Amíg nem adom el a lakásomat kaphatok lakáshitelt?

Tisztelt Szakértő!

Jelenlegi tehermentes lakásunkat szeretnénk eladni. Jelenleg kb. 9 millió forintért mennek el a hasonló lakások. 13 millió forintért szeretnénk családi házat venni úgy, hogy az eladásra szánt ingatlan vételárának 10%-át nem a házvásárlásra szeretnénk fordítani.

Mi lehet számunkra a megfelelő megoldás? Mindkettőnk munkabére nettó 115.000 Ft.

Segítségüket előre is köszönjük!
Barbi

Kedves Barbi!

Úgynevezett áthidaló hitel felvételével van lehetőség a vásárolni kívánt lakás vételárának finanszírozására a meglévő lakás értékesítése előtt.

Lakáscsere esetén az újabb ingatlan megvásárlásához Bankpartnerünk 2 éves türelmi idejű lakáshitelt kínál. A türelmi idő alatt Önnek nem kell sem hiteldíjat, sem tőketörlesztést fizetnie. A hitel fedezete az értékesítésre szánt ingatlan. A meglévő lakás eladásából származó bevételből a 2 éves türelmi idő alatt a tartozás díjmentesen visszafizethető.

E hiteltermék kondícióinak megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ezt követően Hitelszakértőink készséggel tájékoztatják Önt a további részletekről!

 


Utolsó módosítás: 2020. március 22. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Enikő szerint:

2018-06-15 - 11:22

T. Hitelnet!
Áruljuk a lakásunkat. Találtunk egy nekünk megfelelőt. Kaphatunk 2 millió áthidaló kölcsönt, ha a lakáson még van 4 millió hitel?
Üdvözlettel: Enikő

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-16 - 06:41

Kedves Enikő!
Személye szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

József szerint:

2013-06-04 - 07:48

Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan hitel, hogy vásárolnék egy ingatlant, de a sajátomat még nem tudtam eladni. Tehát valami átmeneti hitelféle. És még valamennyi összegem maradjon, hogy el tudjak költözni a másik ingatlanba!

Hitelnet szerint:

2013-06-04 - 07:52

Kedves József!
Bankpartnerünknél létezik az úgynevezett lakáscsere hitel, mely a másik lakás megvásárlásához nyújt segítséget a meglévő lakás értékesítéséig. Ez egy 2 éves türelmi idejű lakáshitel. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványukat, s Szakértőink díjmentes hitelajánlatban fogják Önt tájékoztatni erről a fajta hitellehetőségről!

Károly szerint:

2012-08-07 - 12:29

Tisztelt Hitelnet!
Tanácsukat szeretném kérni áthidaló hitel vonatkozásában. 17.500.000.- Ft-ot lenne szükséges felvennem, melyre az eladandó ingatlanom bőségesen fedezetet nyújt. (Örülnék, ha a célingatlant nem kellene bevonni a hitelkonstrukcióba.)
A kamatteher törlesztését havi konstrukcióban vizsgálva, és a futamidő végén egy összegben fizetve is érdekelne az eredmény.
Kérem szíves segítségüket az ajánlat elkészítésében.
Köszönöm!

Hitelnet szerint:

2012-08-08 - 05:49

Kedves Károly!
Áthidaló hitelajánlatot Szakértőink bővebb információk ismeretében tudnak készíteni Önnek. Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a lehetőségeket és törlesztő részleteket!

Vivien szerint:

2012-07-26 - 12:47

Tisztelt Címzett!
A kérdésem az, hogy milyen megoldást tudnának javasolni arra, hogy a jelenlegi házunkat szeretnénk eladni és egy másikba költözni, viszont ameddig ezt nem tudjuk eladni nem tudunk lépni. Tehát egy áthidaló kölcsönre lenne szükségünk ingatlanfedezettel. Én BAR listás vagyok, a párom vállalkozó, az édesapám nyugdíjas és mellette őstermelő (viszont Neki van ingatlan a nevén). Van lehetőség az Ő részükre felvenni hitelt, úgy, hogy én vagyok az ingatlan tulajdonosa?
Válaszát előre is megköszönve,
Üdv,
Vivien

Hitelnet szerint:

2012-07-26 - 13:02

Kedves Vivien!
A BAR lista miatt a hitelfelvételre pénzügyi partnereinknél csak abban az esetben van lehetőség, ha Ön nem szerepel a hitelügyletben. Mivel azonban az eladásra szánt ingatlannak tulajdonosa, ezért az nem lehet hitelfedezet. Így sajnos nem tudunk az igényeinek megfelelő hitellehetőséget ajánlani.

K.Mónika szerint:

2012-07-25 - 12:26

Szeretnénk újépítésű házat vásárolni, ami 15 millió. Két gyerekünk van. Szeretnénk szocpolt felvenni. Mennyi önerőre lenne szükségünk ahhoz, hogy kapjunk lakáshitelt?

Hitelnet szerint:

2012-07-25 - 12:41

Kedves Mónika!
A vonatkozó kormányrendelet értelmében a fedezeti ingatlan forgalmi értékének legfeljebb 80%-a vehető fel hitelként, ami minimum 20%-os saját erőt feltételez. A maximálisan nyújtható hitel összegét azonban nagyban befolyásolja az igénylők jövedelmi helyzete és az ingatlan területi elhelyezkedése. Az erre vonatkozó információk megadásával Hitelszakértőink már konkrétabb választ tudnak adni Önnek. Az információk megadásához kérjük, töltse ki online űrlapunkat!

Ágnes szerint:

2012-07-23 - 16:28

Egy könnyűszerkezetes családi házat szeretnénk megvásárolni, melynek ára 13 M Ft. Jelenlegi lakásunkat még nem tudtuk eladni, 12 M Ft az ára, ezért áthidaló kölcsönre lenne szükségünk. Lehetséges-e így, ebben a felállásban az áthidaló kölcsön és kell-e hozzá még egyéb kölcsönt is felvennünk, hogy a 13 M Ft meglegyen?

Hitelnet szerint:

2012-07-23 - 16:32

Kedves Ágnes!
Áthidaló hitelek esetében sincs lehetőség a lakás forgalmi értékének 100%-ban történő meghitelezésére, így a 13 millió forintos vételár kiegyenlítéséhez további hitelfelvétel szükséges.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat, s Szakértőink ismertetni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciókat!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések