Kaphatok lakáshitelt, ha Angliában dolgozom? - Hitelnet.hu

Kaphatok lakáshitelt, ha Angliában dolgozom?

Tisztelt Hitelnet!

Azt szeretném megtudni, hogy mivel Angliában dolgozom, milyen jövedelemigazolást fogadnak el az otthoni bankok, ha elfogadnak bármilyet.

Valamint szeretném megtudni, hogy az alábbi kondíciók mellett reálisan hozzá tudnék-e jutni hitelhez: egy 8 millió forint értékű társasházi lakást szeretnék megvásárolni. Jelenleg 4 millió forinttal rendelkezem, és négy millió forint hitelt szeretnék felvenni 15 éves lejáratra. A jövedelmem nettó 420ezer forint.

Válaszukat előre is köszönöm!
Sándor

Kedves Sándor!

A pénzintézetek külföldi munkaviszony esetén általában idegen nyelvű munkáltatói igazolás formanyomtatványt tudnak adni. Amennyiben nem, akkor elfogadják az adott munkaadó által kiállított igazolást is, melyet hivatalosan magyar nyelvre kell fordíttatni.

Amennyiben a jövedelem folyószámlára érkezik, akkor annak utolsó 3-6 havi kivonatát is csatolni kell. Nem bankszámlára érkező kereset esetén külföldi adóhatóság által kiállított igazolást kérhetnek. Hitelintézettől függően szükség lehet a külföldi munkaszerződésre.

8 millió forint értékű társasházi lakásra 4 millió forint felvételének – az Ön által megadott kereset figyelembevételével – nincsen akadálya. Ahhoz, hogy személyre szóló lakásvásárlási hitelajánlatot tudjunk készíteni Önnek, legyen kedves kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Hitelszakértőink rövid időn belül tájékoztatni fogják a jelenleg elérhető lakáshitelekről, aktuális kamatokról és a várható havi törlesztő részlet nagyságáról!

 

 

 

 

kalkulátor

Babaváró hitel kalkulátor

Akár kamatmentes hitel ingatlanfedezet nélkül

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Utolsó módosítás: 2013. augusztus 08. csütörtök

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

András szerint:

2018-01-12 - 06:13

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Jelenleg Szingapúrban élek 2+ éve és érdeklődnék, hogy ezekkel a feltételekkel kaphatok-e lakáshitelt az Önök bankjától magyarországi lakásvásárlásra és ha igen, akkor milyen feltételek mellett.
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel,
András

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-12 - 14:38

Kedves András!
Magyarországi lakásvásárlási hitel felvételéhez állandó magyarországi lakcím megléte szükséges.
Ennek megléte esetén személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Anikó szerint:

2017-11-27 - 12:44

Külföldön, Angliában dolgozom 6 éve, de szeretnék hazaköltözni, viszont hitelre lenne szükségem az építkezéshez. A kérdésem, hogy van-e rá lehetőség, hogy hitelt vegyek fel otthon, illetve melyik banknál lehetséges ez? Próbáltam utánajárni a neten, de nem találtam banki elérhetőséget.
Köszönöm a választ, Anikó

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-27 - 12:59

Kedves Anikó!
A hitelfelvételhez állandó bejelentett magyarországi lakcímmel szükséges rendelkezni. Amennyiben ez megvan, úgy lehetőség nyílhat angliai munkaviszonnyal is hitelfelvételre. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Éva szerint:

2017-03-31 - 14:44

Üdvözlöm!
Jelenleg Angliában dolgozom, teljes munkaidőben, határozatlan idejű szerződéssel, de szeretnék otthon vásárolni egy lakást vagy kis házat. Érdekelne, hogy milyen lehetőségek vannak, illetve, hogy egyáltalán van-e esély arra, hogy kapjak lakáshitelt vagy lízinget. A Brexit miatt is és azért is bizonytalan vagyok, mert vannak tartozásaim otthon. Két hitelkártya, egy folyószámlahitel és diákhitel is.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Éva

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-31 - 15:04

Kedves Éva!
Lakáshitel felvételéhez magyarországi bejelentett lakcím szükséges. Ha ezzel rendelkezik, kérjük töltse ki online adatlapunkat! Ahhoz, hogy személyre szabottan tudjuk tájékoztatni az elérhető lakáshitelekről, előzetes hitelbírálatot szükséges végezni, melyhez további információkra lenne szükség.

Anita szerint:

2016-11-03 - 11:49

Angol-magyar házaspár vagyunk, a magyar fél is ki lett jelentve magyarországi lakcímről, mivel már nagyon régóta kinn tartózkodik. Szeretnénk Budapesten ingatlant vásárolni hosszútávú vagy rövid távú holiday letting célból. Tudunk-e Magyarországon hitelt felvenni 20%-os önerővel? Mindkét fél vállalkozó jelen pillanatban Angliában, folyamatos jövedelemmel. A hitel elsősorban havi albérlet jövedelemből lenne fedezve. Van erre lehetőségünk? Mik a feltetetlek? A magyar félnek vissza kell jelentkeznie magyarországi lakcímre vagy van más módja is? A hosszútávú cél az, hogy Magyarországra költözzünk előbb-utóbb.
,

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-03 - 12:16

Kedves Anita!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, hogy Szakértőink a további részletek ismeretében személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudjanak adni Önöknek az esetlegesen elérhető lakáshitelekről!

Béla szerint:

2016-08-28 - 19:17

Jó napot!
Nevem Béla. Szeretnék hitelt családi házra igényelni. Mi kell hozzá? Én Angliában élek már 10 éve és maszek vagyok.

Hitelnet.hu szerint:

2016-08-28 - 19:21

Kedves Béla!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, hogy a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják az elérhető lakáshitelekről!

Bernadett szerint:

2015-12-14 - 10:59

Magyar vagyok, főállású anyuka. Angol férjem másfél éve vállalkozóként dolgozik Angliában. Szeretnénk hazaköltözni Magyarországra és egy számunkra megfelelő ingatlanra bukkantunk, ám jelenleg nincsen a megvásárlásához elegendő megtakarításunk. Kb. az összeg 60%-a hiányzik.
Férjem mindenképpen Angliában marad addig, míg minden tartozásunkat lerójuk és egy kis tartalékot is összeszedünk, anyósomék már felajánlották, hogy amikor épp nem utazik másfele munkája miatt, náluk lakhat. A bosszantó dolog az, hogy míg Angliában élünk, a lakásbérleti díjra, rezsire, megélhetésre elmegy havonta annyi pénzünk, amennyiből két-három év alatt vissza tudnánk fizetni a szükséges kölcsönt. Ha hazaköltözünk, ez az összeg minimálisra csökken az angliaihoz képest.
Van olyan magyar bank, amelyik szóba állna velünk?

Hitelnet.hu szerint:

2015-12-14 - 14:01

Kedves Bernadett!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, hogy a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják Önöket az esetlegesen elérhető hitelkonstrukciókról.

Veronika szerint:

2015-11-07 - 15:58

Tisztelt Hitelszakértő,
Én Angliában élek, 7 évet dolgoztam kint, majd egy kis időre hazaköltöztem, de most 3 hónapja újból kint vagyok és folyamatosan dolgozom. Szeretnek felvenni lakásvásárlásra kölcsönt. Önerőből 8 millió forintot tudok befizetni és 15 millió körüli ingatlant szeretnek vásárolni otthon. 7 millió lakáskölcsön felvételén gondolkodom.
Érdeklődnék, milyen lehetőségeim vannak, tudok-e így felvenni kölcsönt és milyen feltételek mellett külföldön bejelentett munkaviszony esetén.
Előre is köszönöm a segítséget!
Tisztelettel: Veronika

Hitelnet.hu szerint:

2015-11-07 - 16:05

Kedves Veronika!
Amennyiben határozatlan idejű munkaszerződése van, akkor már most is igényelhető a kölcsön. 15 milliós ingatlan vásárlásához a 8 millió forint elegendő önerőt jelent. Személyre szóló, díjmentes lakáshitel ajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Péter szerint:

2015-02-16 - 23:24

Tisztelt Hitelnet,
szeretnék érdeklődni a hitelkérelem folyamatáról külföldön munkát vállalóként, teljes munkaidős állásom van Angliában.
Tudnak-e nekem segíteni az igénylésben, illetve információt adni a hitelintézetek felé benyújtandó igazolásokról?
Köszönöm válaszukat
Tisztelettel
Péter

Hitelnet.hu szerint:

2015-02-17 - 09:41

Kedves Péter!
Angliai munkaviszonnyal bankpartnereinknél jelzáloghitel felvételére van lehetőség. Célszerű volna kitöltenie online ajánlatkérő nyomtatványunkat, hogy a részletek ismeretében Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot készíthessenek Önnek.

Olivér szerint:

2014-07-05 - 23:57

Jó napot.
Érdeklődnék, hogy tudnak-e segítséget nyújtani lakásvásárlással kapcsolatban (ügyintézés, stb.)? Én Angliában dolgozom 10 éve, folyamatos munkaviszonnyal. Magyarországon szeretnék lakást vásárolni befektetésnek minimális kezdő résszel. Kezes saját ingatlannal van, ha szükséges (Budapesti ingatlan).
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2014-07-06 - 22:33

Kedves Olivér!
A hiteltanácsadásban és a teljes körű hitelügyintézésben tudunk Önnek segíteni irodáinkban mindezt természetesen díjmentesen. Online ajánlatkérését követően Szakértőink tájékoztatni tudják az angliai munkaviszony esetén szükséges jövedelemigazolásról, az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő lakáshitelekről, valamint a hitelfelvétel menetéről!

Zoltán szerint:

2013-01-30 - 09:05

Angliában dolgozom negyedik éve. Házat vásárolnék Magyarországon. A jövedelmem kb. 400.000 Ft. Szerződéses munkám van, határozatlan idejű. 5 millió Ft-ra volna szükségünk. Élettársam gyesen van. Van-e mód hitelfelvételre otthon???
Köszönettel: Zoltán

Hitelnet szerint:

2013-01-30 - 09:08

Kedves Zoltán!
Angliai munkaszerződés esetén is van lehetőség arra, hogy magyarországi házvásárláshoz hitelt vegyenek fel. Ehhez önerő is szükséges. Azt javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat, s bővebb információk birtokában személyre szóló, díjmentes lakáshitel ajánlatot tudnak készíteni Önöknek Hitelszakértőink.

Barna szerint:

2013-01-16 - 11:03

Üdv!
Jelenleg még Németországba dolgozom, német egyéni munkavállalóként, és otthon szeretnék lakáshitelt felvenni. Kérdésem az lenne, hogy a német kereseti igazolást elfogadják-e Magyarországon, és hogy szükséges-e belefizetni, pl. 25%-ot?

Hitelnet szerint:

2013-01-16 - 11:06

Kedves Barna!
A hivatalos németországi kereset elfogadható lakáshitel felvételénél.
Saját erő szükséges a lakásvásárláshoz, ennek mértéke több tényezőtől függ. Javasoljuk, hogy töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat, s Szakértőink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről!

Zsolt szerint:

2012-12-01 - 14:51

Jó napot.
Szeretnék érdeklődni, hogy Spanyolországban kezdtem el dolgozni és a keresetem 920 euró nettó! A kérdésem az lenne, hogy vennék egy házat, melynek értéke 5.700.000 és én 2.000.000-val tudnék beszállni!! Azaz kellene 3.700.000 kölcsön és a ház lenne a fedezet!! A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e? Illetve hány hónap munkaviszony kell hozzá és milyen papírok!!

Hitelnet szerint:

2012-12-03 - 11:02

Kedves Zsolt!
Mivel az ingatlanfedezettség nem csak a vásárolandó ház értékén és a rendelkezésre álló saját erő összegén múlik, hanem döntő a megvásárolni kívánt ház terület elhelyezkedése, valamint az igénylő jövedelmi helyzete – nemcsak a bevétel, hanem a rendszeres kiadások is – ezért ennyi információ alapján nem tudunk pontos választ adni kérdésére A finanszírozási arányokra vonatkozó jogszabályt tekintve azonban elvileg elérhető lehet a 3,7 milliós lakáshitel.
A hitelfelvételhez a jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapos munkaviszonyt kell igazolni, de néhány bank előírja, hogy minimum 1 éves folyamatos munkaviszonya legyen az igénylőnek, ami akár két munkahelyről is származhat. Emellett fontos, hogy nem lehet próbaidőn.
Külföldi munkaviszony esetén 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolást, bankszámlára érkező jövedelem esetén utolsó 3 havi számlakivonatot, esetleg a külföldi munkaszerződés bemutatását, s mindezek magyarra fordítását kérheti a hitelintézet.
Javasoljuk, hogy ajánlatkérő adatlapunk kitöltésével kérje személyre szóló díjmentes hitelajánlatunkat, s ezt követően Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető lakáshitelekről!

László szerint:

2012-08-18 - 17:27

Üdvözlöm!
Én külföldre járok dolgozni,bottani alkalmazásban vagyok, ott adózom stb. már több éve.
Kaphatok-e Magyarországon lakáshitelt?

Hitelnet szerint:

2012-08-21 - 06:23

Kedves László!
Külföldön szerzett jövedelemmel is igényelhető lakáshitel hazai pénzintézetnél. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Szakértőink a részletek ismeretében tájékoztatni fogják Önt az elérhető lakáshitelekről.

Bernadett szerint:

2012-07-13 - 22:09

Tisztel Hölgyem/Uram!
Külföldön élő 22 éves magyar vagyok. A fizetésem éves szinten (adózás előtt) £15000 (adózás után is) 14000£ fölött van. Viszont nemrég álltam csak munkába ennél a munkáltatónál. Azonban 18 éves korom óta (mióta kint vagyok) mindig volt munkám.
Szeretnék egy házat venni Magyarországon. Azonban tudom, hogy az épület és a telek nem kerülne túl sokba (circa 5 millió). Milyen lehetőségeim lehetnek, hogy megvehessem? Rövid lejáratú hitelben gondolkoztam (maximum 5-10 év). Eddigi megtakarításom kb. 4500£.
Mit/ milyen feltételeket kellene teljesítenem?
Köszönettel:
Bernadett

Hitelnet szerint:

2012-07-14 - 05:51

Kedves Bernadett!
Külföldi jövedelmet is elfogadnak a hazai pénzintézetek hitelfelvétel során. A jelenlegi munkahelyen azonban meg kell lenni legalább a 3 hónapos munkaviszonynak.
A megvásárolni kívánt ház forgalmi értékének meghatározott hányada vehető fel hitelként. A finanszírozási összeg függ az adott ingatlan földrajzi elhelyezkedésétől, az igénylő jövedelmi helyzetétől, stb. Hogy pontosan meg tudjuk mondani a felvehető lakáshitel összegét, előzetes hitelbírálatot kell végeznünk. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Szakértőink ezt követően ismertetni fogják a lehetőségeket!

Mónika szerint:

2012-06-24 - 06:16

Szeretnék információt kapni arról, hogy hogyan tudnék hitelt felvenni, ha házat akarok vásárolni Magyaroroszágon?
Én Canadában élek, dolgozom mar 15 éve. Szeretnék a családomnak otthon segíteni, hogy házhoz jussanak. Milyen papírokra van szükség ahhoz, hogy ez megvalusóljon?
Előre is köszönöm a válaszukat!
Tisztelettel,
Mónika

Hitelnet szerint:

2012-06-24 - 06:27

Kedves Mónika!
Külföldön szerzett jövedelemmel is van lehetőség lakáshitel igénylésére. Ha alkalmazottként dolgozik, akkor munkáltatói igazolást kell kitöltetnie. Bankszámlára érkező munkabér esetén általában az utolsó 3 havi bankszámla kivonatot kell mellékelni. Ezen kívül szükség van személyes okmányokra, a megvásárolni kívánt ingatlanra kötött adásvételi szerződésre, az ingatlan vonatkozásában be kell nyújtani a tulajdoni lapot, melyen széljegyben már ott szerepel a vevő tulajdonjog bejegyzési kérelme, családi ház esetén földhivatal által kiadott térképmásolat, illetőleg egy alaprajz szükséges. Az angol nyelvű dokumentumokat hivatalosan magyarra fordítva kell mellékelni.
Magyarországon a megvásárolni kívánt ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-a adható, tehát önerőre is szükség van. A lakáshitelt forint alapon nyújtják a bankok. Az átfutási idő körülbelül 1 hónap.
A hitelt nem a vevő kapja meg, hanem közvetlenül az eladónak utal a bank.
Személyre szóló díjmentes lakásvásárlási hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Szakértőink tájékoztatni fogják a kamat mértékéről, a várható törlesztő részlet összegéről és a járulékos költségekről.
További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések