Hitelek az OTP Banknál

Utolsó módosítás: 2014. július 11. péntek

A legkedvezőbb hitelt szeretné megtalálni? OTP hitelek lehet az ön számára a legjobb ajánlat?
Lehetséges…

Az OTP Bank több éve kiemelt partnere a Hitelnet irodáinak, soronkívüliséggel és rugalmas ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére.  Az OTP hiteleken kívül még közel 30 bank és pénzintézet legkedvezőbb hiteleit érheti el nálunk egy helyen.
Tekintse meg hitelkalkulátorunkat és számolja ki havi részleteit. Mi összegyűjtöttük az elérhető legjobb hitelkonstrukciókat és folyamatosan frissítjük is azokat. Így biztos lehet abban, hogy a felvenni kívánt hitele az elérhető legkedvezőbb lesz a piacon.
Hitelszakértőink megkeresik az Ön számára elérhető legkedvezőbb hiteleket – legyen szó akár az OTP Bankról, akár bármely más pénzintézetről – és személyre szóló ajánlatot készítenek.

Az OTP alábbi hitelei érhetőek el irodáinkban:

 • OTP személyi kölcsön
 • OTP lakáshitel
 • OTP szabad felhasználású hitel
 • OTP lakáslízing

Forint alapú lakáshitelei azért kedvezőek, mert bevezetésre kerültek az árazásukban úgynevezett referencia kamathoz kötött hitelek. A referencia kamatot forint alapon a BUBOR (Budapesti Bankközi Kamatláb) jelenti. Tehát az OTP ügyfelei által fizetendő törlesztő részletet nem a piaci viszonyok, hanem a BUBOR aktuális értéke határozza meg, ami a jegybanki alapkamat fokozatos csökkenésének köszönhetően egyre kedvezőbb.

Ha többet szeretne tudni az OTP Banknál elérhető jelzáloghitelek feltételeiről, akkor keresse a Hitelnet irodáit és Partnereit országszerte személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Tanácsadóink egyedi ajánlatot készítenek Önnek díjmentesen, kötelezettségek nélkül!

Érdeklődöm
Hozzászólások
 • Szabó Ági szerint:

  Vasvári családi házunkat szeretnénk kívülről felújítani és ehhez szeretnénk hitelt igényelni, de lehetőleg ne deviza alapon, hanem forint alapon. A mesteremberek hozzávetőleg azt mondták, hogy 2 millió forintból ki tudják hozni a munkákat. Azt szeretném megkérdezni, hogy a hitelről el kell e számolni számlákkal, mert ha nem az azért lenne nekünk jó, mert akkor sokkal alacsonyabb árra kapnánk ajánlatot a munkásoktól. Milyen papírokat kell beszerezni a hitel igényléséhez és körülbelül mennyi idő alatt kapnánk meg a kért hitelt.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Ági!
   Lakásfelújítási hitelek esetében a legtöbbször a nem kell számlával elszámolni, a hitelcélt a műszaki szakértő igazolja majd le, miután befejezték a munkálatokat. Pontos hitel ajánlatot azonban ennyi információ alapján nem fogok tudni adni Önnek, mindenképpen arra szeretném kérni, hogy töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és kollégám felveszi Önnel a kapcsolatot és ismertetni fogja a lehetőségeket. Természetesen szolgáltatásunk díjmente és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

 • Szabóné Magdi szerint:

  2006 ban vettünk fel az OTP banknál szabad felhasználású hitelt. Szükségünk lett volna még 3 millió forint hitel összegre, de a bankban azt mondták, hogy a jövedelmünkkel már nem tudunk igényelni több hitelt. Ezt azért nem értem, mert korábban még ők mondták, hogy kaphatunk még hitelt, ha akarunk és a mostani hitelünket mindig pontosan leemelik. Van lehetőség máshol kiváltani a hitelünket, ha már egyszer az OTP nem ad. Van arra esetleg lehetőség, hogy az OTP-s hitelünket ne váltsuk ki, hanem csak méh egy hitelt felvegyünk az OTP mellé? Köszönöm!

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Magdi!
   Az elmúlt hópapokban a különböző pénzintézeteknél jelentősen változtak a hitel igénylése során a feltételek, a felvehető hitel összege jelentősen csökkent az ingatlan forgalmi értékéhez képest. A jövedelem vizsgálat szigorúbb lett. Van 1-2 olyan bank melyek számára a 2-3 ranghely is megfelelő, nem ragaszkodnak az első ranghelyi bejegyzéshez. Azt javasolnám Önnek, hogy vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi irodánkkal, ahol szakértőink meg fogják keresni a legkedvezőbb hitel lehetőséget az Ön számára.

 • K. Anna szerint:

  Debrecen mellett lévő faluban szeretnénk építkezni. körülbelül 20 millió forintból tudjuk kihozni a házat és ehhez lenne szükségünk hitelre és 3 gyermek után a szocpol támogatásra. voltunk bent 1 bankban, ahol azt mondták, hogy minden további nélkül tudnak adni hitelt, de szocpolra nem vagyunk jogosultak, mivel a párom nevén van már egy ház, de ő nem is lakik ott. Igazat mondtak a bankban? Amennyiben hitelt szeretnénk felvenni , akkor tudnak segíteni. Sajnos láttam, hogy ezen a környéken egyenlőre nincs irodájuk, de ha megéri, szívesen elmennénk pestre is. Előre is köszönöm ! Anna

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Anna!
   A férje ingatlan tulajdona valóban kizáró tényező lehet a támogatás igénylésénél, de azért vannak itt is kivételek. Debrecen környékén valóban nincs egyenlőre képviseletünk ,de tárgyalások vannak folyamatba egy iroda indításáról. Kérem tekintse meg hitelkalkulátorunkban az elérhető legkedvezőbb hitelekt és kérje személyre szóló ajánlatukat. Amennyiben úgy véli, hogy megéri elmenni azért a különbségért Budapestre, akkor kollégáink állnak szíves rendelkezésére.

 • Laky György k.képviselő szerint:

  Budapesti 12 lakásos társasházunknál alapmegerősítést kell végezni. Ennek várható költsége 6 – 8 millió Ft. A hiba jellege miatt ez év nyarán a munkát el kell végezni, havi 90 ezer Ft. törlesztést tudnánk vállalni.
  Van-e olyan csomag, (esetleg állami támogatással) ami ilyen esetben megoldás lehet?

 • K. Timi szerint:

  2,5milliot szertnénk felvenni. tanyát szeretnénk venni és az is lenne a fedezet. Ez lehetséges? Mind a kettőnknek van minimálbér jövedelme.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Timi!
   Egy 2,5 milliós tanyát egyik bank sem fogad el fedezetként, és vásárlás esetén meghatározott saját erő is szükséges lenne.

 • K. Timi szerint:

  Akkor még azt szeretném kérdezni hogy ha 2milliot akarunk felveni. fedezet mindenféleképen kell vagy ilyenkor mi az eljárás? Gondolom kell kezes? És ha kell fedezet milyen kell? Előre is köszönöm

 • Molnár Gábor szerint:

  Családi házunk felújítására, nyitott terasz beépítésére, háztető rendbetételére, stb. kb. 3 mFt összegű HUF hitelt szeretnénk felvenni édesanyámmal közösen. Én lennék az adóstárs. Kettőnk nettó jövedelme kb. 280 eFt. Az ingatlan jelenlegi forg. értéke kb. 12-14 mFt. Gond lehet-e, hogy közben új munkahelyen dolgozom (munkaviszonyom folyamatos, vagyis nem felmondtak, hanem jobb lehetőséget találtam), de a próbaidő még nem telt le.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Gábor!
   A próbaidő munkaviszony nem fogadható el jelzáloghitel igénylés során, de amennyiben az édesanyja rendelkezik jövedelemmel az már bőven elegendő lehet. Kérem forduljon irodáinkhoz vagy partnereinkhez, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat kötelezettségek nélkül.
   Fitos Szilárd

 • Undi Antalné szerint:

  Tisztelt Szakértő!

  Tegnap írtam Önöknek levelet melyben meg kérdeztem kaphatok-e hitelt.Válaszuk természetes az volt hogy igen.
  Időpontot is kaptam az intézésre,de a bankban kapásból el utasítottak. Igazán nem értem miért kell így játszani az emberek idejével,illetve a pénztárcájával,hiszen oda menni is pénzbe kerül.

  Tisztelettel Undi Antalné

  • Hitelnet szerint:

   Tisztelt Undi Antalné!
   Sajnos nem tudom melyik partnerünkről van szó, de “biztosan kaphatok hitelt” nem létezik egészen addig, amíg nincs a számláján az összeg. Ez minden igénylő esetében így van. Nem a partner hibája egy negatív hitelbírálat, ő előzetesen csak az alapvető feltételeket való megfelelést tudja ellenőrizni.

 • Farkas katalin szerint:

  Sajnos. Mi is ilyen cipőben járunk. Nekünk is van személyi kölcsönünk meg folyószámla hitelünk és áruvásárlási hitelünk, de semelyik bank már nem ad kölcsön. Úgy csinálnak a bankok mintha nem fizetnénk vissza a törlesztéseket. Úgy csinál az egész bank mintha az emberek nem fizetnék vissza.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket