Közalkalmazottak, köztisztviselők! Ezek a legkedvezőbb lakáshitelek! - Hitelnet.hu

Közalkalmazottak, köztisztviselők! Ezek a legkedvezőbb lakáshitelek!

Közalkalmazottak, köztisztviselők és közszolgálati feladatot ellátók részére kínál kedvező hitelkonstrukciót kiemelt bankpartnereink egyike! A közszférában dolgozók 20 millió forint feletti hitelösszeg sávhoz tartozó kamaton igényelhetnek lakáshitelt bármely hitelösszeg esetén! Mutatjuk a konkrét törlesztő részleteket és a további feltételeket!

Kedvező hitelkamat a közszférában dolgozók részére

Több pénzintézetnél is bevált gyakorlat, hogy a hitelkamatok az igényelt kölcsön összegétől függően kerülnek beárazásra. Vagyis kisebb összegű kölcsön magasabb kamattal vehető fel, míg a hitelösszeg emelkedésével a kamat mértéke csökken.

Kiemelt Bankpartnerünk által kínált lehetőséggel élve a közszféra dolgozói – hitelösszegtől függetlenül – a magasabb, 20 millió forint feletti összeg sávhoz tartozó kamat mellett juthatnak lakáshitelhez. Ezzel maximum 1,40% érhető el. Így az ügyfelek által fizetendő legkedvezőbb kamat mértéke

 • 5 éves kamatperiódusú lakáshitel esetén: 3,69%
 • 10 éves kamatperiódusú lakáshitel esetén: 4,25%

Aktuális törlesztő részletek

Példánkban 5 millió forint összegű lakáshitel havi törlesztő részletét ismertetjük 10 éves futamidőre nézve, 5 és 10 éves kamatperiódussal. Az így elérhető törlesztő részlet előbbi esetben 49.934 Ft/hó (THM: 3,8%)*, utóbbi esetben 51.273 Ft/hó (THM: 4,4%)*

[wpdatachart id=10]

Példánkban 10 millió forint összegű lakáshitel havi törlesztő részletét ismertetjük 15 éves futamidőre nézve, 5 és 10 éves kamatperiódussal. Az így elérhető törlesztő részlet előbbi esetben 72.496 Ft/hó (THM: 3,8%)*, utóbbi esetben 75.311 Ft/hó (THM: 4,4%)*

[wpdatachart id=11]

*A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM 5 millió forintra, 20 éves futamidejű hitelekre vonatkozik. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel igényléséhez a fedezeti ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megléte vagy megkötése szükséges. Az Adósnak rendelkeznie kell a banknál vezetett fizetési számlával.

A kedvezményes kamatra való jogosultság

A bank által meghatározott Dolgozói számlacsomaggal (DX1, DX2, MNG, MNP) rendelkező ügyfelek számára biztosítja a 20 millió forint feletti sávhoz tartozó kamatot a pénzintézet forint alapú piaci kamatozású lakossági jelzáloghitelek igénylése esetén.

A maximális kamatkedvezmény igénybevételének további feltételei:

 • Legalább 2 db csoportos beszedési megbízás, amely beszedések a teljes futamidő alatt minden hónapban teljesülnek.
 • Legalább 300.000 Ft/hó jóváírás, amelybe a Bankon belüli saját számlák közötti átutalások és a pénztári készpénz befizetések nem számítanak bele.
 • Hitelfedezeti biztosítás megkötése**
 • **A biztosítások részletes feltételeiről, a Biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítás Szakértőinknél kérhető.

  A feltételek nem teljesítése esetén a Bank jogosult az 1,40% kamatkedvezmény megvonására. A kölcsön kamatát ebben az esetben a Bank, a következő vizsgált időszak első napjától az azonos hitelcélú és kamatperiódusú, forint alapú, piaci kamatozású, 20 millió forintot elérő hitelösszeg és kamatkedvezmény nélküli konstrukció kondícióinak megfelelően állapítja meg, kivéve, ha az Ügyfél kérelemben igazolja, hogy a feltételeket újból teljesítette. Amennyiben a kérelem vizsgálata során kiderül, hogy az Ügyfél önhibáján kívüli okból nem teljesítette a feltételeket, de azokat újból teljesíti, és ezt igazolja is, a Bank visszamenőlegesen, a következő vizsgált időszak első napjától visszaállítja a kamatkedvezményeket.

  A közszféra dolgozókon kívül ki lehet jogosult e hitelkonstrukcióra?

  Az állami alkalmazottakon kívül a kedvezményes kamathoz szükséges számlacsomag elérhető a legalább 500 főt foglalkoztató cégek alkalmazottai és családtagjai részére is, Munkavállalói Együttműködési Program keretében.

  Személyre szabott lakáshitelek

  Ha Ön is közszféra dolgozó és személyre szabottan szeretne tájékozódni a fenti konstrukcióban elérhető legkedvezőbb törlesztő részletekről, kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

  kalkulátor

  Babaváró hitel kalkulátor

  Akár kamatmentes hitel ingatlanfedezet nélkül

  Tovább a Hitelkalkulátorhoz

  Utolsó módosítás: 2019. január 23. szerda

  Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  CAPTCHA AREA


  Hozzászólások

  Dóra szerint:

  2019-03-14 - 10:57

  T. Cím!
  26 éve dolgozom a közszférában. Használt lakást szeretnék vásárolni kb. 20 000 000.- Ft értékben.
  Érdeklődőm, hogy milyen kedvező kamatozású hitelt hitelt tudnék igénybe venni? Milyen futamidővel és törlesztő részlettel?
  Várom szíves tájékoztatásukat.
  Üdv.

  Hitelnet.hu szerint:

  2019-03-14 - 11:17

  Kedves Dóra!
  Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes tájékoztatást a közszférában dolgozók által elérhető legkedvezőbb lakáshitelekről. Ehhez azonban bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

  Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  CAPTCHA AREA


  Hasonló bejegyzések