Hiteligénylés induló banki költségek nélkül - Hitelnet.hu

Hiteligénylés induló banki költségek nélkül

Szeretné felújítani a lakását, esetleg korszerűsítene, vagy meglévő hiteleit szeretné kiváltani, de nem tudja fedezni az újabb hitelfelvétel során felmerülő járulékos költségeket? Lakásvásárlás előtt áll, és pénztárcáját túlságosan kimeríti az adásvételi szerződés díjának valamint a várható illeték összegének kifizetése? Akciós hitellehetőségekkel számos költséget meg tud takarítani.

Az adott pillanatban elérhető akciós banki hitel lehetőségekről a Hitelnet.hu szakértői teljes körű felvilágosítást adnak.

kalkulátor

Hitelkalkulátor

Számoljon hitelkalkulátorunkkal, tekintse meg egyedi kedvezményeinket

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Akciós hitelajánlat esetén az értékbecslési díj kifizetését a bank átvállalja, valamint folyósítási jutalék sem kerül felszámításra a folyósításkor!

Az ügyfél által fizetendő díj ilyenkor általában csupán a tulajdoni lap, családi házak esetén a térképmásolat, valamint a közjegyzői díjat kell fizetni a hitelfelvétel során, de a Hitelnet irodáiban és Partnereinél van lehetőség e költségek megelőlegezésére is, őt számos esetben még ezeket a díjakat sem kell megfizetni.

A felvehető hitel célja, összege és devizaneme
A hitelkonstrukció igényelhető mind szabad felhasználású mind lakáscélú tervei megvalósításához. A hitel minimális összege: 1.000.000.- Ft, maximumát az ingatlan értékbecslő által megállapított értéke határozza meg. A felvehető hitel nagyságának megállapításakor figyelembe veszi a pénzintézet lakásvásárlás esetén a vételárat valamint építkezés esetén az építési költségvetés, illetve a várható jövőbeni érték közül a kisebb értéket is.

A hitel futamideje
A hitel futamideje szabad felhasználás esetén maximum 20 év, lakáscélú felhasználáskor legfeljebb 25 év. Az adósok közül a főkereső életkora nem haladhatja meg a 65. életévet, az adóstárs életkora legfeljebb 70 év lehet. Azonban ha a hitelt legalább 20 évre igényli, akkor a főadósra is vonatkozik, hogy a hitel futamideje alatt nem haladhatja meg életkora a 70. életévet.

Munkaviszonyra vonatkozó elvárás
Legalább 1 éves folyamatos munkaviszony szükséges azzal a kitétellel, hogy a jelenlegi munkahelyen elvárt a minimum 3 hónapos munkaviszony megléte, határozatlan idejű munkaszerződéssel. A hitel próbaidő alatt nem igényelhető.

Ha céljainak megvalósításához e hitelkonstrukció ideálisnak tűik, kérje irodánk személyre szóló ajánlatát minden kötelezettség nélkül díjmentesen! A részletekért hívja Kollégáinkat, Hitelszakértőink készséggel állnak rendelkezésére hitelfelvételével kapcsolatban felmerült kérdések esetén! Az elérhető legjobb lakáshitel törlesztő részleteket előzetesen meg tudja tekinteni a hitelnet.hu oldalain is.

Utolsó módosítás: 2014. július 28. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések