Kismama GYES-en, GYED-en milyen feltételekkel kaphat hitelt? - Hitelnet.hu

Kismama GYES-en, GYED-en milyen feltételekkel kaphat hitelt?

Utolsó módosítás: 2014. május 04. vasárnap

Gyesen lévő kismama jelenleg egyetlen pénzintézetnél sem tud fedezet nélküli személyi kölcsönt igényelni, ugyanis a GYES önmagában nem fogadható el jövedelemként. Továbbá a legtöbb bank személyi kölcsön felvétele esetén legalább nettó 90-100 ezer forintos jövedelmet ír elő, a gyes összege azonban ennél lényegesen alacsonyabb.

Gyesen lévő kismama jelzáloghitel igénylése
Ezen a kategórián belül különbséget kell tenni a hitelfelvételi szándék között aszerint, hogy a gyesen lévő kismama egyedül vagy társigénylőként kívánt akár szabad felhasználású, akár lakáscélú jelzáloghitelt felvenni.

Lakástakarék akció és kalkulátor

30 % állami támogatás, akár díjmentes számlanyitás és most Erzsébet utalványt adunk ajándékba

Részletek

Mivel a GYES önmagában nem fogadható el jövedelemként, ezért egyéb – a pénzintézetek szempontjából elfogadható – jövedelem hiányában nem valósulhat meg a hitelügylet.

Más a helyzet azonban, ha a jelzáloghitelt a gyesen lévő személy nem egyedül igényli, hanem a főadós mellett csupán társigénylőként veszt részt a kölcsönügyletben. Ilyen esetben ugyanis a házastárs vagy élettárs – legalább minimálbért elérő – jövedelme mellett a pénzintézetek elfogadják és számolnak a GYES összegével is, aminek köszönhetően kedvezőbb hitelminősítési kategória érhető el, mint a GYES figyelembe vétele nélkül.

A GYES összeg ugyanis a háztartás jövedelmét kiegészíti, s a jövedelemvizsgálat során akár kedvezőbb kamatszint, akár magasabb hitelösszeg is elérhető általa.

Önálló és egyedüli jövedelemként az alábbi jövedelemtípusok sem fogadhatók el:

 • GYED
 • TGYÁS
 • Árvaellátás
 • Családi pótlék
 • Főállású anyasági jövedelem
 • Gyermektartás
 • Napidíj

Azonban annak nincs akadálya, hogy fenti jövedelemtípusokat a bankok elfogadják kiegészítő jövedelemként a főadós munkaviszonyból származó, legalább a minimálbér összegét elérő jövedelme mellett.

Kérdések a témában:

Lakást szeretnénk a párommal, de válófélben van és a kérdés, hogy így kaphatunk hitelt vagy nincs lehetőség rá? Én kismama vagyok és sok lehetőségem nincs. Szeretnek tájékoztatást kapni ezzel kapcsolatban.
Judit

Kedves Judit!

Kismamaként valóban nincs lehetőség az önálló hitelfelvételre. Amennyiben a párja válása már folyamatban van, s ez a bírósághoz beadott dokumentummal igazolható, akkor a volt feleség, mint házastárs bevonása nem szükséges a hitelügyletbe, tehát van lehetőség a kölcsönkérelem elindítására.
Lakáshitel ajánlatunk megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tisztelt Hölgyem/Uram!
A kérdésem az lenne, hogy 2007-ben felvettem , akkor még egyedülállóként, CHF alapon 7.300.000.- Ft-ot. Időközben férjhez mentem, született egy kislányom, 15 hónapos, jelenleg gyeden vagyok. Így viszont nem tudom gondolkozhatok-e hitelkiváltásban? A gyedem a maximum, de most olvastam, hogy nem fogadják több helyen jövedelemként. Ön szerint van-e esély rá, hogy valahogy átválthatom? Az ingatlanfedezet elbírja, mert azóta rá lett költve a házra, tehát az bírja. Mindig pontosan törlesztek, elmaradás sosem volt. A férjem bőven átlag felett keres, nettó 500.000.- Ft felett. Igazából nem tudom, hogy ilyenkor a család jövedelmét nézik és adóstársként bevonható-e, vagy egyszerűbb lenne ha ő venné fel a hitelt? (csak még nem telt el az 5 év, az adózás miatt, 2007 szeptemberben vettem fel a hitelt.) Esetleg, ha ő venné fel, mennyi adót kéne befizetni? Vagy van-e olyan bank vagy pénzintézet (esetleg takarékszövetkezet), ahol jövedelemként elfogadnák a gyedet? Ebben kérném szíves segítségét. Köszönettel. Linda

Kedves Linda!

Elsődleges és önálló jövedelemként a GYED valóban nem fogadható el, de annak semmi akadálya, hogy a hitelfelvételkor a férje legyen az adós, Ön pedig az adóstárs. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a hitellehetőségeket.Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Hozzászólások
 • Erika szerint:

  Jó estét!
  Olyan kérdésem lenne, hogy a párommal lakáshitelt szeretnénk felvenni, de Ő most jelenleg gyeden van, viszont van bejelentett munkaviszonya 8 éve.
  Így megkaphatnánk a hitelt?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Erika!
   Önmagában a gyed önálló jövedelemként nem, csak kiegészítő jövedelemként fogadható el, tehát szükséges mellé egy önállóan elfogadható jövedelemtípusból (munkaviszony) származó jövedelem is.

 • Kriszta szerint:

  Szeretnék jelzáloghitelt fel venni.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Kriszta!
   A gyes, gyed nem tartozik az önállóan elfogadható jövedelmek közé, tehát csak ezekre a jövedelmekre nem vehető fel jelzáloghitel. Amennyiben van lehetősége megfelelő jövedelemmel (munkabér, nyugdíj) rendelkező adóstárs bevonására, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Tímea szerint:

  Üdvözlöm!
  Lakásfelújításra szeretnék hitelt felvenni! Táppénzen lévő kismama vagyok!
  Kérdésem az lenne, hogy kaphatok-e hitelt? Eddig közalkalmazotti jogviszonyban dolgoztam, mellette másodállásban egyéni vállalkozó voltam Katásként. Párommal még nem vagyunk házasok, eddig egyszerűsített foglalkoztatásban dolgozott, más jövedelme nincs. Most, hogy én szüneteltetem a vállalkozást, ő lesz a vállalkozó.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Tímea!
   Ön táppénzen lévő kismamaként már nem, párja pedig leendő vállalkozóként még nem rendelkezik a hitelfelvevő részéről elvárt jövedelemmel, így az igényléshez megfelelő jövedelemmel rendelkező adóstárs bevonására lenne szükség. Ha ez megoldató, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról!

 • Viki szerint:

  Tisztelt Hölgyem/Uram,
  hitelt szeretnék felvenni lehetőleg minden családi segítség nélkül. GYED-en vagyok. A babám egy éves. Van egy kb. 23 milliót érő hitelmentes öröklakásom. Az abból származó havi bevétel adózás után nettó 115.000,- Katás vagyok, szüneteltetem a vállalkozásom, és ezt szeretném tenni még legalább két évig. Jelenleg az össz. havi bevételem (GYED + családi pótlék) kb. 60.000,- + a lakáskiadásból származó 115.000,-
  Szeretnék egy másik lakást venni, amihez legalább 10.000.000 Ft-ra van szükségem.
  Kaphatok így hitelt?
  Válaszát előre is nagyon köszönöm.
  Viki

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Viki!
   A gyed és a bérbeadásból származó jövedelem önálló jövedelemként sajnos nem fogadható el, így arra lakáshitel nem adható. Ezek a bevételi források csak kiegészítő jövedelemként fogadhatók el lakáshitel felvételénél.

 • Gitta szerint:

  Jelenleg CSED-en vagyok májusig (összege nettó 200e Ft + családi pótlék 27e Ft), ezt követően GYED-re kerülök, ekkor a családi pótlékkal kb. nettó 160e Ft lesz a juttatásom a gyermekem 2 éves koráig. Ekkor mennék vissza a munkahelyemre, ahol 15 éve dolgozom. Szeretnék venni egy lakást 11M Ft értékben, melyhez szükségem lenne 2,5M Ft jelzáloghitelre, a többi önerő.
  Az lenne a kérdésem, hogy a fenti paraméterekkel, kaphatok-e hitelt. A férjem, ha szükséges beszállna adóstársként, neki nettó 400e Ft a jövedelme.
  Válaszát előre is köszönöm: Gitta

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Gitta!
   A házastárs hitelbe történő bevonása kötelező. Emiatt akár már most is lehetőségük lenne lakáshitel felvételére. Férje önállóan elfogadható jövedelme mellett kiegészítő jövedelemként a CSED is figyelembe vehető.
   Szakértőink készséggel nyújtanak személyre szabott, díjmentes tájékoztatást az elérhető lakáshitelekről. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

 • Kriszrina szerint:

  Házat szeretnénk a párommal felvenni, de jelenleg gyesen vagyok. Ha a férjem lenne a főadós, de nekem van külön lakástakarékom, melyből még 1,5 év van hátra (havi 20.000 Ft-tal fizetem) azt be lehet forgatni lakáshitelbe vagy a lejárat után tudom felhasználni?
  Köszönöm.
  Krisztina

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Krisztina!
   A megtakarítási időszakban lévő lakástakarékot banki hitelfelvétel során a pénzintézetek nem tudják figyelembe venni, de lejáratot követően a felvett banki lakáshitel csökkentésére fordítható.

 • Angéla szerint:

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  GYES extra mellett van lehetőségem kisebb hitel felvételre?
  Üdvözlettel: Angéla

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Angéla!
   A gyes extra önálló jövedelemként nem fogadható el hitelfelvétel során. Hitelfelvételre akkor lenne lehetőség, hogy a gyes mellett munkaviszonyból származó jövedelemmel is rendelkezne.

 • Viktória szerint:

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  2007-ben férjemmel felvettünk 8.500.000.- CHF alapú hitelt. 6 milliót már kifizettünk, de hitelünk 12 millió lett a forintosítást követően. Időközben elváltunk, én újra férjhez mentem. Most van 5 hónapos babánk. Mostani férjem szeretne volt férjem helyett (aki természetesen szeretne kiszállni a hitelből) belépni adóstársként a hitelbe. Az ő jövedelme 200.000.-Ft nettó. A bank viszont a régi férjet nem engedi ki, az új férjet pedig adóstársként belépni a hitelbe. A havi törlesztésünk most 58.000.-Ft, nincs más adósságunk.
  Az a kérdésem, kaphatunk-e másik banknál hitelkiváltó hitelt és ha igen, akkor hová fordulhatnánk, esetleg melyik bank állna szóba velünk, hiszen ez egy nagyon faramuci helyzet?!
  Köszönettel: Viktória

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Viktória!
   Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önöket tájékoztatni az elérhető hitelkonstrukciókról!

 • Niki szerint:

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  A párommal házat szeretnénk venni. Én gyeden vagyok, a párom dolgozik, viszont bár listás! Így lenne esélyünk hitelt felvenni vagy nem?
  Üdv: Niki

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Niki!
   A negatív tartalmú BAR lista sajnos kizárja a hitelfelvétel lehetőségét.

 • Melina szerint:

  Tisztelt Hitelnet!
  A maximum 10 milliós csokos támogatott hitelt szeretném igénybe venni. Jelenleg gyeden vagyok, május végén megyek vissza dolgozni. (A férjem jelenleg nem rendelkezik jövedelemmel.) A május végi munkába állásom után leghamarabb mikor igényelhetem a hitelt?
  Köszönettel: Melinda

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Melina!
   Amennyiben munkaviszonya jelenleg is fennáll és korábbi, magyarországi munkahelyére tér vissza, akkor már 3 hónap eltelte után jogosult lehet a hitelfelvételre, amennyiben jövedelme eléri a bank által elvárt összeget.

 • Nagy Adrienn szerint:

  Üdvözlöm!
  A párommal jelenleg albérletben lakunk. Kiderült, hogy babát várunk. Ezért úgy döntöttünk, hogy pár hónapra a szülőkhöz költözünk, hogy tudjunk félre tenni önerőt, amire még a baba megszületése előtt szeretnénk lakás hitelt felvenni. A havi jelenlegi jövedelmünk 350-400 000 Ft. Nemrég voltunk egy hitelajánlatot kérni, ahol a bank nekem ítélné meg a hitelt, 15 évre, havi 42.000 Ft-os törlesztővel.
  A kérdésem az lenne, ha elmegyek kismama táppénzre, akkor is kaphatok-e lakáshitelt?
  Üdvözlettel: Adrienn

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Adrienn!
   A kismama táppénz nem zárja ki a hitelfelvétel lehetőségét, de a bankok mindig az aktuálisan igazolt összegű nettó jövedelmet tudják figyelembe venni hitelfelvételnél. Továbbá élettársak lakásvásárlása esetén mindkét félnek szerepelnie kell a hitelügyletben, tehát párja jövedelme is hozzáadódhat az Ön keresetéhez.

 • Szabóné Gabriella szerint:

  Üdvözlöm.
  A férjem passzív bar listás, én nem. Én sem kaphatok miatta semmilyen hitelt?
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Gabriella!
   Személyi hitel a házastárs bevonása nélkül is igényelhető megfelelő jövedelemigazolással. A családtámogatási juttatások (csed, gyed, gyes, stb.) azonban önálló jövedelemként nem fogadhatók el. Jelzáloghitel felvételéhez a házastársnak is részt kell vennie a hitelügyletben. Legalább 6 hónapja passzív BAR listás személy esetén bankpartnereink egyikénél van lehetőség jelzáloghitel felvételére. A részletekről Szakértőink tudnak Önnek pontos tájékoztatást adni. Kérjük, ez ügyben keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, melyek elérhetőségét ITT találja.

 • Nóra szerint:

  Üdvözletem!
  A párommal saját vállalkozásunk van, de én jelenleg GYED-en vagyok. A párom KATA adónemben adózik. Így milyen feltételekkel juthatnánk új lakáshoz?
  Köszönettel:
  Nóra

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Nóra!
   Bankpartnereink a KATA vállalkozásból származó jövedelmet is figyelembe tudják venni lakásvásárlási hitel igénylésénél. Erről bővebben IDE kattintva tájékozódhat. Személyre szabott, díjmentes lakáshitel ajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

 • Molnár Brigitta szerint:

  Üdvözletem!
  Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg dupla gyeden vagyok, de tudom erre nem lehet hitelt igényelni. A páromnak van bejelentett munkaviszonya, de hónapok óta nem kap fizetést folyószámlára, így azt ilyen módon igazolni nem tudjuk hiteligénylésénél, csak munkáltatói igazolással. Szükségünk lenne 3, maximum 5e Ft-ra, hogy tető kerüljön a házra, viszont olyan helyen élünk, ahol jelzáloghitelt nem lehet a házra tenni. Szeretném tudni lenne-e valami lehetőségünk hitelre?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Brigitta!
   Kérjük, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol férje leírtnál részletesebb jövedelmi helyzetének ismeretében Szakértőink pontos tájékoztatást tudnak adni az esetleges személyi hitel felvételének lehetőségéről!

 • Kata szerint:

  Üdvözlöm!
  Van a nevemen egy személyi kölcsön, amit akkor vettem fel mikor még egyedülálló voltam. Most szeretnénk kiváltani, mert szükségünk lenne 2-300 ezer Ft-ra.
  A kérdésem a következő: kizáró ok-e az, hogy most 9 hónapos a kisfiam és a munkahelyem fizeti minden hónapban a GYED-et? Van-e esély rá, hogy megkaphatom? A férjem sajnos nem kaphat hitelt.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Kata!
   A gyed nem tartozik az önállóan elfogadható jövedelmek közé, így gyedre sajnos nem vehető fel hitel egyik pénzintézetnél sem.

 • Bea szerint:

  Üdvözlöm!
  Hitelt szeretnénk felvenni. Férjem dolgozik, én gyeden vagyok a kisfiúnkkal. Férjem minden szempontból megfelel a feltételeknek, jövedelme is jó, ezért ő lenne a hitelfelvevő, én viszont Bár listás vagyok. Így is lehetek adóstárs? Mert ugye bár azt mondták, hogy mivel házasok vagyunk mind a kettőnknek bent kell lenni a szerződésben.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Bea!
   A házastársat valóban kötelező bevonni a hitelügyletbe, de a BAR lista sajnos kizáró ok. Ebben az esetben sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre.

 • Laufer Dalma szerint:

  Tiszteletem!
  A kérdésem az lenne, hogy párommal és kislányunkkal szeretnénk egy használt családi házat venni. Párom dolgozik, nettó jövedelme havi 130 000 Ft, én jelenleg gyeden vagyok, össz bevételem havi 92 000 Ft. Kislányunk 9 hónapos. Erste lakástakarékot fizetek, havi 20 000 Ft-ot. Párom nevén van egy autóhitel, ami havi 25-30 000 Ft. Kérdésem az lenne, hogy egy 8 000 000 Ft-os ház esetén mennyi önerőre lenne szükségünk? A lakástakarék bevonható-e az önerőbe akár most is, ha csak 2017 októberben jár le? Kaphatunk-e szocpolt a kislányunk után, ha a párom nevén van már egy ingatlan, de nem vagyunk házasok? Kaphatunk-e hitelt egyáltalán ilyen feltételek mellett, és ha igen, akkor engem elfogadnak-e adóstársnak?
  Válaszukat előre is köszönöm!

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Dalma!
   A lakástakarékot nem veszik önerőként figyelembe a bankok addig, amíg nem jár le.
   A jogosultság szempontjából meghatározó, hogy milyen típusú ingatlan van a párja nevén és milyen jogcímen szerezte. A kivételekről IDE kattintva tájékozódhat.
   Mivel meglévő gyermek után szeretnék igénybe venni a támogatást, ezért nem feltétel a házasság.
   Hitelfelvételnél a gyedből származó jövedelem is elfogadható kiegészítő jövedelemként az adó főállású jövedelme mellett. Arról, hogy mekkora önerő szükséges és mekkora összegű lakáshitelt tudnak felvenni, Szakértőink előzetes hitelbírálat után tudnak pontos tájékoztatást adni. Ehhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

 • Juhász Szilvia szerint:

  Üdvözlöm!
  Elvált, 4 gyerekes gyesen lévő anyuka vagyok jövedelmi viszonylatban összesen 320 ezer Ft nettó havi bevétellel ez gyes, családi, gyerektartás, egyéb. 2 saját ingatlanom van, egy szocpolos családi ház és egy üdülőtelek, melyet befektetésnek vettem tehermentes, kb. 3 millió a forgalmi értéke. Erre szeretnék a meglévő ház újítására 1.200.000 Ft jelzáloghitelt tetetni, hogy normális körülmények közt ki tudjam adni albérletbe. Nem találtam olyan bankot, amelynél hitelképessé válhatnék pedig sohase voltam bárlistás, és elég nagy értékű saját ingatlanokkal rendelkezek.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Szilvia!
   Egyik bevételi forrása (gyes, családi pótlék, gyerektartás) sem fogadható el a bankoknál önálló jövedelemként, így a nagy értékű ingatlanok ellenére sem oldható meg sajnos a hitelfelvétel.

 • Kőrösi Zoltán szerint:

  Nem látom hol lehetne kitölteni az ajánlatkérést, mert amit kitöltöttem ott. nem engedi BAR listásoknak.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zoltán!
   Sajnos valóban nem lehetséges az ajánlatkérés elküldése. Ennek oka az, hogy jelenleg még nem nyújtható be az igénylés BAR lista esetén. Reméljük néhány héten belül elérhető lesz ez a hitelkonstrukció. Addig is türelmét kérjük.

 • Kőrösi Zoltán szerint:

  Üdvözlöm!
  Azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy én állítólag szerepelek a negatív KHR listán 72 000 Ft-tal, amiről mi nem is tudunk. Ez állítólag 9 éve van így. Az érdekelne, hogy így van-e esélyem bármilyen jelzálog nélküli személyi hitelre? Lányom lenne adóstárs, ha az kell, de ő Gyesen van, viszont a cége fizeti és munkabérként van fel tüntetve, nem tudom, hogy így elfogadják-e őt? Annyi még kb. 1 hónapja dolgozom újra ennek a cégnek, de előtte 6 évig ott dolgoztam.
  Kaphatok valahonnan így hitelt? A nettó bérem 110-120 ezer Ft.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zoltán!
   Jelenleg van egy olyan pénzügyi partnerünk, amelynél BAR listás személy is jelzálog nélküli személyi hitelhez juthat. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványukat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni.

 • ortoné putnoki zsuzsanna szerint:

  Tiszteletem.
  Jelenleg családi pótlékot és gyest kapok, együtt ez 77.850 Ft. A férjem emellett közfoglalkoztatásban dolgozik, az ő minimálbére 71.500 Ft. Elfogadnák így és segítenének-e a hitel felvételében? k
  Kérem válaszoljanak.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Zsuzsanna!
   Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket az esetlegesen felvehető hitelkonstrukciókról!

  • Andók anett szerint:

   Családi pótlék, gyes és árvaellátás összege 110 ezer forint. Kaphatók hitelt?

   • Hitelnet.hu szerint:

    Kedves Anett!
    A családi pótlék, a gyes és az árvaellátás önálló jövedelemként nem fogadható el hitelfelvétel során, így ezekkel a jövedelmekkel sajnos nem oldható meg a hitelhez jutás.

 • Kata szerint:

  Tiszteletem!
  Személyi kölcsönt szeretnénk igényelni. Jelenleg dolgozom, viszont március végén szülök. Ez gond lehet? Amúgy megfelelek minden feltételnek.
  Köszönöm.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Kata!
   Ha a jelenlegi munkaviszonya megfelel a feltételeknek, akkor hitelképes lehet. Személyre szabott, díjmentes hitelajánlatunk megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat!

 • Hajni szerint:

  Használt házra szeretnénk hitelt felvenni. Páromnak rendszeres jövedelme van, ellenben bárlistás. Egy gyermekünk van és őrá kapom a családit meg a gyest. Így kaphatunk hitelt?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Hajni!
   A leírtak alapján sajnos egyikük sem hitelképes. Párja a BAR lista miatt, az Ön esetében pedig az a probléma, hogy gyesre nem vehető fel lakáshitel.

 • Melinda szerint:

  22 éves vagyok, havi jövedelmem gyes: 25.000 Ft, családi pótlék 13.700 Ft, árvasági ellátás 24.000 Ft.
  Azt szeretném kérdezni, hogy ezekre a jövedelmekre kapnék-e személyi kölcsönt? Ha igen, mekkora összeget?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Melinda!
   Az Ön által megjelölt jövedelmeket sajnos nem fogadják el a bankok önálló jövedelemként hiteligénylésnél, így sajnos nem tudunk Önnek segíteni a személyi kölcsön felvételében.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket