Akár 20 évig változatlan lakáshitel törlesztő részletek - Hitelnet.hu

Akár 20 évig változatlan lakáshitel törlesztő részletek

Kiemelt banki partnerünk a piacon ajánlattal áll ügyfeleink rendelkezésére.
A után fizetendő hitelkamat a hitel teljes futamidejére rögzített, a bank által egyoldalúan nem módosítható, a törlesztő részlet a hitel teljes futamideje alatt állandó.

A futamidő alatt fizetendő állandó törlesztő részleteket megtekintheti lakáshitel kalkulátorunk segítségével.
Lakáshitel törlesztő részletek

kalkulátor

Hitelkalkulátor

Számoljon hitelkalkulátorunkkal, tekintse meg egyedi kedvezményeinket

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Az akár 20 évig fix Lakáshitel konstrukcióban igényelhető hiteltípusok:

 • Piaci kamatozású lakásvásárlási hitel
 • Piaci kamatozású építési hitel
 • Piaci kamatozású lakásfelújítási hitel

Rögzített kamatozás – Változatlan törlesztőrészlet

Különbség a változó és a rögzített kamatozás között:

 • A folyósított hitel után fizetendő úgynevezett ügyleti kamat (referencia kamatlábhoz kötött kamatozású hitel esetében a referencia-kamatláb változása révén) kamatperiódusonként változó. Ezzel szemben az akár 20 évig fix Lakáshitel esetében az ügyleti kamat a teljes futamidőre rögzített.
 • Rögzített kamatozású hitel esetén a bank a hitel futamideje alatt az ügyleti kamatot egyoldalúan nem változtathatja meg, azaz nem 15 vagy 20 éves kamatperiódusról van szó, hanem a teljes futamidőre rögzített kamatról.

Rögzített és változó kamatozás () különbsége, sajátossága bővebben:

 • A Bank által folyósított hitel után fizetendő hitelkamat, az akár 20 évig fix Lakáshitel kivételével, minden esetben változó.
 • Az akár 20 évig fix Lakáshitel után fizetendő hitelkamat a hitel teljes futamidejére rögzített. A Bank által egyoldalúan nem módosítható, a törlesztő részlet a hitel teljes futamideje alatt állandó.
 • Változó hitelkamat esetében a bank a hitelkamatot (referencia kamatlábhoz kötött kamatozású hitel esetén annak kamatfelár részét) a hitel futamideje alatt, a Bank az Üzletszabályzatban meghatározott feltételek alapján változtathatja meg.
 • Referencia kamatlábhoz kötött kamatozású hitel esetében a kamat mértéke a hitel futamideje alatt, a szerződésben maghatározott egyes kamatperiódusok kezdetekor igazodik az – hatályos jogszabályok szerint meghatározott – aktuálisan érvényes referencia-kamatláb mértékéhez.
 • Ha a kamat csökken, úgy a hitel törlesztő részlete is csökkenni fog, míg kamatemelés esetén a törlesztő részlet növekedni fog.
 • Rögzített kamatozású hitelnél a pénzpiaci körülmények (pl. a jegybanki alapkamat csökkenése vagy emelkedése, a 12 havi budapesti bankközi kamatláb -BUBOR – csökkenése vagy emelkedése), a banki forrásszerzési lehetőségek változásai, a szabályozói környezet változásai nem gyakorolnak hatást a futamidő alatt a törlesztő részletek mértékére.
 • Míg a változó kamatozású kölcsönök kamata a körülmények és ezek alapján a Bank szerződésben rögzített egyoldalú módosítási jogára vonatkozó szabályok függvényében csökkenhet vagy emelkedhet. Addig a rögzített kamatozású hitel kamata – tekintettel arra, hogy a hitel mögötti forrás fix és a hitel futamidejével megegyező futamidejű – fix, vagyis nem emelkedik és nem is csökken a futamidő alatt, függetlenül attól, hogy a jegybanki alapkamat, vagy a 12 havi BUBOR, vagy egyéb forrásköltségek miként változnak.

Futamidő

 • 15 vagy 20 év.
  A hitel ennél hosszabb vagy rövidebb futamidőre jelenleg nem igényelhető!

Díj-visszatérítések, díjelengedések, kedvezmények

A díjvisszatérítés nem keretében történik, a termékhez tartozik, így nincs folyósítási határidőhöz kötve. Értékbecslési és közjegyzői díjakat a bank folyósítást követően visszatéríti.

Díjak elengedése:

 • Értékbecslési díjának elengedés
 • Közjegyző díjának elengedésa
 • Takarnet díjak elengedése
 • Hitelösszeg utalási díjának elengedése
 • Műszaki szemle díjának elengedése építési hiteleknél

További részletekről érdeklődjön irodáinkban vagy számoljon honlapunkon elérhető hitelkalkulátorunkkal és kérjen visszahívást tanácsadónktól.

Utolsó módosítás: 2014. október 13. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Réka szerint:

2018-04-20 - 05:06

Új építésű lakás vásárlására szeretnék hitelt felvenni. Van-e olyan hitel, ami fix összegű és lehetőség van arra, hogy pár év múlva visszafizessem az egész összeget még a lejárat előtt?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-20 - 05:45

Kedves Réka!
A lakáshitelek 3, 5, 10, 15 vagy akár 20 éves futamidőre is fixálhatók. Minden hitelkonstrukció estében van lehetőség a futamidő lejárata előtti végtörlesztésre.
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt az elérhető legkedvezőbb fix törlesztésű konstrukciókról bővebb információk ismeretében. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitel (és CSOK) ügyintézés díjmentes!

Gábor szerint:

2015-07-18 - 15:34

Jó napot!
A közeljövőben szeretnénk végig Fix törlesztésű lakáshitelt felvenni, 15 éves futamidőre.
Tudomásom szerint csak az Unicredit-nél van végi fix törlésztésű hitel, 15 éves kamatperiódussal, vagyis anélküli igazából. A kérdésem az lenne, hogy van-e más banknál, ha igen melyek azok.
Köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2015-07-21 - 00:56

Kedves Gábor!
15 illetve 20 évig fix törlesztésű hitel jelenleg az Unicredit Banknál érhető el.

Zoltán szerint:

2015-06-29 - 21:44

Fix kamatozással adnak-e hitelt? Milyen hitelt tud javasolni nekem, ha a nettóm 90.000 Ft? 15-20 évre, ha kérem, mennyi a törlesztő rész? Ha nem tud hitelt adni, személyi kölcsönt tudok-e felvenni 4 milliót és milyen feltételekkel?
Szocpol is beszámítva a hitelnél? Nem vagyok bárlistás, még nem volt hitelem.
bárlista = negatív listával

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-30 - 15:42

Kedves Zoltán!
Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön formájában 4 millió Ft összegű kölcsönt sajnos nem tud felvenni. A hitelfelvételhez elengedhetetlen az ingatlanfedezet. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a fix kamatozású hitelkonstrukciókról!

Ági szerint:

2015-01-09 - 13:16

Fix törlesztésű hitelhez milyen iratok, dokumentumok szükségesek?
Milyen kritériumoknak kell megfelelni?

Hitelnet.hu szerint:

2015-01-09 - 13:28

Kedves Ági!
A fix törlesztésű hitelekről fenti bejegyzésünkben olvashat. Bővebb, személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Péter szerint:

2015-01-06 - 13:03

Az lenne a kérdésem, hogy mi a garancia arra, hogy ha felveszek egy hitelt mondjuk 20 évre – ami azért nem egy rövid idő – nem fognak elszállni a törlesztő részletek? Tudom, ez nem deviza alapú hitel, de csak Magyarországon élünk, itt minden lehetséges. Ha kiszámolnak nekem egy 75 ezer forintos törlesztő részletet, amit a kereseti kimutatás alapján számoltak, akkor nem fog tőlem a bank 180 ezer forintot kérni, mikor kiszámolta fehéren feketén, hogy 75 ezret tudok fizetni.
Ezt azért kérdem, mert egyszerű alsó osztályos feladat: Ha 6 almám van, akkor nem tudok 8-at visszaadni.
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2015-01-07 - 13:54

Kedves Péter!
Van olyan bankpartnerünk, ahol igényelhető 20 évig fix törlesztésű lakáshitel. A részletekről Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha elküldi online ajánlatkérését!

Margó szerint:

2014-12-19 - 23:39

Milyen fix kamatozású hitel van és hány évre? Lehet-e 2015-ben előtörlesztési feltételekkel kötni? Tud-e rövidülni az előtörlesztés miatt a futamidő? És csökken-e a törlesztő részlet? Lehet-e olyan kedvezményes hitelt felvenni mint 2014-ben lakásvásárlásra?

Hitelnet.hu szerint:

2014-12-21 - 22:21

Kedves Margó!
Létezik olyan lakáshitel, amelyet 20 éven át fix törlesztő részlettel lehet igénybe venni. A maximális futamidő 30 év. Előtörlesztésre továbbra is lesz lehetőség, melyet követően csökken a törlesztő részlet, illetve van lehetőség a futamidő rövidítésére is. Az aktuális hitelkonstrukciókról Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

S. Lőrincné szerint:

2014-10-17 - 21:21

Milyen fajta hitel? Nem változó THM. Magyar forint hitel, nem svájci hitel. Csak házvásárlásra használhatom fel az összeget? Nekem házfelújításra kell. Legkevesebb törlesztés érdekelne.

Hitelnet.hu szerint:

2014-10-20 - 12:58

Kedves Asszonyom!
Felújításra is igényelhető lakáshitel fix törlesztő részlettel. A kölcsön forint alapú. A havi törlesztő részlet összegéről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat. Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot online ajánlatkérő adatlapunk kitöltésével kérhet.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések