Mekkora összegű és futamidejű hitelt kaphatok felújításra?

Tisztelt Hitelnet!

Augusztusban leszek 60 éves és felújításra, korszerűsítésre szeretnék felvenni szabadon felhasználható hitelt a gyermekeimmel közös tulajdonban levő vidéken lévő ingatlanra, adóstárs bevonásával. Véglegesített rokkantnyugdíjas lévén 102.185 Ft jövedelemmel rendelkezem, az adóstárs (a fiam) minimálbérrel. A nyugdíjam folyószámlára érkezik.

Ha igen, akkor mennyi a legmagasabb hitelösszeg és leghosszabb futamidő?

Válaszukat köszönöm.
Üdvözlettel: Erika

Kedves Erika!

Az ingatlan fedezete mellett nyújtott szabad felhasználású kölcsön a konkrét hitelcél megnevezése nélkül bármire felhasználható, így a felújítási, korszerűsítési munkálatok is finanszírozhatók az összegből. Tudni kell azonban, hogy ezekre a célokra lakáshitel is igényelhető, melynek kamata kedvezőbb a szabad felhasználású jelzáloghitel kamatánál, így alacsonyabb havi törlesztés mellett érhető el. A piaci kamatozású lakáshitelek kamatszintje néhány banknál már az államilag támogatott korszerűsítési hitel esetén alkalmazott kamatláb alá csökkent.

A szabad felhasználású és lakáscélú jelzáloghiteleket egyaránt forint alapon kínálják a pénzintézetek. Az aktuális törlesztő részleteket otthonából Ön is összehasonlíthatja online lakáshitel kalkulátorunk segítségével, s ez alapján dönthet a megfelelő konstrukció mellett.

A maximálisan felvehető hitel összegét a fedezetül felajánlott ingatlan értékbecslő által megállapított forgalmi illetve hitelbiztosítéki értéke, valamint az igénylők jövedelmi helyzete alapján határozzák meg a bankok. Ahhoz tehát, hogy meg tudjuk mondani mekkora lehet a legmagasabb hitelösszeg, az ingatlanfedezettel kapcsolatos információkra is szükség van, melyeket online űrlapunkon adhat meg. A jövedelemvizsgálat során a bankok nemcsak a bevételi, hanem a kiadási oldalt is számba veszik. Az is meghatározó tehát, hogy a rendszeres jövedelmük mellett milyen kiadásaik vannak, van-e esetleg meglévő hiteltörlesztésük. Ez nem zárja ki ugyan a további hitelfelvételt, de befolyásolja az újabb kölcsön törlesztésére fordítható szabad jövedelmet.

Személyre szabott hitelajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online nyomtatványunkat, s a megadott adatok alapján Szakértőink megkeresik az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő hiteleket. Egyúttal kérheti a kétféle hiteltípus (szabad felhasználású, lakáscélú) összeghasonlítását is. Díjmentes hitelajánlatunkban tájékoztatjuk a várhatóan felvehető hitelösszegről és a maximális futamidőről is.

További kérdés esetén Szakértőink telefonon és személyesen is készséggel állnak rendelkezésére!


Utolsó módosítás: 2014. február 16. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Anett szerint:

2014-02-17 - 21:35

Lakásfelújításra szeretnénk felvenni legalább 2.000.000 forintot. Én jelenleg gyesen vagyok. Tudom azt, hogy én nem vehetek fel hitelt, de a párom vehet. Neki viszont nem kártyára megy a pénze. Nagyon szeretném, ha sikerülne, mert már mindenki elküldött. Ingatlanfedezet nélkül szeretnénk. BAR listán nem vagyunk!
Köszönettel: Anett

Hitelnet.hu szerint:

2014-02-18 - 13:59

Kedves Anett!
2.000.000 Ft összegű lakásfelújítási hitel minden pénzintézetnél ingatlanfedezet bevonásával vehető fel. Ingatlan nélkül, személyi hitel formájában nem érhető el a kívánt összeg.
A párja akkor is lehet adós, ha jövedelmét nem bankszámlára kapja. Ha szeretnék megismerni az ingatlan fedezete mellett elérhető, legkedvezőbb lakásfelújító hiteleket, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések