Melyik banknál érdemes hitelt felvenni? - Hitelnet.hu

Melyik banknál érdemes hitelt felvenni?

Arra kíváncsi, hogy a gazdasági és pénzügyi válság óta bekövetkezett számos változás után jelenleg melyik banktól érdemes hitelt felvenni? Ebben a kérdésben hasznos tanácsokkal szolgálhat Önnek a Hitelnet, hiszen Hitelszakértőink naprakész információkkal rendelkeznek a bankpiac aktuális hiteltermékeit illetően.

Először is a hiteltípust kell meghatározni, ami a hitelcél alapján egyértelműen kiválasztható. Ha Önnek kisebb kiadásai finanszírozásához van szüksége egy alacsonyabb hitelösszegre, akkor fedezet nélkül igényelhető személyi kölcsönben érdemes gondolkodni.

Személyi kölcsön igénylése esetén legfontosabb feltétel, hogy az igénylő adatai ne szerepeljenek a BAR listán, sem aktív, sem passzív státuszban, valamint a kölcsönfelvevő jelenlegi munkahelyén legalább 3 illetve 6 hónapos munkaviszonnyal rendelkezzen. Amennyiben Ön jelenlegi munkahelyén három hónapja dolgozik, akkor lényeges, hogy a folyamatos munkaviszonya legalább 12 hónapja fennálljon.

A személyi kölcsönök aktuális törlesztő részletét Ön is kiszámolhatja Hitelkalkulátorunk segítségével, illetve Tanácsadóink személyre szóló ajánlatát kérve megtudhatja, melyik banktól érdemes a kölcsönt igényelni.

A Hitelnet Kollégái rendelkezésére állnak abban az esetben is, ha Ön a legkedvezőbb jelzáloghitelt szeretné megtalálni. Az, hogy jelzálog alapú kölcsönt melyik banktól érdemes felvenni, több tényezőtől is függ. Egyrészt a hitel típusától, vagyis, hogy Ön a felvett jelzáloghitelt szabad felhasználásra, adósságrendezésre vagy lakáscélra kívánja fordítani, illetve az egyedi igények és lehetőségek is befolyásolják a választást.

Egyedi igény lehet például az, hogy Ön a futamidő elején szeretne türelmi időt igénybe venni, illetve milyen devizanemben kívánja igényelni a hitelkiváltó kölcsönt, hitelét szeretné-e valamilyen megtakarítási formával (életbiztosítás, lakáskassza) kombinálni, milyen hosszú futamidőre kíván eladósodni, esetleg induló banki nélküli hitelterméket szeretne-e igényelni.

Új lakóingatlan építése vagy vásárlása esetén Ön jogosult lehet állami kamattámogatású hitel igénylésére, illetőleg az előírt feltételek teljesülése esetén fészekrakó hitelt is felvehet mind használt, mind új ingatlan megszerzésére.

Az egyedi igények megjelölésére vegye igénybe Ön is ajánlatkérő nyomtatványunkat, melynek kitöltése és elküldése után Szakértőink személyre szabottan keresik meg Önnek a legkedvezőbb feltételekkel hitelt nyújtó bankot.

kalkulátor

Babaváró hitel kalkulátor

Akár kamatmentes hitel ingatlanfedezet nélkül

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Adriàn szerint:

2014-01-05 - 21:31

Üdvözlöm.
2013 május óta rendelkezem bejelentett jogviszonnyal. A jelenlegi cégnél szeptembertől dolgozom. Autóvásárlás céljából szeretnék 500 ezer forint összeget felvenni. Lehetséges?
Köszönöm előre is.
Tisztelettel: Adrián

Hitelnet.hu szerint:

2014-01-06 - 14:33

Kedves Adrián!
Autóhitelek közvetítésével irodánk nem foglalkozik, így autóvásárlási hitel felvételében sajnos nem tudunk Önnek segíteni.
Erre a célra fedezet nélküli személyi kölcsönt tudunk javasolni, melyhez összességében legalább 6 hónapos munkaviszony szükséges. Mivel a jelenlegi munkahelyén már megvan a 3 hónap, ha a két munkahelye között nem volt 30 napnál hosszabb megszakítás, akkor megfelel a munkaviszonnyal szemben támasztott feltételnek.
Ha szeretné megismerni az elérhető fedezet nélküli személyi kölcsönöket, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Bridgett szerint:

2010-11-08 - 21:06

Udvozlom!Kerdesem az lenne,hogy kulfoldi jovedelmet elfogadnak-e a bankok lakashitel igenyleshez?Nekem 2 eves munkaviszonyom van kulfoldon.

Koszonom

Hitelnet szerint:

2010-11-09 - 09:33

Kedves Bridgett!
Vannak olyan partnereink, ahol a külföldi jövedelem minden további nélkül elfogadható. (Német vagy angol munkáltatói igazolás, folyószámla kivonat)

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések