Így kaphat lakáshitelt aki BAR listás! - Hitelnet.hu

Így kaphat lakáshitelt aki BAR listás!

Jóllehet a CSOK-ra való jogosultságot a negatív tartalmú lista nem zárja ki sem új, sem használt lakásra igényelt CSOK esetén, során azonban a bankok vizsgálják az igénylők státuszát és negatív információ esetén a hitelkérelmet elutasítják. Hogyan juthat lakáshitelhez az, aki egy korábbi mulasztás vagy múltbeli kezességvállalás miatt BAR listán szerepel?

Negatív tartalmú KHR

Negatív tartalommal azon hitelfelvevők adatait rögzítik a rendszerben, akik törlesztési kötelezettségeiknek a mindenkori értékét meghaladóan, folyamatosan több mint 90 napon keresztül nem tettek eleget. A rendszer szintén negatív eseményként tartja nyilván a bankkártyával való visszaélést, valamint a pénzügyi intézménnyel történő szerződéskötés során valótlan adatot közlését vagy hamis dokumentum benyújtását.

A Központi Hitelinformációs Rendszer megkülönbözteti az élő és lezárt mulasztásokat. Előbbi esetén az ügyfél aktív, utóbbi esetben passzív státuszban szerepel.

BAR listával?

A bankok a során nem tesznek különbséget az alapján, hogy az adós, adóstárs önhibáján kívül – például egy jóhiszemű kezességvállalás miatt – vagy egyéb okból került BAR listára. Így a legtöbb hitelintézetnél a negatív tartalmú KHR kizárja lakáshitel felvételének lehetőségét.

Hogyan igényelhető lakáshitel esetén?

A bankok hitelezési gyakorlata alapján negatív BAR lista esetén, kétféle módon juthatunk lakáshitelhez:

Bankpartnereink egyikénél van lehetőség lakáshitel igénylésére akkor, ha KHR státuszunk passzív, s a tartozás a benyújtásától számított legalább 6 hónapja rendezett.

Másik megoldás az lehet, ha a célingatlanban ugyan tulajdonjogot szerzünk, tehát mi leszünk a lakástulajdonosok, de nem mi töltjük be az adós, adóstárs szerepét, csupán zálogkötelezettként veszünk részt a hitelügyletben. A pénzintézetek egyikénél ugyanis nem kizáró ok, ha a szerepel a KHR rendszerben. A jövedelmével nem felel a hitel visszafizetéséért, ő az ingatlanfedezetet biztosítja.

A házastársat adóstársként kötelező bevonni, tehát ha a házaspár egyik tagja BAR listás, akkor sajnos a másik fél sem töltheti be az adós szerepét. Ilyen esetben megoldást esetleg a szülők adós-adóstárként való bevonása jelenthet. A későbbiekben – ha a negatív tartalmú információ törlésre került a KHR rendszerből – lehetőség nyílhat az ingatlantulajdonosok adósként történő bevonására, valamint – ha a leendő adósok jövedelmi helyzete lehetővé teszi – a korábbi adósok hitelügyletből való kilépésére. Így elkerülhető, hogy a szülők egy életre elkötelezzék magukat gyermekük lakásvásárlása miatt.

KHR lista lekérdezése

Ha nem tudjuk biztosan, hogy egy korábbi mulasztás miatt adataink szerepelnek-e még a Központi Hitelinformációs Rendszerben, akkor ennek a hitelintézeteknél ingyenes, úgynevezett Ügyféltudakozvány lekérésével nézhetünk utána.

kalkulátor

Babaváró hitel kalkulátor

Akár kamatmentes hitel ingatlanfedezet nélkül

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Utolsó módosítás: 2016. június 16. csütörtök

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Zsanett szerint:

2019-09-05 - 13:08

Jó napot!
Olyan kérdésem lenne, a párom már egy éve tisztázta a tartozását, de a khr listán még fenn van elvileg.
Van így lehetőség hitelfelvételre, lakásvásárlásra?

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-06 - 08:05

Kedves Zsanett!
Fenti esetben is megoldható lehet a lakásvásárlási hitel. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Zoli szerint:

2019-08-27 - 22:50

Szeretném megkérdezni, hogy lakáshitel törlesztő részlet elmaradásom volt, 2 havi kb. 150.000 Ft, és emiatt kerültem a Bár listára, most már rendeztem az elmaradást.
Akkor mennyi idő, mire törölnek a Bár listáról?
Válaszukat előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-28 - 08:14

Kedves Zoli!
Információink szerint 1 év, de pontos tájékoztatást az érintett hitelintézet tud Önnek adni.

Vivien szerint:

2019-08-06 - 09:44

Ez szép, de még mindig nem tudom, hogy passzív BAR listával melyik bankhoz forduljak csok hitel miatt.
Választ előre köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-12 - 12:30

Kedves Vivien!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Margit szerint:

2019-07-16 - 13:21

Tisztelt Hitelnet!
Nem értem, ha valaki kifizeti az adósságát egy pénzintézet felé, miért kell bárlistán maradnia. Hiszen rendezte tartozását. Ez a passzív egy éves díszelgés egy felesleges döntés, felesleges adminisztrációs intézkedés. Mintha bölcsődében élnénk felnőttként a 21. században. Igen tudom, meg van rá az ilyen-olyan magyarázat, ami nem nagyon meggyőző.
Üdvözlettel.
Margit

Szilvia szerint:

2019-06-12 - 11:49

Jó napot kívánok!
Tavaly kifizettem a fennálló providentes tartozásomat az intrum behajtónak. Április 30-án történt a teljesítés. De még mindig szerepel passzív státuszként a KHR listán.
Illetve engedményezésssel az OTP faktoringnak is befizettem a tartozásoma,t ott engedménnyel törlesztettem. Június 16-án történt a teljesítés. Tudom, így 5 évig fenn maradok a passzív listán. Viszont nincs rá mód, kérelem. Méltányossági kérelem, amivel megoldható, hogy méltányosságból engedjék el további 4 évet, vagyis töröljenek a rendszerből? 30 évesek vagyunk férjemmel, van egy kislányunk, szeretnék közös házat, ahol el tudnánk kezdeni az életünket.
Köszönöm szépen a segítséget.

Hitelnet.hu szerint:

2019-06-12 - 12:58

Kedves Szilvia!
Ilyen méltányossági lehetőségről sajnos nincs információnk.

Klaudia szerint:

2019-02-25 - 09:45

Jò napot!
Szeretnék érdeklődni. Én aktív BAR listán vagyok sajnos. Lehetséges a lakáshitel? Már 2 éve van legalább a hitelem provident.

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-12 - 13:16

Kedves Klaudia!
Aktív BAR lista esetén bankpartnereinknél nincs lehetőség lakáshitel felvételére.

Rozália szerint:

2019-02-21 - 19:16

T. Hitelnet!
Írja, hogy BAR listán szereplők kétféleképpen juthatnak lakáshitelhez. Írja továbbá, hogy bankpartnereik egyikénél passzív BAR esetén – amely a hitelkérelem benyújtásától számított legalább 6 hónapja rendezett – kapható lakáshitel.
Kérem, hogy írja meg melyik ez a bank, mert szeretném felvenni velük a kapcsolatot.
Köszönettel:
Rozália

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-22 - 09:50

Kedves Rozália!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Angéla szerint:

2019-02-05 - 17:08

Jó napot!
Passzív báron vagyok, mert a tőkét kifizettem a banknak, a kamatot visszont kérelemmel elengedte a bank. 2020 08. hónapban fog letelni az 5 év. 3 kiskorú gyerekre szeretnénk felvenni a csokot, a 10-15+3 milliót, épitkeznénk. Páromnak semmi hitele, tartozása, hitelkártya nincsen.
Hogy tudnák ezt megoldani vagy melyik bankhoz fordulhatnánk?
Köszönöm válaszát.
Tisztelettel.
Angéla

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-11 - 11:44

Kedves Angéla!
Ez esetben bankpartnereink egyikénél nyílhat lehetőség a hitelfelvételre. Támogatott lakáshitel lévén legalább 1 év passzív státusz szükséges.
További, személyre szóló díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitel- és CSOK ügyintézést is!

Rozália szerint:

2019-01-26 - 19:19

Tisztelt Cím!
A fiam passzív BAR listán szerepel 700 ezer Ft CHF elszámolasú személyi kölcsöne miatt.
Kérem szíveskedjenek tájékoztatni arról, hogy 2 éve passzív BAR listán lévő, munkaviszonnyal, jövedelemmel és önerővel rendelkező személynek lakásvásárlasi célra melyik bank nyújt kölcsönt?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-28 - 10:59

Kedves Rozália!
Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket!

V-né szerint:

2019-01-08 - 14:17

Üdvözlöm.
Olyan kérdésem lenne, hogy férjemmel mindketten bárlistán szereplünk. Most rendezzük kifizetni egybe a tartozásunkat. Ha ez megtörtént, 6 hónap elteltével igényelhetnénk a csok-ot?

Hitelnet.hu szerint:

2019-01-09 - 08:17

Kedves Asszonyom!
A CSOK jogosultságot nem zárja ki a negatív tartalmú BAR lista. CSOK-ra így is jogosultak lehetnek, ha kölcsönt nem kívánnak felvenni.

Zsuzsa szerint:

2018-12-12 - 12:41

Fiam és felesége szeretne egy használt ingatlant vásárolni Nyergesújfalun. Esztergomban a fiam nevén van egy fél rész családi ház, mely 260 m2, de sajnos jelzáloggal terhelt, amiből 1M Ft deviza alapú és kb. még 1,5- 2M forint alapú. A deviza alapút most sikerülne kedvezményesen az OTP Faktoringnál visszafizetni és a házat szeretnénk eladni, már meg is van hirdetve 29,5M forintért. A megvásárolni kívánt ingatlan 8M Ft, melyre 20 százalék önerőt tudnánk biztosítani. Fiamék keresete sajnos nem átlag feletti, mindketten több éve azonos munkahelyen dolgoznak, tisztán a kettőjüké kb. 350- 400 ezer, de a feleség nevén még pár százezer személyi kölcsön törlesztés van. Nagyon sürgős lenne egy olyan bank kínálatát megismernünk, amely így is hitelezne és a meglévő ingatlan eladása után a teljes kölcsönt visszafizetnénk. Az Önök közreműködését mindenképp igénybe vennénk, ha kell a tatai központjukba személyesen is el tudnánk menni.
Nagyon bízom valamilyen számunkra pozitív megoldási javaslatukba! Mielőbbi válaszukat várom!
Tisztelettel.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-12 - 15:07

Kedves Zsuzsa!
BAR lista esetén Bankpartnereink egyikénél nyílhat lehetőség lakáshitel felvételére, de csak abban az esetben, ha a korábbi mulasztás már visszafizetésre került és a visszafizetés óta eltelt legalább 6 hónap. Az aktív BAR lista sajnos kizáró ok minden pénzintézetnél.

Andrea szerint:

2018-11-26 - 12:10

Szeretném megtudni, hogy van-e esélyem hitelt felvenni használt lakás vásárlásra? Passzív Khr-es vagyok. Februárban megy le az 1 évem. Már 2 éve dolgozom rendesen.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-26 - 12:55

Kedves Andrea!
Legalább 6 havi passzív KHR esetén is van már lehetőség lakáshitel felvételére némely bankpartnerünknél. Ha 1 év után törlésre kerül a negatív információ, minden hitelintézhetnél újra hitelképes lehet. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Miklós szerint:

2018-11-19 - 17:59

Saját cégemnek ügyvezetője vagyok. Passzív bárlistás. Jövő évben akarok Csok+10 millió hitelt. Januárban lesz meg a lezárt évem.
A kérdésem az, hogy van-e lehetőségem rá?
Előre is köszönöm a választ.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-21 - 09:18

Kedves Miklós!
A KHR listát a CSOK miatt nem, csak a hitelfelvétel miatt vizsgálják a bankok. Az aktív és passzív KHR státusz minden hitelintézetnél kizáró okot jelent, kivéve bankpartnereink egyikét, ahol legalább 12 havi passzív KHR státusz esetén már lehetőség nyílhat a hitelfelvételre. Ha 12 hónap után törlésre kerülnek adatai a rendszerből, akkor minden banknál működhet a hitelfelvétel. Ha nem, akkor egy bank jöhet szóba, amelyik vizsgálja azt is, hogy milyen típusú és mekkora összegű hitel miatt került a negatív adatbázisba és mennyi idő után került lezárásra az ügylet. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

Margit szerint:

2018-11-04 - 09:27

Lakásvásárlási hitelt szeretnék felvenni. Nem vagyok fenn a BAR listán. Viszont a férjem passzív KHR-es.
Kérdésem, melyik bank ad hitelt ilyen esetben? Vagy milyen lehetőség van más megoldásra?

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-06 - 10:48

Kedves Margit!
Amennyiben férje passzív KHR státusza legalább 6 hónapja fennáll, úgy bankpartnereink egyikénél megoldható lehet a hitelfelvétel. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Zsolt szerint:

2018-11-03 - 12:59

2016-ban kifizettem a hitelem, de szerepelek a KHR-ben. Holnap kaphatok lakáshitelt? Rendeződött az anyagi helyzetem, jó a fizetésem.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-06 - 09:57

Kedves Zsolt!
Legalább 6 havi passzív KHR esetén már megoldható lehet lakásvásárlási hitel felvétele bankpartnereink egyikénél. Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Gyula szerint:

2018-08-15 - 11:50

Üdv.
Szeretném megtudni melyik bank ad lakáshitelt passzív BAR esetén?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-15 - 14:48

Kedves Gyula!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további információk ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető lakáshitelekről. Feltétel a legalább 6 havi passzív státusz. A pozitív hitelbírálat nem automatikus, meghatározó, hogy mekkora összegű és milyen típusú kölcsön miatt került korábban a negatív adatbázisba.

Csabi szerint:

2018-08-01 - 09:36

Üdvözletem.
Megtudhatnám melyik az a bankpartnerük egyike, amelyik ad passzív bárosnak lakáshitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2018-08-01 - 14:36

Kedves Csabi!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják!

Csabi szerint:

2018-07-22 - 13:44

Üdvözlöm.
Van egy kedvezményesen kifizetett tartozásom, amit 2 éve rendeztem, mivel kedvezményes, így még 3 évig leszek passzív KHR-es. Illetve van még egy 7 hónapja teljes összegben kifizetett tartozás.
Van lehetőségem lakáshitelhez folyamodni?
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-23 - 06:18

Kedves Csabi!
Legalább 6 hónapja rendezett tartozás esetén van már lehetőség lakáshitel felvételére bankpartnereink egyikénél. Kérjük, töltse ki online adatalapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt.

Margó szerint:

2018-07-13 - 13:32

Férjem és én aktív Bar listán vagyunk, de szeretnénk venni egy kis házat. Van egy kis önerőnk, de még három millióra lenne szükségünk.
Van rá bárhol lehetősség? Mi már negyvenen túliak vagyunk.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-13 - 13:40

Kedves Margó!
Aktív BAR lista esetén bankpartnereinknél nem oldható meg lakáshitel felvétele, így sajnos nem tudunk Önöknek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Hajni szerint:

2018-07-13 - 11:11

Hitelt szeretnék felvenni, rendelkezem rendszeres jövedelemmel.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-13 - 11:16

Kedves Hajni!
Lakáshitel felvételére BAR lista esetén akkor van lehetőség, ha a korábbi mulasztás legalább 6 hónapja rendezett. Erről bővebben fenti bejegyzésünkből tájékozódhat.
Ha személyi hitelt szeretne felvenni, kattintson IDE, ahol a “Tovább a Bankhoz” gombbal tudja jelezni hiteligényét!

Mária szerint:

2018-07-12 - 05:49

Szeretném a gyermekemtől megvásárolni a családi házat, amelynek hitelét az OTP Faktoring kezel.
Kérdésem, milyen mód és lehetőség van erre a tranzakcióra, ha én KHR listás vagyok. A ház részletét a fiam rendszeresen fizeti.
,

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-12 - 05:52

Kedves Mária!
Negatív tartalmú KHR esetén sajnos nincs lehetőség lakáshitel felvételére egyik pénzintézetnél sem.

Piroska szerint:

2018-07-05 - 06:30

Jó napot!
A kérdésem az lenne, hogy férjemmel igényeltünk a csok mellé lakáshitelt, de én báros vagyok, ő viszont nem. A takarékszövetkezetben azt mondták, nem baj, ha van egy adóstársunk. Már beadtuk a papírokat, de bizonytalanok vagyunk.
Mi a véleménye?

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-05 - 06:40

Kedves Piroska!
Irodánk takarékszövetkezeti lakáshiteleket nem közvetít, így a takarékszövetkezet által támasztott követelményekről sajnos nincs információnk.

Luca szerint:

2018-05-29 - 10:50

Üdvözlöm.
Párommal még nem vagyunk házasok, de szeretnénk összeházasodni.
Mennyi időnek kell eltelnie, hogy házasokként tudjuk igényelni használt lakás vásárláshoz a csok-ot? 2 gyerekünk van, és szeretnénk majd egy harmadik gyereket.
Vannak már házak amiket néztünk. 70-80 négyzetméter, így erre 2.2 millió Ft járna.
Ahhoz, hogy 2 millió 750 ezer Ft-ot kapjunk 90 négyzetmétertől nagyobb alapterületűnek kell lennie a háznak?
Köszönöm szépen válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-29 - 15:08

Kedves Luca!
Amint házasok, már jogosultak lehetnek vállalt gyermek után megelőlegező CSOK-ra.
2.750.000 Ft összegű CSOK 4 gyermek esetén igényelhető. Ebben az esetben a vásárolandó használt lakóingatlan minimális hasznos alapterületének a 70 m2-t kell elérni.

László szerint:

2018-05-11 - 16:17

Üdvözlöm!
Én lakáshitelt szeretnék felvenni! Faktoromnál régi tartozásom 1,5 éve megegyezéssel rendeztem, de most szembesültem vele, hogy 5 év a passzív státusz!
Mit tudna esetleg ajánlani?
Előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-12 - 04:13

Kedves László!
Bankpartnereink egyikénél legalább 6 hónapja fennálló passzív KHR esetén már lehetőség nyílhat lakáshitel felvételére. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni.

Tímea szerint:

2018-04-16 - 13:41

Üdv.
A kérdésem az lenne, hogy egyedülállóként 3 gyerekkel megkaphatom-e a csokot úgy, hogy nem én vennék fel hitelt a megvásárolandó házhoz, hanem egy hozzátartozóm. 50 százalékban lennek tulajdonos.

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-17 - 04:10

Kedves Tímea!
A célingatlanban a támogatott személynek – jelen esetben Önnek – 100% tulajdonrészt kellene szereznie.
Nem támogatott személy hiteladós csak a három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatásával érintett kölcsönszerződés adóstársa lehet, amely új építésű lakóingatlan vásárlásához és új lakóház építéséhez vehető igénybe.

Maja szerint:

2018-04-15 - 13:01

Üdvözlöm.
Használt lakást szeretnénk vásárolni. 2 gyerekünk van, most fogunk összeházasodni. Szeretnénk még 1 gyereket. Én jelenleg gyeden vagyok. (Szeptemberben fogok visszamenni dolgozni.) Páromnak bejelentett munkaviszonya van, de 4 órában van bejelentve.
Van lehetőségünk így igénybe venni a csok-ot?
Milyen lehetőségünk van?
Én kapom az adókedvezményt és a családi pótlékot.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-15 - 15:16

Kedves Maja!
A leírtak alapján van lehetőségük CSOK igénylésre. Mivel korábbi munkaviszonya jelenleg is fennáll, információink szerint ki tudja adni Önnek az OEP a jogosultsághoz szükséges TB jogviszony igazolást. Férje részére szintén, mivel a 4 órás bejelentés is keletkeztet TB jogviszonyt. Az igényléshez egyébként elegendő, ha legalább egyikük rendelkezik a legalább 180 napos TB jogviszonnyal. A további jogosultsági feltételekről IDE kattintva tájékozódhatnak.

Roland szerint:

2018-04-09 - 20:46

Bankpartnereink egyikénél van lehetőség lakáshitel igénylésére akkor, ha KHR státuszunk passzív, s a tartozás a hitelkérelem benyújtásától számított legalább 6 hónapja rendezett.
Üdv!
Ennek a partner kellene a neve!
Köszönöm

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-10 - 05:20

Kedves Roland!
Tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Mariann szerint:

2018-04-04 - 20:09

Üdvözlöm.
Használt lakást szeretnénk venni. 2 gyerekünk van, és szeretnénk még 1 gyereket. A ház amit néztünk, 3,5 millió. 90 nm, 2 szobás, konyha, fürdőszoba, konvektoros és 1 kandalló található benne. Elvileg így 2,2 millió Ft-ot kapnánk. Házasságban élünk. Párom és én is aktív KHR listán szereplünk. Nem saját hibánkból, de ugye ezt a bank nem nézni.
Van arra lehetőségünk, hogy valamilyen formában hitelt vegyünk fel? Jelzáloghitelt tudunk felvenni a vásárolni kívánt ingatlanra? Van valamilyen megoldás erre?
Apukám tudna eljönni adósnak, kezesnek vagy akkor már nem tudjuk igényelni a szocpolt?
Köszönöm Válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-05 - 05:07

Kedves Mariann!
Aktív KHR esetén sajnos semmilyen hitellehetőséget nem tudunk Önöknek javasolni. Ez a státusz minden hitelintézetnél kizáró ok. Édesapja adóstársként történő bevonása sajnos nem jelentene megoldást ebben a helyzetben.

Attila szerint:

2018-04-04 - 07:21

Üdvözlöm.
Én 7 hónapja vagyok passzív bárlistás.
Melyik bank ad lakáshitelt, mert azt írják 6 hónap passzív bárlistával kaphatok hitelt.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-04 - 15:50

Kedves Attila!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Péter szerint:

2018-03-16 - 15:40

Üdvözlöm!
Az után érdeklődnék, hogy házat szeretnénk venni, és érdekelne, hogy van-e rá mód? Jelenleg 250-300E/hó a jövedelmem, a feleségemnek 120-150E, viszont Ő aktív báros. A fiam most váltott munkahelyet, de neki is 150E körül van a havi átlaga. Van 2 kiskorú gyermekünk, akik után még nem igényeltünk semmit, de a harmadik (a már említett) gyermek is velünk lakik. Önerőnek tudnék még hozni a cégnél félretett 1-1,5M Ft-ot.
Kérdésem az lenne, hogy már négy éve fizetünk havi 140E/hó albérletet, nincs-e mód arra, hogy a sajátunkat fizessük?
Üdvözlettel: Péter

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-17 - 13:28

Kedves Péter!
Aktív BAR lista esetén sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre. Felesége nem hagyható ki a hitelügyletből, mivel a házastárs bevonása kötelező. Vagyonjogi szerződéssel ugyan ki lehetne hagyni őt, de a hitelintézetek ilyen esetben is lekérdezik az igénylő házastársának adatait is a KHR-ben és ha az illető negatív információval szerepel, az sajnos kizáró ok.
Egyetlen megoldásként a lakáslízinggel történő finanszírozást tudjuk javasolni. Erről bővebben ITT olvashat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Gyöngyi szerint:

2018-02-19 - 21:32

Jó napot kívánok.
Érdeklődnék, hogy 2018. 03. hónapban kifizetjük az adósságot az OTP faktoringnak és az lenne a kérdésem, hogy lakást szeretnénk venni, mikor tudnánk felvenni lakáshitelt és melyik banknál és milyen feltételekkel? Páromnak 2 éves munkaviszonya van és a kettőnk jövedelme 300 ezer körül van. Erre mennyi lakáshitelt kaphatnánk?

Hitelnet.hu szerint:

2018-02-20 - 10:30

Kedves Gyöngyi!
Amennyiben teljesítéssel zárul az ügylet, úgy további 1 évig, ha megegyezéssel vagy vesztességgel, akkor további 5 évig szerepelnek adataik negatív tartalommal a Központi Hitelinformációs Rendszerben. Ez azt jelenti, hogy a pénzintézetek többségénél egyelőre sajnos nem lesznek hitelképesek. Legkorábban a lezárást követő 6 hónap után nyílhat lehetőségük lakáshitel igénylésére bankpartnereink egyikénél. Ha eltelik a 6 hónap a lezárás után, akkor tudnak Szakértőink Önöknek személyre szabott, konkrét tájékoztatást adni, amihez majd online adatlapunk kitöltésére lesz szükség.

Zsanett szerint:

2018-01-30 - 09:15

Tisztelt Hitelnet!
Volt házastársam révén folyószámlahitel, illetve lakáshitel tartozás miatt kerültem KHR listára. Előbbiből 2015. október, utóbbi végett 2017. január óta “ketyeg” az 5 év (mindkét esetben részleges megfizetés történt, a többit elengedték). Diákhitel tartozás volt még, a teljes összeg megfizetésre került 2017. októberben.
Jól értem, hogy az első kettőre a fél év teljesült, a diákhitel kapcsán kell kivárni a 6 hónap passzivitást, és ez esetben jelenlegi férjemmel kaphatnánk lakáshitelt olyan formán, hogy én lennék az adóstárs?
Válaszukat köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-30 - 12:14

Kedves Zsanett!
Ha a korábbi tartozás legalább 6 hónapja rendezett (6 havi passzív KHR státusz), akkor Bankpartnereink egyikénél lehetőség nyílhat hitelfelvételre. A pozitív hitelbírálat e feltétel teljesülése esetén sem automatikus, a bank vizsgálja, hogy az adós, illetve adóstárs hány ügylet vonatkozásában és mekkora összeg miatt szerepel a negatív adatbázisban.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Krisztina szerint:

2018-01-25 - 14:16

Jó napot kívánok!
A kérdésem a következő lenne! Párom aktív báros volt, de két hónapja rendezte a tartozását! Szeretnénk a 10+10-el építkezni!
A kérdésem az lenne, hogy a csokos hitelnél is lehet 6 hónap után hitelkérelmet benyújtani vagy meg kell várni az 1 évet!?
Köszönöm a válaszát.
Üdvözlettel: Kriszti

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-25 - 15:45

Kedves Kriszti!
A 10 milliós CSOK-hoz kapcsolódó kamattámogatott lakáshitel igénylése legalább 12 hónapja rendezett tartozás esetén lehetséges, tehát meg kell várni az 1 évet.

Bálint szerint:

2017-11-23 - 17:47

Üdvözlöm!
Afelől érdeklődnék, hogy mely Bankpartnerüknél lehet lakáshitelt igényelni Passzív KHR esetén? (6 hónap letelte után)

Hitelnet.hu szerint:

2017-11-24 - 09:03

Kedves Bálint!
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Andrea szerint:

2017-10-18 - 07:10

Tisztelt Hitelnet!
Az lenne a kérdésem, ha 2016.11.21.-én kifizettem a fennálló tartozásomat, az egy év letelte után körülbelül mennyi idő, míg törölnek a KHR listáról?
Válaszát előre is köszönöm!
Andrea

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-18 - 11:01

Kedves Andrea!
Amennyiben teljesítéssel zárult a hitelügylet, úgy információink szerint egy-két napon belül megtörténik a törlés az egy év elteltét követően. Megegyezéssel, veszteséggel lezárt ügylet esetén a lezárástól számított további 5 évig látható a negatív információ a rendszerben.

Tünde szerint:

2017-09-14 - 20:52

Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy mégis melyik bankintézet az, ahol a házastárs aktív bar listáját nem veszik figyelembe lakáshitel esetén? Önerő és megfelelő jövedelem rendelkezésre áll a hitelfelvételhez!
Köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-09-17 - 04:48

Kedves Tünde!
Mit ahogy fenti cikkünkben is olvasható, BAR lista esetén csak akkor van lehetőség lakáshitel felvételére, ha az adós vagy adóstárs BAR státusza legalább 6 hónapja passzív, vagy ha az aktív BAR listás igénylő és házastársa csak ingatlantulajdonosként, mint zálogkötelezett vesz részt a hitelügyletben és az adós szerepét már személy vállalja.
Ha a két lehetőség közül valamelyik megoldható, kérjük, keresse Szakértőinket a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodában.

Gergő szerint:

2017-08-15 - 06:06

Jó napot kívánok!!
Diákhitelt vettem fel még 2007-ben. A törlesztést változó összegben azóta is fizettem, fizetem (jelenleg havi 10 ezer Ft – lassan két éve ebben az ütemben). Párommal bankban jártunk lakásvásárlás céljából amikor kiderült, hogy BAR-listás vagyok élő státusszal, mintha nem is fizetném egyáltalán. Mondanom sem kell én meglepődtem, nem tudtam róla. A bankban azt mondták, ha fizetem, akkor passzív státuszú kellene, hogy legyek.
Amíg van diákhitelem sosem lehet saját házam?
Válaszukat köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-15 - 06:15

Kedves Gergő!
Az úgynevezett Saját hiteljelentés lekérésével a Diákhitel központtal tud egyeztetni KHR státuszát illetően.
Fenti bejegyzésünkből tájékozódhat, hogy negatív tartalmú KHR esetén milyen lehetőség van a lakásvásárlás banki hitellel történő finanszírozására.

Károly szerint:

2017-08-10 - 05:32

Bárlistás vagyok. Lakásvásárlásra kellene hitel.

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-10 - 05:45

Kedves Károly!
Fenti bejegyzésünkből tájékozódhat a BAR listások lakáshitel lehetőségeiről.

Kriszti szerint:

2017-06-22 - 11:00

Olyan bankot keresek, aki passzív bárlistásoknak is ad esetleg hitelt ingatlanvásárlásra. A kezdő pénzem meg van hozzá és a Csokot is igénybe tudom venni. Próbálkoztam pár banknál, mire kiderült miért utasítanak el.
Ha tudnak bármilyen tanácsot adni, azt szívesen fogadom.
Várom válaszukat.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-23 - 04:59

Kedves Kriszti!
Passzív BAR lista esetén bankpartnereink egyikénél oldható meg lakáshitel felvétele abban az esetben, ha a passzív státusz legalább 6 hónapja fennáll. Amennyiben ez a feltétel teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról.

Orsolya szerint:

2017-06-12 - 11:10

Tisztelt Hölgyem / Uram!
Azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy lehetséges-e számomra a hitelfelvétel.
1.500.000,- forintot szeretnék felvenni egy 13.500.000,- forint vételárú ingatlan megvásárlásához (az összeg többi része önerőként rendelkezésre áll).
Pedagógusként dolgozom, több mint 12 hónapja ugyanott. Egyetlen probléma, hogy egy korábbi diákhitel tartozás miatt még passzív adósként szerepelek a KHR listán. Már nincs fennálló tartozásom, 2016 decemberében a teljes összeg visszafizetésre került.
Tisztelettel várom válaszukat!

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-12 - 11:20

Kedves Orsolya!
Legalább 6 hónapja passzív KHR státusz esetén bankpartnereink egyikénél már megoldható a lakásvásárlási hitel felvétele. Erről bővebben fenti bejegyzésünkben olvashat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Andi szerint:

2017-06-11 - 07:54

Személyi kölcsönt és lakáshitelt akarok felvenni, de a bankba mondták, KHR listán vagyok 80.000 forint tartozással, de KHR listára akkor kerülök fel, ha a minimálbért eléri, de ez az összeg nem. A tartozást kifizettem intirium justitianál már, viszont 118.412 forintot mondtak, ezt rendeztem.

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-11 - 07:59

Kedves Andi!
A leírtak alapján a fennálló tartozása már meghaladta a minimálbér összegét, ezért szerepelhet a KHR rendszerben. Amennyiben a tartozást teljesítéssel zárult, adatai passzív státuszban további 1 évig szerepelnek a rendszerben. Ez alatt az időszak alatt bankpartnereinknél személyi kölcsön felvételére nincs lehetőség, lakáshitel legalább 6 havi passzív státusz esetén igényelhető. Erről bővebben ITT olvashat.

Ferenc szerint:

2017-04-20 - 08:21

Jó napot!!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy ha passzív Bár listás vagyok, kaphatok-e lakáshitelt meg személyi kölcsönt?
Köszön szépen előre is a válaszát!
Üdv: Ferenc

,

Hitelnet.hu szerint:

2017-04-20 - 08:53

Kedves Ferenc!
Lakáshitel felvételére passzív BAR lista esetén a fenti bejegyzésünkben leírtak szerint van lehetőség.
Személyi kölcsön igénylése bankpartnereinknél sajnos nem oldható meg ebben az esetben.

József szerint:

2017-03-21 - 07:39

Üdvözlöm,
6 hónapja passzív státuszú vagyok a KHR-ben, és most szeretnék lakást vásárolni. Lehetséges?
Úgy olvastam, hogy egy banknál van ilyen lehetőség, viszont már kértem visszahívást önöktől, de nem kaptam.
Üdv.
József

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-21 - 09:06

Kedves József!
6 hónapja passzív státuszú KHR esetén – a korábbi tartozás jellemzőitől függően – valóban lehetőség nyílhat lakásvásárlási hitel felvételére bankpartnereink egyikénél. Konkrét tájékoztatáshoz kérjük, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát! Elérhetőségeinket ITT találja.

Ferenc szerint:

2016-12-18 - 15:00

2016. februárban kifizettem egy nagyon régi hitelemet, amivel sajnos több éve kerültem a BÁR listára negatív tartalommal. De fizettem, és mint írtam februárban kis is fizettem a visszalévő hitelt. Azóta passzív listás vagyok. Lefoglaltunk egy családi házat, de az egy év lejártáig egyik bank sem áll szóba velem. Most olvastam Önöknél, hogy már 6 hónap után is lehet kérni valamelyik banknál hitelt. Ez után szeretnék érdeklődni. Mik a feltételek? Fontos lenne, mivel jelenleg albérletben lakoma a családommal.
Várom válaszukat.
Ferenc

Hitelnet.hu szerint:

2016-12-18 - 15:07

Kedves Ferenc!
Legalább 6 hónapja rendezett tartozás esetén valóban lehetőség nyílhat hitelfelvételre. Meghatározó azonban, hogy milyen típusú és mekkora összegű kölcsön miatt szerepel a KHR-ben.
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást fognak adni Önnek.

Dénes szerint:

2016-11-18 - 08:33

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség használt lakás vásárlásra, úgy ha a szülők vennék fel a hitelt, de a tulajdonosok mi lennénk, mert a férjem KHR listán szerepel. Illetve így igénybe tudjuk-e venni a csok-ot?

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-18 - 10:39

Kedves Dénes!
KHR lista esetén bankpartnereink egyikénél megoldható, hogy a szülők legyenek a hitel adósai, Önök pedig mint az ingatlan tulajdonosai, zálogkötelezettként vegyenek részt a hitelben. Zálogkötelezett esetében a bank nem vizsgálja a KHR státuszt. Erről bővebben ITT olvashat. A KHR lista a CSOK jogosultságot nem zárja ki.

Dénes szerint:

2016-11-18 - 10:51

Köszönöm válaszát!
Például ha igényeljük a lakáshitelt, aminek vételára 4.500.000 Ft, az édesapám jövedelme 126.000 Ft, kapna 2.880.000 Ft hitelt, de fennmarad 1.700.000 Ft, azt önerőből kellene megvalósítani.
Igényelni lehetne az 1.430.000 Ft csok-ot, amit beszámítanának önerőnek? Így csak a fennmaradandó 250.000 Ft-ot kellene biztosítani?

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-23 - 17:56

Kedves Dénes!
A hitelintézettől kapott tájékoztatás szerint fenti esetben CSOK igénylésre sajnos nincs lehetőség.

Ági szerint:

2016-11-03 - 11:45

Tisztelt Cím!
Én és a Férjem passzív KHR státuszban vagyunk még 2017 szeptemberéig. Van két meglévő gyermekünk. Szeretnénk még egy harmadik gyermeket is.
A kérdésem az lenne, hogy új ház építését tervezzük. Csak abban az esetben igényelhető a 3% kamatozású csok hitel, ha eltelik az 1 év? Több helyen olvastam, hogy 1 bank ad 6 hónap után lakáscélú hitelt? Vagy az nem Csok hitel? Valahol azt is olvasom, hogy némely bank eltekint a passzív státusztól.
Mind ketten magas bejelentett, jövedelemmel rendelkezünk.
Köszönettel.

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-03 - 12:05

Kedves Ági!
BAR lista esetén bankpartnereinknél nem lehetséges lakáscélú hitel felvétele, kivéve a legalább 6 havi passzív KHR státuszt. Ha azonban a 3 gyermekes CSOK mellé a maximum 10 millió forint összegű 25 éves kamattámogatású lakáshitelt szeretnék igényelni, akkor feltétel, hogy a korábbi lejárt tartozás a hitelkérelem benyújtásától számított legalább 1 éve rendezett legyen, nem elegendő tehát ez esetben a 6 havi passzív státusz.

Zoltán szerint:

2016-11-01 - 11:10

Üdv!
Feleségem aktív KHR-es, én nem. 3 kiskorú gyermekünk van.
Kaphatok-e csok-ot és 10M Ft-os építési hitelt? (fizetésem nettó 255 ezer Ft)

Hitelnet.hu szerint:

2016-11-03 - 10:14

Kedves Zoltán!
Felesége aktív KHR státusza sajnos kizárja a hitelfelvétel lehetőségét. CSOK igénylésnél a hitelintézetek nem vizsgálják a támogatott személyek KHR státuszát, tehát amennyiben rendelkeznek a szükséges önerővel és hitel felvétele nélkül is megvalósítható az új ház építése, akkor csak a kedvezményre együttesen jogosultak lehetnek.

Rebeka szerint:

2016-10-12 - 13:09

Tiszteletem.
A kérdésem az lenne, külföldön élek a vőlegényemmel. Neki van 8 év bejelentett munkája itt kinn, nekem viszont nincs. Magyarországon kinéztünk egy eladó használt családi házat. A ház 5,9 millióba kerül. (Az ár alkuképes.) Ha van 2,5 millióm, (saját tőkém, önerőm) kaphatnék-e rá hitelt? Ha igen, milyet? A vőlegényem bar listás 8 éve (én 28, ő 31 éves), nekem viszont nincs bejelentett munkám.
Lenne-e a ház megvételre valami megoldás?
Köszönöm.
Várom a válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2016-10-12 - 13:25

Kedves Rebeka!
Hivatalos jövedelemigazolás nélkül sajnos Ön nem tud hitelt felvenni. Arról, hogy BAR lista esetén milyen lehetőségek vannak, fenti bejegyzésünkből tájékozódhat.

Sándor szerint:

2016-09-02 - 08:18

Jó napot.
Hitelt szeretnék igényelni, de a KHR rendszerben aktívként szerepelek.
Van-e arra megoldás, hogy hitelt kapjak. Az összeg 500.000 – 1000.000 Ft között, Fizetésem 130.000 Ft/hó.
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel.
Sándor

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-02 - 08:20

Kedves Sándor!
Aktív KHR listásként bankpartnereinknél nincs lehetőség hitelfelvételre, ezért sajnos nem tudunk Önnek segíteni az 500.000-1.000.000 Ft közötti hitelösszeg felvételében.

Mária szerint:

2016-08-08 - 07:36

Kaphatok-e hitelt úgy, hogy passzív bar-os vagyok? Visszafizettem tartozásomat, de bar listán tartanak még 2,5 évig az 5 évből.

Hitelnet.hu szerint:

2016-08-08 - 08:08

Kedves Mária!
Legalább 6 havi passzív BAR lista esetén bankpartnereink egyikénél van lehetőség lakáshitel felvételére. Minderről bővebben fenti bejegyzésünkben olvashat. Személyre szóló tájékoztatásért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tímea szerint:

2016-08-03 - 06:28

Érdeklődni szeretnék, hogy a jelenlegi KHR státuszom passzív úgy szerepelek, hogy az adós rendezte tartozását. Szeretnék ingatlant venni, de sajnos nincs önerőm. A KHR listára való felkerülésem hitelét 2016. 04-ban teljesen kifizettem.
Érdeklődnék, hogy mikor hogyan és persze milyen hitelhez lehetek jogosult? És hogy mekkora mértékűre, mert akkor aszerint választok ingatlant. Munkahellyel, rendszeres jövedelemmel rendelkezem. Két ingatlan közül tudok választani, az egyik egy kisebb 1,5 milliós és egy másik nagyobb 3 milliós, az esetleges fedezetet ezen ingatlanok valamelyike szolgáltatná, amelyiket megvenném, mert sajnos nem rendelkezem ingatlannal.
Válaszát előre is nagyon köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2016-08-03 - 06:33

Kedves Tímea!
Fenti bejegyzésünkben olvashatja, hogy KHR lista esetén milyen feltételekkel igényelhető lakáshitel. A probléma az, 1,5 millió forint értékű ingatlant egyik pénzintézet sem fogad el fedezetként, s azon két bankpartnerünk, ahol megoldható – bizonyos feltételek teljesülése mellett – KHR listásként is a lakáshitel, 3 millió forint értékű ingatlant sem fogad el fedezetként.

Sarolta szerint:

2016-08-01 - 15:33

Üdvözlöm!
Én passzív baros vagyok a férjem nem. Házat vennénk édesanyám lenne az adóstárs én csak zálogkötelezett! Hol kapok hitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2016-08-01 - 15:42

Kedves Sarolta!
Édesanyjának kellene lenni az adósnak, Ön és férje is csak zálogkötelezett lehet. A házastársat ugyanis kötelező bevonni adóstársként, tehát ha a férje adós lenne, akkor Önnek is adóstársként kellene részt vennie a hitelügyletben, ami viszont a passzív KHR státusza miatt nem lehetséges. Másik megoldás, ha az Ön passzív státusza legalább 6 hónapja fennáll, akkor Ön és férje adós-adóstársként igényelhetik a kölcsönt, ha a további feltételeknek is megfelelnek.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Judit szerint:

2016-07-22 - 19:06

Korábban már érdeklődtem efelől. Akkor azt a tájékoztatást kaptam, hogy van egy olyan banki partnerük, aki a tartozás kifizetése után 6 hónappal folyósít hitelt (lakásvásárlásra.) Mi most fizettük ki a tartozásunk utolsó részletét, így 6 hónap múlva esedékes a dolog. Lehet erről bővebb információt kapni, hogy milyen feltételekkel lehetséges? Személyes konzultációt még nem kérnék, mivel nem most esedékes, de szeretnénk felkészülni, hogy addigra minden rendben legyen. Pl. ha adóstárs szükséges stb.
Köszönöm előre is!

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-22 - 20:23

Kedves Judit!
6 havi passzív BAR listával fél éves, 1, 5 és 10 éves kamatperiódussal egyaránt igényelhető lakáshitel. Az igényléshez legalább 3 hónapja fennálló munkaviszony szükséges. Az, hogy mekkora összegű lakáshitelt tudnak felvenni, illetve a szükséges összeg felvételéhez kell-e adóstársat bevonni, a további részletektől függ, például: az ingatlan területi elhelyezkedésétől, az Önök jövedelmi helyzetétől, stb. Ahhoz, hogy bővebb felvilágosítást tudjunk adni, nem szükséges a személyes konzultáció, online adatlapunk kitöltésével is kérhet személyre szabott tájékoztatást.

Attila szerint:

2016-07-15 - 07:18

Aktív bárlistával vehetek fel lakáshitelt? Bejelentett munkahelyem van.
Várom válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-15 - 07:24

Kedves Attila!
Aktív BAR listásként Ön sajnos nem lehet hitelfelvevő. Arról, hogy milyen lehetőségek vannak ilyen esetben, fenti bejegyzésünkben olvashat.

Csaba szerint:

2016-07-03 - 19:51

Azt szeretném kérdezni, hogy kaphatok-e hitelt amivel rendezni tudnám a tartozásom. Aktív bar listás vagyok. Havonta több mint 10 000 Ft-ot törlesztek és minél előbb le szeretnék kerülni.
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-04 - 06:12

Kedves Csaba!
Az aktív KHR státusz bankpartnereinknél sajnos kizárja a hitelfelvétel lehetőségét.

Gábor szerint:

2016-07-01 - 07:19

Jó napot kívánok.
Meg szeretném kérdezni, hogy feleségemmel mindketten Bar listán vagyunk és szeretnénk venni egy családi házat. Van két gyermekünk, a szocpolt szeretnénk igénybe venni. Milyen feltételekkel tudnánk pénzhez jutni? Van egy ismerősünk, ő bevállalná, ő is Bar listán szerepelt, de adósságrendezésbe rendesen fizeti a hitelét. Őt elfogadják hitelkérőnek?
Köszönöm szíves válaszukat és amennyiben tudnak nekünk segíteni.

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-01 - 07:28

Kedves Gábor!
Ha az adós szerepét vállaló személy adatai jelenleg is negatív tartalommal szerepelnek a BAR listán, akkor ő nem fogadható el hitelfelvevőként. Ha nem, akkor kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatják Önöket arról, hogy az adós – meglévő törlesztési kötelezettsége mellett – jogosult-e további hitelfelvételre.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések