb 50000 ft.Jelenleg lakást szeretnék venni, a hitel kérelmem Tabon a kereskedelmi és hitelbankban van.
A lakás 7200000 ft , hitel kérelmem 4200000 ft.Az adásvételi szerződésben 1000000 foglaló, 2000000 előleg készpénzben átadva eladónak az ügyvédnél.A szerződés tartalmazza önhibámon kívüli ok miatti kedvezőtlen esetén a foglaló nem alkalmazható. December közepén a bank infója: pozitív , jön az értékbecslő és jött is.
December 23-án fordulat menjek másik bankhoz, amelyben ő segít, természetesen nem mentem.ELVESZTEM A FOGLALÓT?Kezest már 3 főt vittem.Sógornőm 60 éves rokkant nyugdíjas , édesapám 90 éves öregségi, nyugdíjuk 105000 és 90000.
Sógornőm mivel rokkant nyugdíjas nem lehet szerintük adóstárs, de a rengeteg dokumentumot mindkettőjüktől bekérték .Nékem 140000 a nyugdíjam,2011.10.16-tól.Családi házamat kb 7000000 szintén felajánlottam fedezetként.

A bank bármi dokumentumot kért azonnal tejesítettem.Jelenleg bátyám lenne az adóstárs 2011. július 01-től öregségi nyugdíjas 45000 és viszi tovább vállalkozását mint órás kisiparos. A 3000000 ft-om náluk volt lekötve, jelenleg is több százezer forintom van náluk megtakarítási számlámon, a vásárolni kívánt lakást szeretném felújítani.

kalkulátor

Hitelkalkulátor

Számoljon hitelkalkulátorunkkal, tekintse meg egyedi kedvezményeinket

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

AZÉRT MERT ADÓSTÁRS VAGYOK NEM KAPHATOK HITELT?? Köztartozásom soha nem volt.AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS ELŐTT CSAK ELHÚZTÁK A MÉZES MADZAGOT, MINDEN CSAK ÍGÉRET MARADT??? MIT TEHETEK ?? VÁROM VÁLASZÁT.
Tisztelettel : Szerencsés Ilona

Kedves Ilona!
Nem ismerjük a pontos részleteit az adásvételi szerződésnek, de ha jól olvastuk az Ön által leírtakat, akkor negatív bírálat esetén nem érvényes a foglalóra vonatkozó szabály, tehát visszajár. Sajnos a hitelbírálat részleteiben így nem tudunk már segíteni, legfeljebb meg lehet próbálni egy másik pénzintézetnél, akár akciós feltételekkel is, már ami a kezdeti költségeket illeti. Kérem töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és kollégáink átnézik a lehetőségeket.

Utolsó módosítás: 2014. május 03. szombat

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Ilona szerint:

2018-11-07 - 20:43

Azt szeretném kérdezni, a bank 1 éve ígéri a fiamnak a hitelt. Az építkezés folyamatban van, de mindig találnak valamit, hogy nem utálják a pénzt. Most ott tartunk, hogy természetvédelmi helyen van és az állam elővásárlási jogot tett rá. Már ügyvéd is próbál intézkedni, de sajna csak az ígéretek vannak holott már aláírták a papírokat, már elkezdődött a törlesztés és olyat írtak, hogy akkor utálják a pénzt, ha lakhatósági engedély van. Csak azt nem tudom akkor már minek, most kellene.
Szeretném kérdezni, ilyen ügyben hova kell fordulni?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-09 - 08:14

Kedves Ilona!
Minden építési hitel utolsó részfolyósításának feltétele a lakhatási engedély megszerzése és az épület feltüntetése a földhivatalnál.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések