Legkedvezőbb lakáshitelek Euró alapon - Hitelnet.hu

Legkedvezőbb lakáshitelek Euró alapon

Lakáshitelt szeretne igényelni? A legkedvezőbb megoldást keresi? Nincs tisztában a lehetőségekkel? Nem tudja merre induljon?

A deviza alapú lakáshitelek megszüntetésre kerültek, jelenleg egyik partner pénzintézetnél sem érhetők el. Amennyiben a forint alapú legjobb lehetőségeket szeretné megtalálni, akkor a legjobb helyen jár. Számoljon lakáshitel törlesztő részleteket a Hitelnet segítségével.

A folyamatosan mérséklődő jegybanki alapkamatnak köszönhetően a forint alapú, támogatás nélküli lakáshitelek egyre versenyképesebbek a piacon, a kedvező (teljes hiteldíj mutató) miatt. Napjainkban egyre több olyan hiteligénylő választja e hitelkonstrukciókat!

Hitelszakértőink az egyedi igények alapján megkeresik a piacon elérhető legkedvezőbb lakáshiteleket az Ön számára és természetesen a teljes körű ügyintézést is leveszik a válláról.

Ha személyre szóló ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keresse irodáinkat és Partnereinket országszerte!

Utolsó módosítás: 2014. február 14. péntek

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

czachesz tamásné szerint:

2010-07-26 - 23:21

Tisztelt válaszadó!megszeretném kérdezni hogy csak ingatlan fedezettel jövedelem figyelembevétele nélkül lehet e hitelhez jutni.van egy 4 milliós lakásunk és családi házat szeretnénk 6millió kellene hozzá 2 gyermekünk van én gyesen vagyok a férjem pedig kevéssel van lejelentve de sok a segítségünk és bírnánk fizetni a hitalt csak igazolni nem tudnánk viszont 2 ingatlant is megbírnánk terhelni az egyik forgalmi értéke kb 15 000 000 a másik 10 000 000 megkaphatjuk a kölcsönt vagy kár belekezdeni is. válaszát előre is köszönöm mara dok tisztelettel:czachesz tamásné eni

Hitelnet szerint:

2010-07-31 - 14:44

Lakásvásárlás esetén legalább egy igazolt minimálbér mindenképpen szükséges. Enélkül sajnos nem igényelhető hitel jelenleg egyik banknál sem.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések